آشپزی

Tabnakbato | تابناک باتو

bato-adv
طرز تهیه چند سوپ ارزان و خوشمزه

طرز تهیه چند سوپ ارزان و خوشمزه

همه‌ی ما از خوردن خوراکی‌ها و نوشیدنی‌های گرم در زمستان لذت می‌بریم. سوپ یکی از پیش‌غذا‌های محبوب در روز‌های سرد است. سوپ‌ها انواع مختلفی دارند. می‌توانیم با مخلوط کردن مواد مختلف، یک سوپ خوش‌طعم و جدید درست کنیم. تهیه‌ی سوپ‌هایی که در این مقاله آورده‌ایم، وقت چندان زیادی نمی‌گیرد؛
طرز پخت «مانی پلو» غذای خوش طعم دامغانی
“مانی پلو” یکی از غذا‌های دامغان واقع در استان سمنان است که طعم بسیار عالی و بی نظیری دارد و نامش از رنگ‌های متنوع استفاده شده در این غذا گرفته شده است. در قابلمه‌ای یک تا دو قاشق روغن می‌ریزیم و روی حرارت داغ می‌کنیم. گوشت را در روغن کمی تفت می‌دهیم، پیاز داغ، زردچوبه و فلفل را اضافه می‌کنیم.
انواع مختلف نمک از گدازه‌ای تا نمک صورتی
نمک‌ها انواع و کارکردهای مختلفی دارند، معمولا در غذاها استفاده می‌شوند در این گزارش با انواع مختلف نمک آشنا خواهید شد. نمک معمولی دانه‌های ریز سفیدی است که در انواع آشپزی استفاده می‌کنیم و تقریباً روی همه میزها قرار دارند
توجیه هندی‌ها برای چند عادت غذایی معروف
با نگاهی به تاریخ یک کشور باستانی مانند هند، در می یابیم که این کشور پر از آداب و رسوم است که برخی معتقدند این امری عادی است، اما آنچه بسیاری نمی دانند این است که مردم هند بسیاری از آداب و رسوم سنتی و معمول خود را برای مزایای آنها حفظ می‌کنند. مجله ایندیاتایم نسخه انگلیسی به چند مورد از آنها اشاره کرده‌است.
نکات طلایی پخت سمنوی حرفه‌ای شب عید
سمنو یکی از هفت‌سین اصلی سفره هفت‌سین است. اما سمنو در سفر هفت‌سین نماد چیست؟ سمنو نماد قدرت و سمبل خیر و برکت است. پخت سمنو قدمتی به اندازه تاریخ دارد و در اعیاد و مراسم مذهبی و ملی کشورهای مختلف از جمله جمهوری آذربایجان، قرقیزستان، ازبکستان، تاجیکستان و افغانستان پخته می‌شود.
انواع روش‌ها و نحوه تمیز کردن سیرابی در منزل
نحوه تمیز کردن سیرابی همیشه یک کار سخت برای تهیه آبگوشت سیرابی در خانه بوده است. سیرابی یکی از لذیذترین و البته مفیدترین غذا‌ها است که ویتامین‌های زیادی دارد. سیرابی شسته نشده معمولاً بوی بسیار بد و نامطبوعی دارد و از همین رو برای شستن سیرابی باید از روش‌های درست و اصولی استفاده نمود.
طرز تهیه کوکوی مرغ؛ پیشنهادی جذاب
اگر از گوشت چرخ‌کرده بیزارید و دنبال یک غذای بدون برنج هستید، کوکوی مرغ پیشنهاد جذاب و لذیذی است. یک کوکو با مرغ و انواع سبزیجات که هم مغذی است هم سیرتان می‌کند. کوکویی که در کوتاه‌ترین زمان ممکن به دادتان می‌رسد و طعم‌اش آن را به یک وعده غذایی ثابت برای‌تان تبدیل می‌کند.
جالب ترین مراسم پنکیکی در جهان
کیک تابه‌ای یا پنکیک (Pancake) نوعی کیک نازک، تخت و گرد است که با ریختن خمیر آشپزی در ماهی‌تابه پخته می‌شود. بیشتر پنکیک‌ها نوعی نان آماده محسوب می‌شوند. در هنگام پخت کیک تابه‌ای باید آن را در ماهی‌تابه پشت و رو کرد تا طرف دیگر آن نیز پخته شود. بسته به منطقه جغرافیایی پنکیک‌ها را همراه با مربا،عسل، شکلات، میوه، شیره درخت افرا و گوشت مصرف می‌کنند.
طرز تهیه مرغ شکم پر در فر و بدون فر مجلسی
مرغ شکم پر یکی از غذاهای مجلسی و بسیار خوش طعم ایرانیست که با مواد متنوعی پخته می شود و همینطور یکی از برترین گزینه ها برای پذیرایی در میهمانی های ایرانی است. مرغ شکم پر از مرغ تهیه می شود و داخل شکم آن با مخلفات و سبزیجات معطر پر خواهد شد. به همین علت مرغ شکم پر ارزش غذایی بسیار بالایی دارد، طرز تهیه مرغ شکم پر در شهرهای ایران مختلف است.
گمنه، غذای خوشمزه ی محلی خوزستان
گمنه یا للک، یکی از انواع غذا‌های محلی خوزستان و بوشهر می‌باشد. این غذای محلی در مناسبت‌های خاص، چون منزل نو و یا پشت پای مسافر طبخ و از مهمانان پذیرایی می‌شود. از این رو یک غذای عالی و مجلسی بوده که می‌توانید این غذای خوشمزه و فوق العاده را در منزل خیلی سریع و راحت طبخ و سرو کنید.
طرز تهیه حلوای شیر و زعفران؛ عطر و طعمی بی‌نظیر
حلوا یکی از دسر‌های محبوب ایرانی‌ها است که در مناسبت‌ها و ایام مختلف آن را تهیه می‌کنند. انواع مختلف حلوا در ایران تهیه می‌شود که همگی عطر و طعم فوق‌العاده‌ای دارند. یکی از حلوا‌های محبوب، حلوای شیر است که مازندرانی‌ها آن را بسیار خوب تهیه می‌کنند. با ما همراه باشید تا در ادامه طرز تهیه حلوای شیر و زعفران خوشمزه را آموزش دهیم.
غذاهایی که خواب را دچار اختلال می‌کند
عوامل متعددی در ایجاد اختلال در خواب شبانه دخیل هستند که یکی از آنها تغذیه‌ نامناسب در ساعات آخر شب و درست هنگام خواب است. برخی مواد غذایی که در وعده‌ شام یا کمی پیش از خوابیدن مصرف می‌کنید، باعث می‌شوند مدتی طولانی در رختخواب غلت بزنید یا مدت کوتاهی پس از خوابیدن، از خواب بپرید.
ترفندهای آشپزی که آشپزها را مجذوب خود می کند
آیا می توان یک کف لاته خوب را در خانه درست کرد، یک طعم دهنده را از مواد طبیعی تهیه کرد و غذا را بدون پخش شدن روغن سرخ کرد؟ بله ، بله و دوباره بله! ما لیستی از ترفندهای آشپزی تهیه کرده ایم که روند پخت و پز را ساده می کند ، به جایگزینی مواد یا ابزار از دست رفته کمک می کند و طعم غذاهای شما را بهبود می بخشد.
این هله‌هوله‌ها لاغرتان می‌کند!
وقتی برای کاهش وزن برنامه‌ریزی می‌کنید، نیازی نیست تمام خوراکی‌ها و تنقلات خوشمزه را کنار بگذارید. در ادامه لیستی از انواع هله‌هوله برای لاغری برایتان آورده‌ایم. با کمک این خوراکی‌ها می‌توانید به ضعف و گرسنگی‌های روزمره غلبه کنید و وزنتان را کاهش دهید.
آش یخ، غذای سنتی مردم تبریز
آش یخ، یکی از انواع غذا‌های محلی استان آذربایجان شرقی می‌باشد. مردم تبریز این آش محلی را به عنوان پیش غذا و همچنین به عنوان افطار در ماه مبارک رمضان سرو می‌کنند. بر خلاف طبخ تمام آش ها، که به صورت داغ و در فصول سرد سال آماده و سرو می‌شود؛
طرز تهیه شامی گیلانی؛ طعمی که باید تجربه کرد
شامی گیلانی یکی از غذا‌های محلی و پرطرفدار است بسیار هم طعم عالی و بی‌نظیری دارد. پیشنهاد می‌کنیم اگر هوس یک غذای محلی کرده‌اید، دست به کار شوید و شامی گیلانی را طبق دستور محلی‌ها درست کنید.
خبرهای تازه