رقص نه تنها سرگرمکننده است، بلکه راهی عالی برای افزایش ارتباطات فیزیکی بین همسران در محیطی سرشار از انرژی مثبت و صمیمیت است.
دروغ گفتن گهگاهی در میان بچهها معمول است و پژوهشها نشان میدهند که کودکان از ۲ سالگی، هنگامی که رشد مهارتهای شناختی آنها به حد معینی میرسد، دروغ گفتن را شروع میکنند. گرچه دروغ گفتن گهگاهی بخشی عادی از روند رشد ذهنی کودکان است، نباید این رفتار را نادیده گرفت.
همه میدانیم که روابط زناشویی پیچیده هستند و زندگی مشترک پر از ظرافتها و نکاتی است که شاید کمتر به آنها توجه کنیم. مردان، مانند زنان، نیازها، حساسیتها و گاهی ناراحتیهای خود را دارند که ممکن است از ترس سوءتفاهم یا حتی عدم پذیرش، آنها را با همسرشان مطرح نکنند.
در دهه اخیر، شبکههای اجتماعی از بسترهای ارتباطی به ابزاری برای تولید ثروت و ایجاد جایگاه اجتماعی تبدیل شدهاند. پلتفرمهایی مانند اینستاگرام، تیکتاک، یوتیوب و توییتر به افراد فرصت دادهاند تا با جذب مخاطب و به اشتراکگذاری محتوا به درآمدزایی برسند.
یک مطالعه نشان داد که سوءاستفادهگرها سطوح بالایی از «ماکیاولیسم» دارند. ماکیاولیسم یک ویژگی شخصیتی متمرکز بر دستکاری روانشناختی، بیعاطفه بودن و بیتوجهی به اخلاق است.بنابراین، اگر متوجه شدید که با یک فرد سوءاستفادهگر سر و کار دارید، به یاد داشته باشید که چنین اقداماتی از او تنها یک بار سر نمیزند.
در مطالعهای جدید، دانشمندان دانشگاه اوکلند ادعا کردهاند که مردان باهوشتر معمولاً روابط موفقتری دارند و احتمال کمتری دارد که رفتارهای آزاردهندهای در رابطه عاطفی از خود نشان دهند. پژوهشگران در خبری امیدوارکننده برای افراد باهوش، گفتهاند که مردان با ضریب هوشی بالا کمتر دچار اختلال نعوظ میشوند.
نتیجه یک مطالعه جدید در ایران نشان داده که هرچه تحصیلات افراد بالاتر، احتمال ابتلا به افسردگی هم بیشتر. این مطالعه که روی ۴۵۰۰ کارمند انجام شده، گویای این است که داشتن تحصیلات عالیه در ایران خوشنودی و رضایت نمیآورد و برعکس موجب سرخوردگی و افسردگی افراد میشود و اتفاقا بالاترین سطح سلامت روان را کارمندهایی با تحصیلات زیر دیپلم دارند.
کوچینگ یا «مربیگری»، یک فرایند توسعه فردی و حرفهای است که به افراد کمک میکند تواناییها و پتانسیلهای خود را شناسایی و به بهترین شکل از آنها استفاده کنند. کوچینگ به معنای راهنمایی و همراهی فردی است که به دیگران کمک میکند تا اهداف خود را شناسایی کرده و برای رسیدن به آنها برنامهریزی کنند.
نحوه پاسخگویی ما به استدلالها یا نظراتی که با نظرات خودمان متفاوت است، میتواند پیامدهای جدی داشته باشد. این اختلاف نظرها گاه میان دوستان یا اعضای خانواده پیش میآید و گاه به اختلافی سرسختانه میان همکاران تبدیل میشود.
همه ما افرادی را در اطراف خود داریم که واقعاً میخواهند ما موفق شویم. اما متأسفانه با کسانی هم مواجه میشویم که به هر دلیلی در خفا آرزوی سقوط ما را دارند. اغلب آنطور که فکر میکنید تشخیص دادن این افراد ساده نیست. آنها استاد ظرافت هستند و نیت واقعی خود را در پشت نمای دوستی پنهان میکنند.
نطق ریاستجمهوری فرانکلین روزولت، رئیسجمهور اسبق آمریکا، که گفت «تنها چیزی که باید از آن بترسیم، خودِ ترس است»، بسیار معروف است. ما میدانیم که روزولت با چالشهای متعددی از جمله بیماری فلج اطفال، به ارث بردن ملتی در خطرناکترین زمان ممکن و تبدیل شدن به ریاستجمهوری آمریکا به همراه معلولیت، عبور کرده بود.
میزان استرس در سازمان های مختلف و در مشاغل مختلف متفاوت است. به عبارت بهتر، هر شغلی به هر فردی میزان متفاوتی از استرس را تحمیل می کند. استرس پدیده است فراگیر که بدن اغراق می توان گفت تقریبا همه انسان ها دست کم چند باری در زندگی آن را تجربه کرده اند.
آیا تا به حال از خود پرسیده اید که چگونه به نظر می رسد برخی از افراد به طور معکوس پیر می شوند؟ به راحتی می توان آن را به شانس یا شاید ژن های خوب تقسیم کرد، اما همانطور که پیداست، داستان چیزهای بیشتری دارد.
چرا یک مدیر مدرسه در منطقهای ضعیف، به خود اجازه میدهد به مادری که تلاش میکند امکان تحصیل فرزندش را فراهم کند، پیشنهاد تمیز کردن کلاس را بدهد؟ این مدیران چگونه انتخاب میشوند؟ آیا نباید آموزش ببینند که در چنین شرایطی چگونه با دانشآموزان و والدینشان رفتار کنند؟
شاید شما هم از جمله والدینی باشید که فرزندانی با مشکلات درسی دارند، نوجوانانی که علاقهای به مدرسه ندارند، نمرات ضعیفی میگیرند، از زیر بار تکلیف نوشتن در میروند، درس نمیخوانند و... مطمئناً شما کلافه میشوید و میمانید که چه کنید.