کیک پنیر و زعتر؛ میان‌وعده‌ای لذیذ و مقوی
کد خبر: ۸۵۸۰۱
تعداد نظرات: ۴ نظر
تاریخ انتشار: 2017 September 18    -    ۲۷ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۴
امروز برای شما روش تهیه‌ی کیک پنیر و زعتر را قرار داده‌ایم. این میان‌وعده بسیار لذیذ و مقوی است. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت این کیک خوشمزه، با ما همراه باشید.
کیک پنیر و زعتر؛ میان‌وعده‌ای لذیذ و مقوی
اختصاصی تابناک باتو؛ زعتر، ادویه‌ای است که در کشورهای عربی و شمال آفریقا به وفور از آن استفاده می‌شود. معمولا زعتر را به عنوان چاشنی مستقیماً روی غذا می‌پاشند و یا با روغن زیتون مخلوط کرده، روی نان می‌مالند و به عنوان پیش‌غذا استفاده می‌کنند. زعتر معمولا ترکیبی است از کنجد بو داده، تخم گشنیز، گردو چرخ شده، نخودچی پودر کرده ، پودر زیره، مرزنجوش، سماق و رازیانه. زعتر به همراه پنیر خامه‌ای برای صبحانه گزینه فوق‌العاده‌ای است. امروز برای شما روش تهیه‌ی کیک پنیر و زعتر را قرار داده‌ایم. این میان‌وعده بسیار لذیذ و مقوی است. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت این کیک خوشمزه، با ما همراه باشید.

کیک پنیر و زعتر؛ میان‌وعده‌ای لذیذ و مقوی

مواد لازم:

آرد: 250 گرم
بکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری
پنیر خامه‌ای خرد شده: 150 گرم
گوجه فرنگی خشک شده: 80 گرم
زعتر: 2 قاشق غذاخوری
نمک: کمی
فلفل سیاه: کمی
تخم مرغ: 4 عدد
شیر: 100 میلی لیتر
ماست پرچرب: 50 گرم

طرز تهیه:

در ظرفی مناسب، آرد، بکینگ پودر، پنیر خرد شده، گوجه فرنگی خشک شده، زعتر، نمک و فلفل را ریخته و با یکدیگر مخلوط می‌کنیم.

تخم مرغ‌ها را در ظرفی ریخته و به همراه روغن زیتون، شیر و ماست پرچرب، خوب هم می‌زنیم.

مخلوط آرد را به مخلوط تخم مرغ اضافه می‌کنیم و تا جایی مواد را هم می‌زنیم که کاملا یکدست شوند.

قالب مناسبی را چرب کرده و مواد کیک را داخل آن می‌ریزیم و در فر با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد به مدت40 دقیقه قرار می‌دهیم.

ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منابع: darchin ـ atyabtabkha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مجید
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۴۳ - ۱۳۹۶/۰۶/۲۷
0
4
زعتر ترجمه اش آویشن است
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۴۲ - ۱۳۹۶/۰۶/۲۹
0
0
زعتر گیاهی است از تیره آویشنیان که در حاشیه خلیج فارس بویژه کویت رشد می کند و از ترکیب آن با کنجدو نمک در پخت نان استفاده ی کنند. اگر نمی دانید چیست چرا الکی مقاله می نویسید؟!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۳۹ - ۱۳۹۶/۰۶/۲۹
0
0
ادویه ی زعتر که در این کیک استفاده شده، آویشن نیست و ادویه ای است که در کشورهای عربی به شکلی که گفته شده استفاده می شود
حدیثه
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۵۱ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۸
0
0
زعتر اسم واقعی همین ترکیبه،ما تو جنوب از قدیم ایام درکنار مهیاوه و خیلی چیزهای قدیمی ازش استفاده میکردیم،زعتر انواع و اقسام مختلفی داره،تند ملس،ترش و نمکی، که رو پاکت ش درج شده، زعتر اماراتی، و زعترفلسطینی
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار