مرصع پلو یکی از غذاهای اصیل ایرانیه که معمولا برای مهمونیهای مهم و جشنها تهیه میشه. این پلو مخلوط فوق العاده خوشمزه و خوش قیافه است. درسته که مواد تشکیل دهنده زیادی داره، ولی درست کردنش آنچنان سخت نیست فقط یکم صبرو حوصله میخواد. در این مطلب طرز تهیه این پلو مخلوط لذیذ رو براتون میذارم، امیدوارم تهیه اش کنین و از مزه اش لذت ببرین.
بمب شکلات داغ یا بمب کاکائوی داغ توپهای کوچک خوشمزهای هستند که آنها را داخل ماگ میگذارند. وقتی شیر یا شکلات داغ را داخل ماگ بریزید، توپهای شکلاتی آب میشوند و مارشمالوها و کاکائویی که داخل توپها پنهان شده بیرون میریزند. این توپهای شکلاتی بسیار بامزه و جالب هستند و با طعمهای بسیار مختلفی میتوانید آنها را درست کنید.
قارچ یکی از خوراکیهای مغذی و سرشار از فیبرها، ویتامینها، املاح و پروتئین است و منبع غنی از ترکیبات بیواکتیو مانند بتاگلوکان محسوب میشود. از آنجا که قارچ معمولا پیش از مصرف طبخ میشود، توجه به روشهای پخت صحیح برای حفظ ارزش تغذیهای آن نیز اهمیت دارد.
خیار یک افزودنی خوشمزه به انواع سالاد، ساندویچ و حتی نوشیدنیها و دتاکس واترهاست، اما آنطور که باید به آن توجه نمیشود. بهترین و آسانترین راه برای لذت بردن از مزه خیار و بهرهمندی از خواص فوقالعادهای که دارد، درست کردن یک سالاد خیار است. این غذا فقط با چند ماده اولیه ساده درست میشود و میانوعدهای تابستانی و عالی برای پیکنیک یا یک بعد از ظهر آرام در خانه است.
سالاد پیازچه را اگر بخواهیم خیلی ساده معرفی کنیم، نمونه پیشرفتهای از سالاد اولویه است. با این تفاوت که طعم و عطرش چندین برابر بهتر و جذابتر است. عطر پیازچه آنقدر جذاب است که کل غذا را تحت تاثیر خودش قرار میدهد و طعم جذابی را خلق میکند.
کوکی خرما یکی از انواع شیرینیهای ساده بین المللی است که با دستورهای متنوعی پخته میشود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکی خرما در ادامه با ما همراه باشید.
بستنی یکی از خوراکیهای خوشمزه است که در تمام فصول سال مصرف میشود؛ ولی خوردن آن در فصل تابستان و زمانی که هوا گرم است، به دلیل طبع خنکی که دارد، بسیار دلچسبتر است. تهیه بستنی سنتی در ایران سابقه طولانی دارد و ایرانیان قدیم از مخلوط کردن برف و آب انگور چیزی شبیه به بستنی را تهیه میکردند.
محلیهای بابل از گذشته تا امروز این غذای ساده و لذیذ را با سبزیهای کوهی و بومی این منطقه تهیه میکردند، اما ما در تهیه مواد لازم سبزیهای در دسترسی را جایگزین کردیم. انواع مختلفی از شامی در استانهای مختلف کشورمان طبخ میشود. اما واقعیت این است که طعم و رنگ و بوی هیچ کدام به شامی بابلی نمیرسد.
شستوشوی چیزهایی که نباید شسته شوند همیشه یک چالش است! فرهنگ و عادت ما ایرانیها با آب کشیدن هر چیزی پیوند دارد پس باید روشی پیدا کنیم که مشکل را حل کند. در این گزارش شما با راه حل بهداشتی چالش شستن مرغ آشنا شوید. روشی که طعم آن را هم بهتر خواهد کرد.
بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، برخی از افراد تصور میکنند شیرهای مدتدار یا به اصطلاح شیرهای فرادما به دلیل مدت زمان طولانی انقضا و امکان نگهداری در بیرون از یخچال، دارای نگهدارنده هستند، اما این تصور غلطی است؛ چرا که هیچ ماده نگهدارندهای در شیر مدتدار نیست و نوع فرآیندی که در فرآوری و بستهبندی شیر فرادما طی میشود.
از زمانی که سابردیت r/Baking در آوریل ۲۰۰۹ ایجاد شد، به یکی از مراجع اصلی دوستداران شیرینی تبدیل شده است. اعضای این انجمن آنلاین با مهارتها و خلاقیتهای شگفتانگیز خود، به یکدیگر الهام میبخشند. برای بسیاری از ما، چیزهای کمی به اندازه خوردن یک غذای خوشمزه خانگی آرامشبخش هستند.
زردچوبه به دلیل مزایای زیادی که برای سلامتی دارد در طول تاریخ شهرت بالایی داشته است. این گیاه که به شکل ساقههای زیرزمینی هم در بازار یافت میشود، سرشار از آنتی اکسیدان است. به بهبود اکسیژن دریافتی و کاهش سطح کلسترول خون کمک میکند؛ برای تیروئید بسیار مفید است و در کاهش وزن هم اثر دارد؛
انتخاب صحیح غذاهای فصل بهار میتوانند با حساسیت و بیماریهایی همراه باشند، انتخاب بهترین غذاها برای فصل بهار بسیار مهم است. در فصول بهار و تابستان به سراغ غذاهایی میرویم که یک حس طراوات و شادابی و بهاری در ما ایجاد کنند. این فصول نیز مانند فصلهای دیگر زیباییها و همچنین میوهها و سبزیجات خاص خود را دارد ....
نان شیرمال نوعی نان شبیه به نان فطیر است که در بسیاری از شهرهای ایران با روشهای متفاوت پخت میشود و فارغ از مواد استفاده شده در پخت آن اغلب مدور و با قطر کمتر از ۴۰ سانتیمتر و به رنگ قهوهای تیره است. تفاوت اصلی نان شیرمال با فطیر در هر شهرستان استفاده از شیر در تهیه خمیر آن بجای آب است.
شَلمین یک غذای کردی است که برای تهیه آن از چیزی شبیه به ترخینه در آن استفاده میکنند با این تفاوت که نام آن شَلَم میباشد. شلم از برگهای شلغم همراه بلغور و انگور قرمز تهیه میشود. (تکههای شَلم به صورت سنتی و توسط افراد قدیمی درست میشود).