ادویه کباب کوبیده ؛ بهترین طعم دهنده کباب کوبیده
کد خبر: ۲۷۵۹۴۸
تاریخ انتشار: 2023 April 09    -    ۲۰ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۵
استفاده از ادویه در غذاهای گوشتی اهمیت ویژه‌ای دارد همانطور که می‌دانید عطر و طعم غذا مهمترین نکته برای خوشمزه شدن و مورد پسند قرار گرفتن غذاست. در ادامه ترکیبات لازم برای تهیه ادویه کباب را بیان کنیم.

«تابناک با تو» - سماق ادویه پرکاربرد و اصلی برای تهیه ادویه کباب کوبیده است که به کباب طعم ترش مزه‌ای می‌دهد؛ همچنین در کنار سماق می‌توان فلفل سیاه و قرمز را هم استفاده کرد.

ادویه کباب کوبیده ؛ بهترین طعم دهنده کباب کوبیده

نکته مهم: سماق را هم در زمان تهیه کباب می‌توان به ترکیبات آن اضافه کرد و هم هنگام خوردن کوبیده مانند نمک روی کباب پاشید.

سماق دارای خاصیت ضد میکروبی بوده و استفاده آن به عنوان ادویه در طبخ کباب کوبیده باعث از بین بردن آلودگی گوشت می‌شود. استفاده از ادویه کباب کوبیده در غذاهای گوشتی و کباب باعث از بین رفتن بوی بد و زهم گوشت و طعم‌دار شدن کباب می‌شود.

مواد لازم برای تهیه ادویه کباب کوبیده

سماق  ۱/۲ قاشق چای خوری
پودر پیاز: ۱/۲ قاشق چای خوری
پودر لیمو عمانی: ۱/۲ قاشق چای خوری
زردچوبه: ۱/۲ قاشق چای خوری
پودر زنجبیل: ۱/۲ قاشق چای خوری
فلفل سفید: به مقدار لازم
پودر برگ بو: ۱/۲ قاشق چای خوری
پودر خردل: ۱/۲ قاشق چای خوری
زیره سیاه: ۱/۲ قاشق چای خوری
پاپریکا: ۱/۲ قاشق چای خوری
نمک: به مقدار لازم

ادویه کباب کوبیده ؛ بهترین طعم دهنده کباب کوبیده | مواد و ترکیبات ادویه کباب کوبیده چیست؟

طرز تهیه ادویه کباب کوبیده در خانه

مواد لازم برای درست کردن ادویه کباب کوبیده را یا به صورت پودر شده تهیه کنید یا اینکه در منزل آنها آسیاب کنید. همه این مواد را باید به خوبی با هم مخلوط کنید و در یک ظرف شیشه‌ای در دار بریزید. مکان نگهداری ادویه کباب کوبیده در محلی سرد و تاریک و به دور از نور مستقیم آفتاب باید باشد.

برای طعم‌دار کردن انواع کباب مانند کوبیده، بختیاری، برگ، چنجه و کباب‌های تاوه کتلت، کباب شامی و کوفته قلقلی از ادویه کباب استفاده می‌شود. برای اینکه ادویه بیشتر به خورد کباب برود باید بعد از زدن ادویه به کباب به مدت چند ساعت کباب را کنار بگذارید و سپس آنها را کباب کنید.

همشهری آنلاین

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار