یک ترکیب سمی که محبوب این روزهای کافه‌هاست
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۳۱۵۹۳۴
تاریخ انتشار: 2024 June 12    -    ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۰
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
پیازچه و قهوه دو ماده‌ای هستند که ترکیب آنها، نوشیدنی جالبی به دست نمی‌دهد.
پیازچه و قهوه دو ماده‌ای هستند که ترکیب آنها، نوشیدنی جالبی به دست نمی‌دهد.
 
اما اگر در نوشیدن و چشیدن خوراکی‌های مختلف ماجراجو هستید، کافه لاته با پیازچه‌های بهاری که این روزها محبوب چینی‌هاست پیشنهاد می‌شود.
 
این روزها در صفحات شبکه‌های اجتماعی تیک‌تاک یا اینستاگرام ده‌ها عکس از کافه‌لاته‌هایی دیده می‌شود که روی آنها با پیازچه پوشانده شده است. این نوشیدنی که ابتکار چینی‌هاست، عجیب و غیرمعمول‌ترین نوشیدنی است که تاکنون درست شده است.
 
یک ترکیب سمی که محبوب این روزهای کافه‌هاست
 
برای درست کردن کافه‌لاته با پیازچه، ابتدا باید مقداری پیازچه سبز را در ظرفی خرد و له کنید، سپس به آن یخ، شیر و قهوه بیفزایید و تمام مواد را با هم ترکیب کنید. در پایان هم روی کافه‌لاته‌تان را با مقدار زیادی پیازچه خردشده بپوشانید.
 
هیچ‌کس دقیقا نمی‌داند این نوشیدنی را چه‌کسی ابداع کرده است اما به نظر می‌رسد این معجون عجیب طرفدارهای بسیاری دارد و کافی‌شاپ‌های چینی این نوع نوشیدنی را آماده کرده و در اختیار مشتریان خود قرار می‌دهند.
 
«آشپزی تاریک»، اصطلاحی است که به خوراکی‌ها و نوشیدنی‌های عجیب و غریب اطلاق می‌شود و ذائقه افراد را به چالش می‌کشد و این کافه‌لاته پیازی چینی، نمونه‌ای از خوراکی‌های تاریک چینی است.

ایسنا

bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv
bato-adv