آشپزی

Tabnakbato | تابناک باتو

طرز تهیه‌ی سس چیلی؛ خوش‌طعم و خوش‌عطر

طرز تهیه‌ی سس چیلی؛ خوش‌طعم و خوش‌عطر

معمولا سسی که بیشتر ما‌ها همراه چیزایی مثل سیب زمینی سرخ شده یا پیتزا و … میخوریم همون سس گوجه فرنگی یا کچاب همیشگیه، اما در این مطلب میخوام طرز تهیه یه سس خوشمزه و خیلی راحت که در کمتر از ۵ دقیقه حاضر میشه رو بهتون یاد بدیم که با سس گوجه فرنگی درست میکنیم و خیلی خوش طعم و خوش عطره و مطمئنم بعد درست کردنش و میل کردنش حتما مشتریش میشین و همیشه برای کنار سیب زمینی سرخ شده یا پیتزا تهیه اش میکنین.
طرز تهیه خورش بامیه مجلسی با کلیه نکات و ترفندها
با تهیه خورش بامیه از خواص این سبزی ارزشمند بهره‌مند شوید. بامیه یکی از سبزیجات پر خاصیت و سرشار از پروتئین، فیبر، ویتامین‌ها و مواد معدنی است که امکان ابتلا به بیماری‌های قلبی – عروقی و دیابت را کاهش می‌دهد. بامیه کبد را سم زدایی و پاکسازی کرده و سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند.
آش هالاو، یکی از معروف‌ترین آش‌های شهر سنندج
آش هالاو، یکی از معروف‌ترین آش‌های شهر سنندج می‌باشد. به دلیل کوهستانی و سرسبز بودن این منطقه، اکثر مردم سنندج تمایل به طبخ غذا‌هایی با سبزیجات محلی و خوشبو دارند. به همین دلیل در اغلب غذا‌های محلی سنندج شاهد انواع سبزیجات معطر و مخصوص هستیم که آش هالاو نیز یکی از این انواع خوراک‌های خوشمزه است.
طرز تهیه‌ی لبوی خوشمزه در خانه
با لبو چه کار‌هایی نمی‌توان انجام داد؟ از طرز تهیه مربای لبو که تمام خانم‌های ایرانی در آن استاد هستند تا سبز کردن لبو برای عید، آب لبو و اسموتی لبو که برای روز‌های آلودگی هوا و درمان سرماخوردگی و آنفولانزا بی‌نظیرند، طرز تهیه انواع سالاد با لبو و ترشی لبو با انار و کلم قرمز یا سایر مخلفات و ژله لبو و انواع دسر با لبو مثل انواع حلوا با لبو و … همگی خوشمزه‌جاتی هستند که با لبو می‌توانید درست کنید.
نان سبزیجات ترکیه ای با سرشیر؛ میان وعده سالم
نان سبزیجات ترکیه ای (KAYMAKLI OTLU POĞAÇA) یکی از نان های خوشمزه ترکی است که در هر وعده غذایی می توانید میل کنید. هم چنین میان وعده ای سالم و مقوی برای مدرسه بچه ها است. برای آشنایی با طرز تهیه این نان خوشمزه با ما همراه باشید.
روش‌های مختلف تهیه بال مرغ خوشمزه
افرادی که مرغ کامل خریداری می‌کنند، اصولا بال آن را یا برای کباب کردن یا برای سوپ، جداگانه بسته بندی می‌کنند. اما از بال می‌توان پیش غذا‌های خوشمزه‌تری هم تهیه کرد. در ادامه مطلب ۴ مدل مختلف را برایتان آموزش داده ایم. برای آموزش درست کردن به این روش ها با ما همراه باشید.
از بین بردن بوی ماهی با چند روش ساده
بسیاری از ما به خاطر بویی که ماهی در آشپزخانه راه می‌اندازد، از طبخ آن طفره می‌رویم، ولی از بین بردن بوی ماهی کار زیاد سختی نیست. در ادامه روش‌هایی را برای طبخ بهتر ماهی و کم کردن بوی زهم آن پیشنهاد می‌کنیم.
دمپخت ماش؛ پلو محلی چهارمحال و بختیاری
دمپخت ماش یک پلو گیاهی و خوشمزه است که مربوط به استان چهارمحال و بختیاری می‌باشد. این پلو خوشمزه را می‌توانید به تنهایی خورده و یا در کنار آن از انواع گوشت‌های سفید و قرمز نیز استفاده کنید که این بستگی به سلیقه شما عزیزان دارد. متاسفانه امروزه از ماش خیلی کم و به ندرت استفاده می‌شود و اکثر مردم نمیدانند که به چه صورت باید با ماش غذا درست کنند.
