طرز تهیه‌ی کیک ژله‌ای
کد خبر: ۷۰۰۱۸
تاریخ انتشار: 2017 April 12    -    ۲۳ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۱
امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی یک نوع کیک ژله‌ای خوشمزه آشنا کنیم. با ما همراه باشید. ابتدا شکر و تخم مرغ را به همراه وانیل خوب مخلوط می‌کنیم. روغن و شیر را به مواد قبلی اضافه کرده و هم می‌زنیم.
طرز تهیه‌ی کیک ژله‌ای
 
«اختصاصی تابناک باتو» امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی یک نوع کیک ژله‌ای خوشمزه آشنا کنیم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه‌ی کیک ژله‌ای

مواد لازم:

تخم مرغ: 4 عدد
شکر: 1 پیمانه
وانیل: یک قاشق چایخوری
روغن: یک پیمانه
شیر: یک پیمانه
آرد: یک و نیم پیمانه
بکینگ پودر: یک و نیم قاشق چایخوری
نمک: کمی
پودر ژله توت فرنگی: 4 بسته
توت فرنگی: به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا شکر و تخم مرغ را به همراه وانیل خوب مخلوط می‌کنیم. روغن و شیر را به مواد قبلی اضافه کرده و هم می‌زنیم. 

آرد، بکینگ پودر و نمک را با یکدیگر خوب مخلوط کرده و به مواد قبلی اضافه می‌کنیم. مواد را خوب هم می‌زنیم تا یکدست شوند.

مواد کیک را در قالبی که ترجیحا میان تهی باشد، ریخته و در فر با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد که از قبل روشن کرده‌ایم به مدت بیست دقیقه قرار می‌دهیم.

چنگال را داخل کیک فرو می‌بریم، اگر از مواد کیک، به چنگال چسبید، زمان پخت را افزایش می‌دهیم، در غیر این صورت، کیک را از فر خارج کرده و در ظرفی مناسب قرار می‌دهیم.

طرز تهیه‌ی کیک ژله‌ای

قالب کیک را برمی‌داریم و کف آن، برش‌های توت فرنگی را می‌چینیم (هر ژله‌ای که انتخاب کردید، از میوه‌ی همان ژله استفاده کنید).

دو بسته از پودرهای ژله را طبق دستور تهیه‌ی ژله، آماده کرده و روی برش‌های میوه می‌ریزیم و در یخچال قرار می‌دهیم تا سفت شود.

ژله‌ی آماده شده را از قالب خارج کرده روی کیکی که قبلا در ظرف قرار داده بودیم، می‌گذاریم.

دو بسته‌ی دیگر پودر ژله را آماده کرده و روی کیک و طبقه ژله‎ای آن می‎ریزیم تا دورتادور کیک ژله‌ای را بپوشاند. سپس کیک ژله‌ای را داخل یخچال قرار می‌دهیم تا لایه‌ی ژله‌ای آن، خودش را بگیرد.

ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: cookpad
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار