امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیهی کیک کشمشی آشنا کنیم. این کیک برای وعدهی عصرانه کودکان به دلیل وجود کشمش در آن، بسیار مفید است. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
آرد: 350 گرم
پودر دارچین: 1 قاشق چایخوری
بکینگ پودر: یک و نیم قاشق چایخوری
روغن: 175 گرم
شکر: 175 گرم
کشمش پلویی یا مویز: 250 گرم
شیر: 300 میلی لیتر
آبلیمو: یک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
ابتدا آرد، پودر دارچین و بکینگ پودر را با یکدیگر مخلوط کرده و چند بار الک میکنیم.
روغن را به مخلوط اضافه کرده و هم میزنیم.
وقتی روغن خوب به خورد آرد رفت، شکر و کشمش را به آن اضافه میکنیم.
در ظرفی جداگانه، شیر و آبلیمو را با یکدیگر مخلوط کرده و به مواد قبلی اضافه میکنیم.
مواد را خوب با یکدیگر مخلوط میکنیم و آن را در قالب میریزیم. بهترین قالب برای این کیک، قالب مستطیل شکل و عمیقی است که به قالب نان تست شهرت دارد.
قالب را در فری با دمای 170 درجهی سانتیگراد به مدت یک ساعت قرار میدهیم.
ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: fatafeat