آشپزی

Tabnakbato | تابناک باتو

طرز تهیه کیک گلاب و زعفران با بافتی لطیف و پف عالی

طرز تهیه کیک گلاب و زعفران با بافتی لطیف و پف عالی

کیک گلاب و زعفران یکی از خوشمزه ترین و در عین حال پر طرفدار ترین کیک های ایرانی است که از قدیم الایام تا الان طرفداران زیادی داشته است‌. این کیک خوشمزه برخلاف کیک های دیگر با کمترین مواد اولیه درست می شود.
طرز تهیه رب آلو خانگی، یک چاشنی خوشمزه و ترش برای غذا
رب آلو یکی از انواع رب‌های پرکاربرد و خوشمزه است که برای تهیه انواع خورش، مرغ و... از آن استفاده می‌شود و یا اگر عاشق ترشیجات هستید، می‌توانید آن را به تنهایی سرو کنید. رب‌های بازاری معمولا دارای مواد نگهدارنده هستند و شما می‌توانید در منزل با روشی آسان یک شیشه رب آلوی خوشمزه درست کنید، پس در ادامه این مطلب با آموزش رب آلو همراه ما باشید.
با آب پنیر چی درست کنیم؟
پروتئین آب پنیر با تاثیر مستقیم بر متابولیسم بدن به‌عنوان یک منبع غنی از اسید‌های آمینه شناخته می‌شود. این پروتئین نسبت به سایر منابع پروتئینی سریع‌تر هضم و جذب می‌شود و اسید‌های آمینه آن تقریباً یک ساعت پس از مصرف به اوج خود می‌رسند.
طرز تهیه یک مدل خمیر همه‌کاره برای درست کردن انواع پیتزا و پیراشکی
دستور‌های متفاوتی برای تهیه خمیر وجود دارد. اگر دوست دارید تجربه تهیه یک خمیر خوشمزه خانگی در منزل را داشته باشید که همه‌کاره است و می‌توانید از آن برای تهیه انواع پیتزا، پیراشکی، پیده، فینگرفود و... استفاده کنید، در ادامه این مطلب با آموزش این خمیر همه‌کاره همراه ما باشید.
طرز تهیه کیک سوفله ژاپنی با دو دستور با فر و بدون فر
کیک سوفله ژاپنی یکی از خوشمزه‌ترین کیک‌ها در جهان می‌باشد و به رختی و بدون فر و یا با فر می‌توانید این کیک را تهیه کرده و میل کنید و از طعم خوب آن نهایت لذت را ببرید. در ادامه شما را با طرز تهیه کیک سوفله ژاپنی آشنا می‌کنیم و اطلاعاتی مفید در این زمینه و در مورد پخت این کیک به شما می‌دهیم تا با استفاده از آن‌ها بتوانید به راحتی این کیک را بپزید.
سالادی که ایرانی‌ها دیوانه وار عاشق آن هستند
سالاد سزار یکی از انواع سالاد‌های محبوب و پرطرفدار در ایران است که با رسپی‌های بسیار متنوعی تهیه می‌شود. این سالاد خوشمزه را می‌توانید با سلیقه خود با مرغ گریل شده یا مرغ سوخاری درست کنید، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد سزار با ما همراه باشید.
۵ اشتباه که عطر و طعم چای را خراب می‌کند
چای، نوشیدنی محبوب و پرطرفدار در سراسر جهان، به عنوان اکسیر آرامش و تمرکز شناخته می‌شود. در این مطلب، مراحل دم کردن صحیح چای و همچنین اشتباهات رایج که عطر و طعم چای را تحت الشعاع قرار می‌دهند، بررسی می‌کنیم.
طرز تهیه شیرین عسل خانگی ساده با بیسکوئیت و ژله
اگر فرزندان شما هم علاقه به خوردن شیرین عسل دارند، بهتر است خودتان در منزل این خوردنی خوشمزه را تهیه کنید. شیرین عسل خانگی می‌تواند به خوشمزگی شیرین عسل بازاری باشد؛ به‌شرط آنکه از دستور تهیه درست استفاده کنید. طرز تهیه شیرین عسل بازاری آموزش‌داده‌شده در این بخش ، یکی از همان دستور تهیه‌هاست که امتحانش را پس داده.
طرز تهیه شفته سماقی کاشانی، یک غذای خوشمزه و لذیذ
