لقمه قارچ و تخم مرغ یکی از انواع فینگر فودهای خوشمزه و ساده است که بسیار مناسب صبحانه میباشد، برای مشاهده آموزش طرز تهیه لقمه قارچ و تخم مرغ در ادامه با ما همراه باشید.
مقلوبه یک غذای مخلوط پلویی است که در شناسنامه آن نام لبنان حک شده و هر کسی با هر سلیقهای آن را بخورد عاشقش خواهد شد! غذایی کاملا مجلسی که لبنانیها در مجالس و مهمانیهایشان درست میکنند. این غذا با گوشت هم درست میشود ولی با مرغ آن مقبولتر است!
شما به طور کلی میتوانید انواع ماستهای خوشمزه و مزهدار را با سبزیجات و مواد غذایی مختلف تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید. ما در این مطلب میخواهیم طرز تهیه ۸ مدل ماست طعمدار و بسیار خوشمزه را به شما آموزش بدهیم که میتوانید در مهمانیها از آن استفاده کنید؛ پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.
مرغ یکی از مواد غذایی است که به خودی خود دارای بوی اذیت کنندهای است. اگر آن را خوب مزه دار نکنید وقتی پخته بشود هم طعم و بوی خوبی نخواهد داشت و همچنان بوی زهم آن باقی خواهد ماند. راههای مختلفی برای مرینیت کردن مرغ وجود دارد که چند مورد آن را معرفی میکنیم:
یکی از فست فودهای مورد علاقهی اکثر افراد، سوسیس و کالباس است؛ و احتمالا همهی ما میدانیم که این غذاها خیلی سالم نیستند و اگر رژیم غذایی سالمخواری داشته باشید، بهتر است که این مواد را حذف کنیم. در این مطلب قصد داریم طرز تهیهی کالباس مرغ خانگی را به شما آموزش دهیم تا بتوانید از خوردن آن لذت ببرید بدون اینکه عذاب وجدان داشته باشید!
«مگه داریم کیکی که ۲ دقیقهای آماده بشه؟!» وقتی استفاده از مایکروفر همه گیر شد، کسی از آن به عنوان وسیلهای که کیک بپزد یاد نمیکرد! نه اینکه قرار نباشد کار فر را بکند، بلکه بیشتر بحث بر سر قدرت بالای آن و سرعتش، جادوی گرم کنندگی آن و در کل قرار بود یک آچار فرانسه باشد که همه کار بکند! ولی در کمتر خانهای جز گرم کردن غذا از آن استفاده شد!
سوپ گل کلم یک غذای بسیار لذیذ و خوشمزه است که می تواند به عنوان یک شام کامل هم باشد. سوپ گل کلم غذایی بسیار مقوی و سالم است که می توانید آن را برای وعده افطار هم استفاده کنید و از غذایی سبک و خوشمزه لذت ببرید.
ته دیگ یک غذای ایرانی است که با برنج درست میشود. این واژه در معنای واقعی خود به معنی «ته تابه» است. ته دیگ ترد است و این تردی طی فرایند پخت ایجاد میشود. نکته کلیدی در طلایی شدن رنگ ته دیگ آن است که حرارت به صورت یکنواخت زیر قابلمه یا تابه پخش شود.
برخی افراد به آشپزی به چشم کاری خسته کننده نگاه میکنند و برخی هم آن را پروسهای سرگرم کننده میدانند. اما هر کس که پای گاز برای پخت غذا زمان صرف کند، سعی میکند آن را خوشمزه تر، سالمتر و خوش رنگ و لعابتر درست کند. با استفاده از برخی ترفندهای آشپزی میتوانید به این اهداف دست یابید؛ و این ترفندها میتواند از کشورهای مختلف دنیا باشد.
رنگینک یکی از انواع دسرهای اصیل ایرانی است که امروزه بیشتر به عنوان میان وعده یا عصرانه استفاده می شود. رنگینک دسر خوشمزه و بسیار مقوی از خوراکی هایی است که بیشتر در ماه مبارک رمضان برای سفره افطاری و سحری تهیه می شود. رنگینک از دسرهای سنتی و خوشمزه جنوب کشورمان است.
محبوبترین سوالی که تا به حال در این وب سایت دریافت کردهایم این است که آیا میتوان بستنی را بدون دستگاه درست کرد یا خیر. تهیه بستنی در منزل بدون ثعلب با روشی ساده به نام تکنیک بستنی «بدون ثعلب» امکانپذیر است. در اینجا یک دستور اولیه برای تهیه بستنی خانگی بدون ثعلب و بدون نیاز به بستنی ساز آورده شده است.
درست کردن بعضی از چاشنیها مانند رب گوجه فرنگی یا لیمو عمانی در خانه میتواند برای ما بسیار لذت بخش باشد و از طرفی شما مطمئن هستید که این مواد کاملا ارگانیک است و در مقایسه با نوع بازار آن هزینه کمتری برای شما به همراه دارد؛ الان که فصل لیمو تازه است خودتان میتوانید در خانه به راحتی لیمو عمانی تهیه کنید.
قارچ یک آچار فرانسه در آشپزی تلقی میشود! برای انواع خورش، قاطی پلو، سالاد، پاستا، سوپ، کوکو کارایی دارد. اما چه کار باید کرد که بتوانید همیشه آن را در دسترس داشته باشید؟ مثل گوشتی که در فریزر نگه میدارید. مثل سبزیجات یخ زده. آیا راهکاری هست؟
رولت کدو سبز یک غذای راحت و لذیذ است که می تواند برای مهمانی های شما هم مورد استفاده قرار گیرد. از آنجایی که کدو سبز از خواص بسیار زیادی برخوردار است رولت کدو سبز می تواند به عنوان یک غذای کامل و مقوی در وعده های غذایی شما قرار گیرد.
اگر تا به امروز فلافل را با سس مایونز یا سس کچاپ میخوردید همین امروز از کردهی خودتان پشیمان شوید و این چند خط را خوب حفظ کنید و سسهای اصیل را آماده کرده و با اولین فلافل نوش جان کنید تا متوجه بشوید تفاوت از زمین تا آسمان است!