طرز تهیه‌ی کیک بیسکویتی
کد خبر: ۷۰۷۰۷
تاریخ انتشار: 2017 April 19    -    ۳۰ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۳
امروز تصمیم داریم شما را با روش پخت یک کیک بیسکویتی آسان و خوشمزه آشنا کنیم. مدت زمان پخت این کیک حدود پانزده دقیقه است. با ما همراه باشید. ابتدا بیسکویت پودر شده، پودر کاکائو و بکینگ پودر را با یکدیگر مخلوط می‌کنیم.
طرز تهیه‌ی کیک بیسکویتی
 
«اختصاصی تابناک باتو» امروز تصمیم داریم شما را با روش پخت یک کیک بیسکویتی آسان و خوشمزه آشنا کنیم. مدت زمان پخت این کیک حدود پانزده دقیقه است. با ما همراه باشید.
 
طرز تهیه‌ی کیک بیسکویتی 

مواد لازم:

بیسکویت ساده پودر شده: یک و نیم پیمانه
پودر کاکائو: دو قاشق مرباخوری
بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
روغن: نصف پیمانه
تخم مرغ: سه عدد
شیر: یک چهارم پیمانه
شکر: نصف پیمانه
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
بیسکویت ساده: به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا بیسکویت پودر شده، پودر کاکائو و بکینگ پودر را با یکدیگر مخلوط می‌کنیم.

در ظرفی جداگانه تخم مرغ و شکر را با هم‌زن مخلوط کرده سپس روغن و وانیل را به آن اضافه می‌کنیم.

مخلوط تخم مرغ و شکر را به مخلوط بیسکویت پودر شده و کاکائو اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم تا مواد به شکل خمیر کیک درآیند.

نصف خمیر را در سینی پهن کرده و روی آن‌ها را با بیسکویت درسته، می‌پوشانیم.

نیمی دیگر از مواد را با مقدار شیری که داشتیم کمی رقیق‌تر می‌کنیم سپس آن را روی بیسکویت‌ها ریخته و صاف می‌کنیم. 

قالب کیک را در فر به مدت 15 تا بیست دقیقه با حرارت ملایم قرار می‌دهیم. پس از گذشت این زمان، شعله‌ی بالای فر را روشن می‌کنیم و کمی به آن زمان می‌دهیم تا کیک بپزد.

کیک آماده شده را به دلخواه تزیین می‌کنیم.

ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: cookpad
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار