راهکارهای کارآمد درمان ترک پاشنه پا
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۴۱۶۷۸
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: 2016 July 01    -    ۱۱ تير ۱۳۹۵ - ۰۹:۲۳
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
کسانی که دچار خشکی در ناحیه پا هستند می‌توانند با مالیدن روغن‌های گیاهی مانند روغن زیتون، روغن نارگیل، روغن بادام، روغن کنجد و تمامی روغن‌های گیاهی هیدروژنه، ترک پای خود را به سرعت بهبود بدهند.
راهکارهای کارآمد درمان ترک پاشنه پا  از آنجایی که قلب دوم انسان پای اوست، توجه به سلامت پا‌ها مهم و قابل اهمیت است. ترک پاشنه پا در اثر بی‌توجهی به آن ایجاد می‌شود. حفظ رطوبت پا‌ها در درمان ترک پاشنه پا مفید است. استفاده از روغن‌های طبیعی، عسل، لیمو ترش، وازلین، مخلوط گلیسیرین و گلاب، موم پارافین روش‌های موثر درمان ترک پاشنه پا هستند.

 راهکارهای کارآمد درمان ترک پاشنه پا
 
بی‌توجهی به سلامت پا، این عضو حیاتی بدن را دچار ترک در ناحیهٔ پاشنهٔ پا می‌کند. می‌دانیم که قلب دوم انسان، پا است. لذا باید در صورت بروز ترک پاشنه پا که در آن سطح خارجی پوست پاشنهٔ پا شکافته می‌شود، درمان ترک پاشنه پا را جدی بگیریم. ترک پاشنه پا علت‌های مختلفی دارد؛ عدم رطوبت کافی در پاشنهٔ پا‌ها، به علت نبود غدد چربی در پوست پا، در آن‌ها ترک ایجاد می‌شود، پوشیدن کفش‌ها و صندل‌های نا‌مناسب که پشت آن‌ها باز است، فعالیت بیش از در پا‌ها، ایستادن‌های طولانی بر روی پا‌ها، کمبود ویتامین‌های مورد نیاز بدن، خشکی بیش از حد هوای محل زندگی.

برای درمان ترک پا با اثرگذاری سریع بدون مراجعه به پزشک می‌توانید از روش‌های خانگی بهره برد و از حاد شدن این مشکل در پا‌ها جلوگیری کرد.

– استفاده از روغن‌های گیاهی و نباتی: کسانی که دچار خشکی در ناحیه پا هستند می‌توانند با مالیدن روغن‌های گیاهی مانند روغن زیتون، روغن نارگیل، روغن بادام، روغن کنجد و تمامی روغن‌های گیاهی هیدروژنه، ترک پای خود را به سرعت بهبود بدهند.

– استفاده از موم پارافین:
در صورتی که ترک پا‌ها وضعیت خیلی وخیمی دارند که درد و خون مردگی در آن ایجاد شده است، می‌توان موم پارافین را برای درمان ترک پاشنه پا استفاده کرد.

– استفاده از آب لیمو ترش:
لیمو ترش بخاطر داشتن خاصیت اسیدی، می‌تواند برای درمان ترک پاشنه پا سودمند باشد.

– مالیدن وازلین:
با مالیدن وازلین به پاشنه و اطراف پا‌ها و پوشیدن جوراب نخی، رطوبت کافی برای بهبود قسمت‌های ترک خورده، می‌رسد.

– استفاده از عسل:
عسل با خاصیت ضد باکترایی و مرطوب کنندگی برای درمان و بهبودی ترک‌های پا بسیار مفید است.

– استفاده از مخلوط گلیسیرین و گلاب:
برای اینکه رطوبت پا‌ها را هنگام بیرون رفتن و زمانی که کفش به پا داریم حفظ کنیم، بهتر است قبل از رفتن به بیرون پاهای خود را با مخلوط مساوی گلیسیرین و گلاب بمالید. تا ساعت‌ها رطوبت پا‌ها تامین است.

برای جلوگیری از ایجاد ترک در پاشنه پا، و رعایت بهداشت پا، زمانیکه که به منزل برمی گردید، پاهای خود را با آب ولرم بصورت کامل بشویید و با حوله خشک کنید. جوراب‌های خود را نیز بعد از رسیدن به منزل بشویید و همینطور از کفش‌های مناسب استفاده کنید.
عصر ایران
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۵۴ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۲
0
0
فقط سنگ پا
عالیه
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv
bato-adv