شفته سماقی از ترکیب کوفته قلقلی با سسی از رب انار و سماق تهیه می‌شود و بسیار خوشمزه است. اگر از خوردن غذا‌های تکراری خسته شده‌اید، پیشنهاد ما به شما شفته سماقی کاشانی است که در ادامه این مطلب با آموزش این غذای خوشمزه و خاص همراه شما هستیم. 
راز پشت یک دسر محبوب فلسطینی
مصطکی بین انگشتان مانند سنگ است و بین دندان‌ ها انعطاف‌ پذیر می‌ شود. مصطکی زیر هاون به پودری درخشان تبدیل می شود و با هم زدن آن در مایع قدری غلیظ می شود و قوام پیدا می کند. یکی از دوست داشتنی ترین تجسم های عطر و طعم منحصر بفرد مصطکی در "موحلبیه" یا پودینگ شیر است دسری لطیف و عربی که ریشه ان به قرن هفتم پس از میلاد مسیح باز می گردد.
خورش بامیه ترکیه‌ای، غذای بدون گوشت و لذیذ
 خورش بامیه ترکیه‌ای به دلیل داشتن نخود آبگوشتی در ترکیباتش دارای میزان پروتئین کافی است و به همین دلیل از گوشت برای طبخ آن استفاده نمی‌کنند. این خورش لذیذ و مقوی که در مدت زمان کوتاهی هم آماده می‌شود، یک گزینه مناسب برای گیاه‌خواران و افرادی است که منع مصرف گوشت دارند. اگر دوست دارید خورش بامیه ترکیه‌ای خوشمزه و مقوی را با ما در منزل درست کنید، در ادامه این مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه عدس پلوی هیئتی برای ۱۰۰ تا ۱۵۰ نفر
اگر قصد پخت غذاهای برنجی برای نذری دارید، باید بدانید برای بار گذاشتن عدس‌پلو یا لوبیاپلو چقدر مواد لازم است و چطور می‌توان غذاهایی با تعداد بالا در خانه با طعم لذیذ تهیه کرد. به‌ویژه آنکه تهیه برنج نذری برای تعداد زیاد کار راحتی نیست به‌خصوص اگر بخواهید برنج خوب قد بکشد و به هم نچسبد و ته‌دیگ عالی داشته باشد. مهراد عباسیان از مدرسان آشپزی مهارت‌های پخت چند نوع پلوی نذری در ماه محرم را آموزش داده است.
طرز تهیه بستنی انبه در منزل
بستنی یکی از خوراکی‌های خوشمزه است که در تمام فصول سال مصرف می‌شود؛ ولی خوردن آن در فصل تابستان و زمانی که هوا گرم است، به دلیل طبع خنکی که دارد، بسیار دلچسب‌تر است. تهیه بستنی سنتی در ایران سابقه طولانی دارد و ایرانیان قدیم از مخلوط کردن برف و آب انگور چیزی شبیه به بستنی را تهیه می‌کردند.
چرا کتلت وا میره یا سفت میشه؟ + نکات حل مشکل
شامی و کتلت شباهت ای زیادی با هم دارند. با این تفاوت که گوشت شامی را از قبل می پزند. معمولا در شامی سنتی ایرانی، سیب زمینی نمی ریزند بلکه از ترکیب دلخواه از حبوبات چرخ شده استفاده می کنند.گوشت کتلت اما باید خام باشد و در آن سیب زمینی می ریزند.
طرز تهیه محلبی پرتقال با ۷ ترفند ساده و فوری
محلبی پرتقال یکی از انواع دسر‌های خوشمزه و مجلسی می‌باشد که با رسپی‌های متنوعی درست می‌شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه محلبی پرتقال در ادامه با ما همراه باشید.
لیموناد خامه‌ای، یک نوشیدنی خنک و خوشمزه برای روز‌های گرم تابستان
لیموناد یکی از شربت‌های خنک و خوشمزه فصل تابستان است که از ترکیب آب لیموی تازه با یخ و شکر تهیه می‌شود. لیموناد خامه‌ای نوعی لیموناد مدرن است که از ترکیب آب لیموی تازه با شیرعسلی و یخ تهیه می‌شود و طعم بسیار دلچسبی دارد که پیشنهاد می‌کنیم حتما یکبار آن را امتحان کنید تا مشتری دائمی این نوشیدنی گوارا شوید.
خبرهای تازه