Tabnakbato | تابناک باتو

bato-adv
bato-adv
سالاد بلغور گندم،خوشمزه و مقوی

سالاد بلغور گندم،خوشمزه و مقوی

امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی یک نوع سالاد خوشمزه و مقوی آشنا کنیم. یکی از خوراکی هایی که پیشینیان ما مورد استفاده قرار می‌دادند، بلغور گندم و جو بوده است. بلغور در لغت به معنای هر چیز در هم شکسته و در هم کوفته است و به طور خاص، گندم یا جوی پخته شده و خشک کرده را گویند که با آسیا نیمکوب کرده‌اند.
فینگرفود کلوچه گوشت
امروز برای شما عزیزان همراه طرز تهیه یک فینگرفود خوشمزه را آماده کرده ایم. با ما همراه باشید. تخم مرغ و نمک و ادویه رو خوب مخلوط کرده و پس از آن روغن را به مواد اضافه کنید. ماست و بیکینگ پودر را هم با یکدیگر مخلوط کرده و به مایع تخم مرغ اضافه کنید.
کیسادیای سبزیجات؛ غذای مکزیکی
امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی یک نوع غذای مکزیکی آشنا کنیم. برای تهیه‌ی این غذای خوشمزه، از نان تورتیلا استفاده می‌شود. تورتیا یا تورتیلا (به اسپانیایی: tortilla) نوعی نان نازک پخته شده از آرد سفید بسیار آسیاب شده است.
ایده هایی برای تزئین چای و قهوه
درسته که هوا رو به گرم شدنه، اما این موضوع باعث نمیشه نوشیدنی های گرمی که به خوردنشون عادت داشتیم مثل انواع چای یا قهوه رو از برنامه روزانمون حذف کنیم. این ایده ها رو برای تزئین این نوشیدنی ها ببینید. اگه خیلی اهل قهوه (یا چای ) خوردن باشید، میتونید یه قسمت از خونتون رو به ایستگاه قهوه تبدیل کنید...
پنکیک سیب زمینی و پنیر، شامی ساده و لذیذ
امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی پنکیک سیب زمینی آشنا کنیم. روش تهیه این پنکیک بسیار آسان است و مدت زمان تهیه و پخت آن حدود نیم ساعت است. خوردن این پنکیک خوشمزه، به ویژه برای کودکان، بسیار لذت بخش است. با ما همراه باشید.
طرز تهیه مکروز دسر خوشمزه ی تونسی
در اینجا به یک نمونه از شیرینی‌های رایج در کشور تونس که ماده اصلی و مهم آن خرماست‌، می‌پردازیم. برای درست کردن مکروز به خمیر خرما نیاز داریم. با گرفتن هسته و پوست خرما و سپس له کردن آن با دست یا مخلوط کن می‌توان خمیر خرما را درست كرد.
سالاد نخود، سالادی مغذی و آسان
امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی یک سالاد مغذی که به سادگی تهیه می‌شود، آشنا کنیم. ماده‌ی اصلی این سالاد، نخود است، همان طور که می‌دانید، نخود نیز مانند سایر حبوبات، فیبر بالایی دارد.
طرز تهیه‌ی کیک بیسکویتی
امروز تصمیم داریم شما را با روش پخت یک کیک بیسکویتی آسان و خوشمزه آشنا کنیم. مدت زمان پخت این کیک حدود پانزده دقیقه است. با ما همراه باشید. ابتدا بیسکویت پودر شده، پودر کاکائو و بکینگ پودر را با یکدیگر مخلوط می‌کنیم.
آشنایی با روش تهیه‌ی تخم‌مرغ شکم پر
امروز تصمیم داریم روش تهیه‌ی یک نوع تخم مرغ شکم پر را به شما آموزش بدهیم. این غذا می‌تواند به عنوان یک غذای کامل و یا یک میان وعده به ویژه برای کودکان، مورد استفاده قرار بگیرد. برای آشنایی با روش پخت این غذای خوشمزه، با ما همراه باشید.
سالاد خیار و پنیر، سالادی آسان و لذیذ
امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی یک نوع سالاد آسان و لذیذ که‌ برای مهمانی‌ها مناسب است، آشنا کنیم. امیدواریم شما نیز این سالاد زیبا و خوشمزه را تهیه کرده و با سرو کردن آن، مهمانان خود را شگفت زده کنید. با ما همراه باشید.
خوراک مرغ به سبک ایتالیایی
خوراک مرغ ایتالیایی غذای بسیار لذیذی است که در فر، آماده می‌شود. پخت مرغ به این سبک، مواد غذایی مفید آن را حفظ می‌کند و در عین حال، به دلیل موادی که به آن افزوده شده، بوی نامطبوع مرغ، از بین رفته و معطر است. برای آشنایی با روش تهیه‌ی خوراک مرغ به این سبک، با ما همراه باشید.
طرز تهیه‌ی کیک هویج
امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی یک کیک لذیذ آشنا کنیم. با ما همراه باشید. ابتدا شیر گرم را به همراه مایه خمیر و یک قاشق چایخوری شکر و نصف پیمانه آرد با یکدیگر مخلوط می‌کنیم. ظرف حاوی این مواد را با کیسه می‌پوشانیم و به مدت سی دقیقه آن را در کناری قرار می‌دهیم.
ساندویچ پانینی مارگاریتا
پانینی یک نوع ساندویچ پرس شده است که در ایتالیا سرو می شود. برای درست کردن این ساندویچ خوشمزه بهتر است از ساندویچ ساز استفاده کنید اما اگر ساندویچ ساز ندارید می توانید با استفاده از ماهی تابه های سنگین هم ساندویچ خود را پرس کنید.
طرز تهیه‌ی لقمه‌ی لذیذ گوشتی
امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی یک نوع لقمه‌ی لذیذ و خوشمزه، که می‌تواند به عنوان یک وعده‌ی کامل غذایی نیز استفاده شود، آشنا کنیم. با ما همراه باشید. تابه را روی حرارت قرار می‌دهیم و گوشت را تفت می‌دهیم. این کار را حدود سه تا چهار دقیقه ادامه می‌دهیم.
طرز تهیه‌ی کیک ژله‌ای
امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی یک نوع کیک ژله‌ای خوشمزه آشنا کنیم. با ما همراه باشید. ابتدا شکر و تخم مرغ را به همراه وانیل خوب مخلوط می‌کنیم. روغن و شیر را به مواد قبلی اضافه کرده و هم می‌زنیم.
کرم ژلاتینی با پرتقال و توت فرنگی
این روزها که روزهایی بین زمستان و بهار است، هم فصل پرتقال است و هم کم کم در میوه فروشی ها توت فرنگی ها دارند چشمک می زنند. به همین مناسبت دسری ژلاتینی با پرتقال و توت فرنگی را به شما آموزش می دهیم.
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
خبرهای تازه
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv