آشپزی

Tabnakbato | تابناک باتو

طرز تهیه یک پفک خانگی بدون هیچ مواد مضر

طرز تهیه یک پفک خانگی بدون هیچ مواد مضر

پفک یکی از خوشمزه‌ترین تنقلاتی است که سن و سال ندارد و برای همه آدم‌های دنیا محبوب است! برای دورهمی و تولد‌ها پفک اولین گزینه می‌باشد. اما چقد خوب است ما طرز تهیه پفک خانگی را یاد بگیریم تا برای کودکان و اعضای خانواده ضرری نداشته باشد. پفک خانگی با سیب زمینی و نشاسته ذرت یک گزینه سالم‌تر از پفک‌های آماده است.
پخت بلال با ۴ طعم و سس خاص بدون منقل و فر
پختن بلال در شیر یکی از بهترین روش‌های طبخ این غله خوشمزه است. این روش نیاز به منقل ندارد. با ما در این مطلب همراه باشید تا روش پخت بلال (ذرت) با شیر را به چند روش به شما آموزش بدهیم.
طرز تهیه کوکی ارده عسلی
این کوکی خوشمزه و سالم فقط با ۴ قلم مواد اولیه تهیه می‌شود و مطمئناً مورد علاقه شما خواهد بود. اول از همه فر را با دمای ۱۷۰ درجه روشن کنید تا داغ شود. سپس بادام‌ها و گردو‌ها را داخل خرد‌کن بریزید تا مقداری خرد شوند. در یک ظرف دیگر ارده و عسل را باهم مخلوط کنید و مغز‌های خرد شده‌ گردو و بادام را به ارده و عسل اضافه و مخلوط کنید تا به غلظت مورد نظر برسد.
نان پستو را با این دستور متفاوت حتما بپز!
سس پستو در دنیا طرفداران بسیار زیادی دارد. یک سس خوش عطر و بو که کاربردهای زیادی هم دارد. در ساندویچ‌ها، کنار خوراکی‌های مختلف، در پاستا و پیتزا خیلی خوب به کار می‌آید و مزه غذای شما را بسیار لذیذتر خواهد کرد.
طرز تهیه بستنی میوه‌ای در منزل
بستنی یکی از خوراکی‌های خوشمزه است که در تمام فصول سال مصرف می‌شود؛ ولی خوردن آن در فصل تابستان و زمانی که هوا گرم است، به دلیل طبع خنکی که دارد، بسیار دلچسب‌تر است. تهیه بستنی سنتی در ایران سابقه طولانی دارد و ایرانیان قدیم از مخلوط کردن برف و آب انگور چیزی شبیه به بستنی را تهیه می‌کردند. شاید بتوان گفت تاریخ تولید بستنی سنتی در ایران به حدود ۶۰ سال قبل برمی‌گردد.
طرز تهیه غذا‌های سرشار از پروتئین برا کودکان
اگر کودک شما بد غذاست یا به خوردن گوشت، مرغ و ماهی علاقه‌ای نشان نمی‌دهد، بد نیست تهیه مدل‌های مختلفی از غذا‌های پروتئینی را یاد بگیرید تا به کمک طعم‌های تازه و متنوع بتوانید این ماده غذایی را به بدن فرزندتان برسانید. کودکان در همه رده‌های سنی به جذب پروتئین کافی برای رشد نیاز دارند.
طرز تهیه ته‌چین ورامینی، یک غذای سنتی
ته‌چین ورامینی یکی از غذا‌های سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که از ترکیب برنج با لوبیا چشم بلبلی و گوشت تهیه می‌شود و بسیار خوشمزه و مقوی است. غذا‌های محلی درواقع به نوعی میراث فرهنگی مردمان هر کشوری محسوب می‌شوند. برخی از این غذا‌ها با گذشت زمان و مدرن شدن زندگی و آشنایی با غذا‌های جدید، کم کم از یاد رفته‌اند و یا روش طبخ آن‌ها متفاوت شده است.
نخود هندی، یک پیش‌غذای خوشمزه برای شما که غذای تند دوست دارید
امروزه غذا‌های بین‌المللی و مدرن طرفداران زیادی دارد. برخلاف گذشته که مردم جز غذا‌های سنتی مانند انواع خورشت‌ها و پلو‌ها و آبگوشت و آش میل به امتحان سایر غذا‌ها نداشتند. در دنیای امروز با پیدایش اینترنت و گسترش فضای مجازی مردم با انواع غذا‌های کشور‌های مختلف دنیا آشنا شده‌اند و در برخی از رستوران‌ها نیز سرو می‌شوند.
۱۰ کباب ترکیه‌ای فوق العاده لذیذ که باید حتماً امتحان کنید
در کنار دیدنی‌های رنگارنگی که در جای جای این سرزمین دیده می‌شوند فرهنگی غنی نیز در تمام نقاط آن جریان دارد که می‌تواند تجربه‌ای متفاوت از سفر را برایتان به ارمغان بیاورد. یکی از تجربیات چشیدن غذا‌های خوشمزه‌ای است که در رستوران‌های کوچک و بزرگ این کشور سرو می‌شوند و به شما این فرصت را می‌دهند تا طعم‌های خلق شده توسط آشپز‌های ترکیه‌ای را امتحان کنید.
طرز تهیه تاک پلو، پلوی اصیل و خوشمزه ایرانی
پلو‌های مخلوط در سفره غذای ایرانی‌ها جایگاه مخصوص به خود را دارند. باقالی پلو، کلم پلو، هویج پلو، شیرین پلو، کشمش پلو مرصع پلو و... از انواع پلو‌های مخلوطی هستند که در مهمانی‌ها طرفداران خاص خود را دارند. تاک پلو یکی از پلو‌های مخلوط بسیار خوشمزه و اصیل ایرانی است که قدمت طولانی دارد.
طرز تهیه غذای رژیمی خوشمزه به روش فست فودی
پیاز سوخاری رژیمی یکی از انواع فینگر فودهای بین المللی خوشمزه و پرطرفدار است که با رسپی‌های متنوعی درست می‌شود، برای آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پیاز سوخاری رژیمی با همراه باشید.
بادمجان سوخاری، یک میان‌وعده خوشمزه برای عاشقان بادمجان
اگر بشنوید که بادمجان هم در دنیای سوخاری‌ها جای خودش را باز کرده، حتما شگفت‌زده می‌شوید. افراد دو دسته هستند یا عاشق بادمجان‌اند و یا از بادمجان متنفرند. اگر جزء دسته اول هستید، حتما در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا با روشی آسان در منزل یک بشقاب بادمجان سوخاری خوشمزه تهیه کنیم.
آموزش درست کردن کره هویج کبابی
ممکن است تا کنون نام کره هویج کبابی به گوش شما نخورده باشد؛ اما قطعاً همه‌چیز را درمورد کره بادام زمینی می‌دانید و از آن برای بسیاری دستورالعمل‌ها به صورت روزانه استفاده کرده‌اید: بر روی نان تست به همراه مربا، بر روی موز، بر روی کراکر، داخل اوتمیل و حتی به صورت خالی.
طرز تهیه خورشت کنگر مخصوص مرحله به مرحله
خورش کنگر از آن دست خورشت‌های قدیمی و خوشمزه می‌باشد که میان ایرانیان طرفداران زیادی دارد، این خورشت به دلیل وجود کنگر خورشت فصلی می‌باشد، زیرا کنگر از اواخر زمستان تا اوایل تابستان فصل برداشت کنگر است می‌شود.
طرز تهیه فلافل با دال عدس خوشمزه و مقوی
در این مقاله، با طرز تهیه فلافل دال عدس به روش‌های متفاوت آشنا می‌شوید. فلافل دال عدس، یک جایگزین عالی و خوشمزه برای فلافل نخود است که به خاطر طعم و بافت فوق‌العاده اش طرفداران زیادی پیدا کرده است. این فلافل نه تنها به آسانی تهیه می‌شود، بلکه منبع خوبی از پروتئین، فیبر و آهن نیز هست.
نفخ لوبیا‌ها را چطور بگیریم؟ این غذا سرشار از آنتی اکسیدان است
خوراک لوبیا یکی از بهترین جایگزین‌ها برای افرادی است که از رژیم غذایی سالم پیروی می‌کنند و در صدد کاهش مصرف گوشت به دلایل سلامتی هستند. از آنجا که حبوبات یکی از مهم‌ترین منابع تامین پروتئین، فیبر، آهن، منگنز، فولات، منیزیم و آنتی اکسیدان است افراد می‌توانند برای تامین پروتئین مورد نیاز بدن خود از انواع حبوبات از جمله لوبیا استفاده کنند.
خبرهای تازه