اختصاصی تابناک باتو؛ زعتر، ادویهای است که در کشورهای عربی و شمال آفریقا به وفور از آن استفاده میشود. معمولا زعتر را به عنوان چاشنی مستقیماً روی غذا میپاشند و یا با روغن زیتون مخلوط کرده، روی نان میمالند و به عنوان پیشغذا استفاده میکنند. زعتر معمولا ترکیبی است از کنجد بو داده، تخم گشنیز، گردو چرخ شده، نخودچی پودر کرده ، پودر زیره، مرزنجوش، سماق و رازیانه. زعتر به همراه پنیر خامهای برای صبحانه گزینه فوقالعادهای است. امروز برای شما روش تهیهی کیک پنیر و زعتر را قرار دادهایم. این میانوعده بسیار لذیذ و مقوی است. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت این کیک خوشمزه، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
آرد: 250 گرم
بکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری
پنیر خامهای خرد شده: 150 گرم
گوجه فرنگی خشک شده: 80 گرم
زعتر: 2 قاشق غذاخوری
نمک: کمی
فلفل سیاه: کمی
تخم مرغ: 4 عدد
شیر: 100 میلی لیتر
ماست پرچرب: 50 گرم
طرز تهیه:
در ظرفی مناسب، آرد، بکینگ پودر، پنیر خرد شده، گوجه فرنگی خشک شده، زعتر، نمک و فلفل را ریخته و با یکدیگر مخلوط میکنیم.
تخم مرغها را در ظرفی ریخته و به همراه روغن زیتون، شیر و ماست پرچرب، خوب هم میزنیم.
مخلوط آرد را به مخلوط تخم مرغ اضافه میکنیم و تا جایی مواد را هم میزنیم که کاملا یکدست شوند.
قالب مناسبی را چرب کرده و مواد کیک را داخل آن میریزیم و در فر با دمای 180 درجهی سانتیگراد به مدت40 دقیقه قرار میدهیم.
ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منابع: darchin ـ atyabtabkha