Tabnakbato | تابناک باتو

کیک گوشت و برنج با سس بشامل

کیک گوشت و برنج با سس بشامل

امروز می‌خواهیم آموزش تهیه و پخت یک کیک متفاوت و خوشمزه را برای شما قرار دهیم؛ کیک گوشت و برنج با سس بشامل. برای آشنای با مواد اولیه و روش پخت این کیک خوشمزه، با ما همراه باشید.
دستور تهیه حلوا ترکیه‌ای
ترکیه ای ها هم مثل ما ایرانی ها انواع و اقسام حلواها را دارند یکی از این حلواها که هم فرم و هم فرمول فانتزی دارد حلوای شکلاتی است. در این بخش از آموزش آشپزی دستور پخت این حلوای خوشمزه را برای شما عزیزان آماده کرده ایم. با ما همراه باشید.
لازانیای اسفناج غذایی خوشمزه و سالم
زمستان فصل اسفناج هست و نیست! برگ های خاصی را به اسم اسفناج استفاده می کنیم از نظر ساختار و طعم شبیه به اسفناج است؛ ولی خود اسفناج نیست. اما بهار که می آید، اسفناج های تازه، خوش طعم و ظریف سر و کله شان پیدا می شود. بسته های تازه اسفناج جان می دهند برای پختن انواع غذاها، سالادها، دسرها و حتی نوشیدنی هایی که سرشار از سلامتی هستند.
ساطری پلو؛ غذای محلی خراسان
در این بخش از آموزش آشپزی طرز تهیه یک غذای محلی خوشمزه را برای شما عزیزان آماده کرده ایم. این غذا، یک پلوی خوشمزه با هویج و گوشت چرخ‌کرده و از غذا‌های محلی استان خراسان است. با ما همراه باشید.
کدو و بادمجان سوخاری با سس سیر
کدو و بادمجان سبزیجاتی مفید و خوشمزه هستند که پیش غذا‌های خوشمزه‌ای میتوان با آن‌ها تهیه کرد. در این مطلب طرز تهیه کدو و بادمجان سوخاری را برایتان آورده ایم. با ما همراه باشید.
شیر توت فرنگی؛ نوشیدنی خوشمزه فصل
نوشیدنی شیر و توت فرنگی با دستور العمل تهیه ی فوق العاده آسان و سرشار از مواد مغذی می تواند در این روزهای زیبای بهاری بهترین پیشنهاد ما باشد. با ما همراه باشید.
کوکیز فندقی، یک دسر فوق العاده
کوکیز فندقی یک دسر شکلاتی است که با آرد و پودر فندق تهیه میشود. در این قسمت طرز تهیه این کوکیز خوشمزه را برای شما عزیزان آماده کرده ایم. با ما همراه باشید.
یخمه تُرُش؛ غذای مقوی اصفهانی‌ها
یخمه تُرُش یک نمونه از غذاهای قدیمی اصفهان می‌باشد که هم اکنون خیلی کم پخت می‌شود. این غذا خوشمزه و به واسطه داشتن پر زردآلو، به و آلو بسیار مقوی می‌باشد. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه یخمه تُرُش آشنا می‌شوید.
بروسکتا، پیش غذای لذیذ ایتالیایی
بروسکتا (به ایتالیایی: Bruschetta) نام یک نوع پیش غذای ایتالیایی است که در نواحی مرکزی ایتالیا تهیه می‌شود و منشأ و تاریخچه آن به ناحیه توسکانی و سده پانزدهم میرسد. بروسکتا معمولاً به عنوان اسنک یا اشتهاآور سرو می‌شود.
مربای گل محمدی خشک
این مربا جزو مربا‌های اصیل منطقه اذربایجان میباشد که چه باکره چه باخامه چه همراه شیربرنج بسیار خوشمزه میباشد. در زبان ترکی به قیزیل گول معروف میباشد.
سالاد سبزیجات با سُس ماست برای گیاهخواران
سالاد کم کالری برای افرادی که رژیم دارند و یا گیاه خوار هستند توصیه می شود.خانم امیلی باستر آشپز وبلاگ نویس این دستورالعمل را به شما آموزش می دهد.
طرز تهیه ترشی فلفل هالوپینو، محبوب آشپزهای باسلیقه
ترشی فلفل هالوپینو از محبوبترین ترشی های جهان است. این ترشی فوق العاده گرم و تند است و تهیه ی آن زمان کمی می برد. در تهیه اردورها، ساندویچ و فینگر فودها کاربرد دارد و با توجه به ماهیّت غذاهای ایرانی می تواند چاشنی مناسبی برای آنها باشد.
سیب زمینی کبابی با پنیر؛ دسری آسان و خوشمزه
امروز در بخش آشپزی برای علاقه مندان به سیب زمینی طرز تهیه ی یک دسر داغ را آماده کرده ایم. سیب زمینی کباب شده با پنیر, جز دسرهای خوشمزه ای است که می توانید آن را در کنار مرغ و یا گوشت سرو کنید. با ما همراه باشید.
ایده های جالب تزئین یخ برای میهمانی ها
تکه‌های رنگارنگ یخ ‌های میوه‌ای، خوردن آب را هیجان انگیز می‌کنند، می‌توانید از میوه‌های مختلف و همین‌طور نعناع و گیاهان خوشبو برای این کار استفاده کنید. البته می‌توانید یخ ها را جدا جدا و یا با هم استفاده کنید. برای این کار می‌توانید میوه‌ها را خرد یا له کرده (سبزی‌ها را خرد کنید) و با کمی آب در قالب‌های یخ بریزید و...
طرز تهیه‌ی برنج و اسفناج
اسفناج یکی از سبزیجات پرخاصیت است که از مهم‌ترین خاصیت‌های آن، خونساز بودن اسفناج است. امروز برای شما روش تهیه‌ی یک غذای ساده با این سبزی پرخاصیت را قرار داده‌ایم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت برنج و اسفناج، با ما همراه باشید.
قهوه عربی با زعفران؛ نوشیدنی محبوب و معروف
پذیرایی با قهوه یکی از آداب و رسوم عرب ها برای گرامیداشت روزهای جشن و مناسبت های شادی است. در این گزارش روش تهیه ی قهوه ی عربی با زعفران را آماده کرده ایم. نوشیدن این قهوه می تواند در هر زمانی تجربه ی شگفت انگیزی باشد. با هم آموزش می بینیم.
خبرهای تازه