سس ایتالیایی، چاشنی فوق العاده خوشمزه
سس ایتالیایی یک چاشنی فوق العاده خوشمزه و لذیذ مخصوص انواع گوشت، استیک و ماهی است. این سس یکی از مهمترین چاشنی‌هایی است که باید در کنار غذا‌ها سرو شود تا لذت نوش جان کردن غذا را دو چندان کند. طعم این سس را بنابر سلیقه تان می‌تواند ترش یا شیرین کنید. اگر سس را شیرین‌تر دوست دارید کمی شکر آن را بیشتر کنید و اگر می‌خواهید ترش باشد آبلیمو به آن اضافه کنید.
راهنمای استفاده از ادویه در غذا
به یاد داشته باشید، مصرف به اندازه ادویه علاوه بر خوش‌عطر و طعم کردن خوراک، فواید زیادی برای بدن دارد که تسهیل در هضم غذا، تنظیم قندخون و ... از آن دسته‌اند. جوز هندی هسته میوه‌ای هلو مانند است که در اندونزی عمل می‌آید. بیشترین عطر و خاصیت آن در پوسته این هسته است، اما معمولا کل هسته در آشپزی به کار می‌رود.
روشهای تازه نگه داشتن سبزی خوردن بیش از یک هفته
چند روز پس از خرید، سبزی‌ها پلاسیده می‌شود. اما آیا می‌توان سبزی را بیشتر از یک هفته نگه داشت؟ در این مطلب نگاهی می‌اندازیم به روش‌های تازه نگهداشتن سبزی خوردن. سبزی‌ها از جمله مهمترین گروه غذایی هستند که مصرف روزانه شان برای تمام سنین توصیه می‌شود. با خوردن آن‌ها می‌توان ویتامین‌ها و املاح بسیاری را به بدن رساند.
طرز تهیه‌ی آش گندم شیر کرمانی
آش گندم شیر یکی از غذا‌های محلی و سنتی استان کرمان می‌باشد. این غذای خوشمزه را مردم کرمان اغلب در ماه رمضان و افطار میل می‌کنند. البته آش جزو خوراک‌های اصیل مردم ایران است که با توجه به فرهنگ هر شهر ایران، انواع مختلف و محلی آن در میان مردمان آن شهر مرسوم شده است.
املت‌ماکارونی، غذای محبوب مادربزرگ‌های ناپلی
شهر ناپل ایتالیا به غذا‌های سنّتی خود، که بخشی از میراث محلی آن است، در بین شهر‌های جهان شناخته می‌شود. زیرا غذا‌های ناپولیایی انواع مختلفی از دستور العمل‌های ماکارونی، سبزیجات و ماهی را در خود جای داده اند. املت‌ماکارونی یکی از غذا‌های قدیمی و معروف سنتی در ناپل است که مادربزرگ‌ها و مادران علاقه زیادی به تهیه آن در خانه دارند.
طرز تهیه‌ی حلیم شیر؛ مقوی و خوشمزه
حلیم شیر یکی از حلیم‌های معروف مردم استان اصفهان است. در فرهنگ غذایی کشور ما حلیم به دلیل مقوی بودن و خواص بسیاری که دارد بیشتر در وعده صبحانه به مصرف می‌رسد. حلیم‌ها به جهت ارزش غذایی بالا و انرژی بخشی که دارند برای وعده افطار نیز بسیار مناسب می‌باشند. انواع حلیم در شهر‌ها با دستور‌های پخت متفاوتی با انواع حبوبات، گوشت، ادویه و … پخته می‌شوند.
کوفته دال عدس و بلغور، غذای محبوب ترکیه ای
کوفته دال عدس و بلغور یک غذای محبوب ترکیه می‌باشد که به سرآشپز معروف “اوکتای اوستا” منسوب است. مردمان ترکی به این غذا، کوفته مردمک نیز می‌گویند. اکثر مردم ترکیه کوفته دال عدس و بلغور را به عنوان پیش غذا سرو می‌کنند. البته این خوراک یک غذای کاملا گیاهی است، اما اگر می‌خواهید تغییری در طبخ آن دهید، می‌توانید کمی گوشت نیز به آن اضافه کنید.
طرز تهیه گواکاموله؛ سس مکزیکی خوشمزه
گواکاموله یک دیپ یا سس مکزیکی هستش که پایه اصلی اون رو آووکادو تشکیل میده و به عنوان یه مزه در کنار انواع چیپس و سبزیجات و ... سرو میشه. در این مطب طرز تهیه این دیپ خوشمزه، مفید و آسون رو براتون گذاشتم. با ما همراه باشید.
خبرهای تازه