«اختصاصی تابناک باتو» امروز برای شما روش تهیهی کیک موز را قرار دادهایم. امیدواریم آن را تهیه کنید و لذت ببرید. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
آرد: یک پیمانه
بکینگ پودر: سه چهارم قاشق چایخوری
نمک: کمی
کره: نصف پیمانه
شکر: سه چهارم پیمانه
تخم مرغ: یک عدد
موز رسیده: دو عدد
ماست: دو قاشق غذاخوری
وانیل: سه چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه:
فر را از قبل با دمای 180 درجهی سانتیگراد روشن میکنیم.
موزها را در ظرفی ریخته با پشت چنگال آنها را خوب له میکنیم.
در ظرفی جداگانه، آرد، نمک و بکینگ پودر را با یکدیگر مخلوط کرده و الک میکنیم.
کره و شکر را در ظرفی جداگانه با همزن میزنیم تا یکدست شوند.
تخم مرغ را نیز در ظرفی جداگانه با همزن میزنیم تا سفیده و زردهی آن خوب مخلوط شوند. سپس آن را به مخلوط کره و شکر اضافه میکنیم و به هم زدن ادامه میدهیم تا مواد یکدست شوند.
حالا نوبت اضافه کردن موز له شده و ماست است. آنها را به مخلوط شکر و تخم مرغ اضافه میکنیم.
وقتی مواد خوب با هم مخلوط شدن، شروع به اضافه کردن آرد میکنیم. آرد را کم کم به مواد اضافه کرده به آرامی هم میزنیم.
مواد آماده شدهی کیک را در قالب میریزیم و در فر به مدت 45 دقیقه قرار میدهیم.
پس از گذشت زمان 45 دقیقه، یک چنگال را داخل کیک فرو میکنیم، اگر از مواد کیک، به چنگال نچسبید، کیک ما آماده است. در غیر این صورت، زمان پخت را بین 5 تا هفت دقیقه، بیشتر میکنیم.
به مدت ده دقیقه اجازه میدهیم کیک در قالب خود باشد و بعد از آن، از قالب جدا میکنیم.
ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: cooking.jingalala