مرگی برای به حاشیه بردن یک توافق ۲۵ساله
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۲۰۷۵۸۳
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار: 2021 March 28    -    ۰۸ فروردين ۱۴۰۰ - ۲۲:۴۵
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
خبر مرگ آزاده نامداری، آنهم در تنهایی، بسیار تلخ و دردآور بود. همه آنهایی که در تمام این سال‌ها منتقد این مجری محجبه سابق تلویزیون بودند هم بعد از شنیدن این خبر گفتند:«آخ، آخ،آخ»

خبر مرگ آزاده نامداری، آنهم در تنهایی، بسیار تلخ و دردآور بود. همه آنهایی که در تمام این سال‌ها منتقد این مجری محجبه سابق تلویزیون بودند هم بعد از شنیدن این خبر گفتند:«آخ، آخ،آخ»

دل خیلی‌ها بعد از شنیدن این خبر سوخت. گفتند جوان بود. بیچاره بچه‌اش. تازه زندگی‌اش به آرامش رسیده بود و هزار دلسوزی دیگر.

در این میان اما عده‌ای هم بودند که این مرگ ناگهانی را به توافق 25 ساله ایران و چین ربط دادند. نوشتند و گفتند که با این خبر می‌خواستند، حواس مردم را از این قرارداد پرت کنند.

مرگی برای به حاشیه بردن یک توافق ۲۵ساله

دایی‌جان ناپلئون‌ها همه جا هستند و حتی به مرگ یک زن جوان هم رحم نمی‌کنند. یاللعجب از دست این جماعت!

درگذشت آزاده نامداری، به معنای واقعی کلمه یک خبر جذاب است. این اتفاق اگر در خارج از ایران هم می‌افتاد، رسانه‌های خارجی هم به همین وسعتی که رسانه‌های ایرانی به آن پرداختند به آن توجه می‌کردند.

جوانی آزاده نامداری، نوع مرگش و حواشی زندگی او در این سال‌ها از عواملی بود که این خبر را به صدر جدول اخبار آورد.

یادمان نرود، خبر مرگ افراد مشهور همیشه یک خبر مهم است و نمی‌شود به صورت عادی از کنار آن گذشت.

در ضمن چرا باید یک خبر، مسئله دیگر را که آن هم بسیار مهم است و نمی‌شود به سادگی از کنار آن گذشت به حاشیه ببرد؟

توافق ایران و چین 25 ساله است و هر روز می‌شود در مورد آن و بندهای توافق شده حرف زد. خبر درگذشت آزاده نامداری و نوع مرگ او، نهایتا امروز و فردا به حاشیه می‌رود و دیگر کمتر کسی به آن خواهد پرداخت. به قول قدیمی‌ها «خاک سرد است».

همین الان هم چه در رسانه‌ها و چه در شبکه‌های اجتماعی، به صورت جدی در مورد این توافق حرف زده می‌شود. حتی بسیار از دولت درخواست کرده‌اند که متن این توافق‌نامه را در رسانه‌ها منتشر کنند و قطعا هیچ خبری نمی‌تواند این درخواست را به حاشیه ببرد.

مثلا فکر می‌کنید، اهالی رسانه و آنهایی که در شبکه‌های اجتماعی فعال هستند، چند ماه دیگر می‌گویند:«اِاِاِ، اصلا یادمون رفت به خبر توافق ایران و چین بپردازیم! همش تقصیر آزاده نامداریه»

همین الان هم اگر رسانه‌ها را نگاه کنید چه ایرانی و چه خارجی، توافق ایران و چین در صدر اخبار است و قطعا به این زودی‌ها از یادها نخواهد رفت.

مگر می‌شود قراردادی که 25 سال عمر دارد را فراموش کرد؟

همانطور که در بالا اشاره شد، متاسفانه دایی جان ناپلئون‌ها زیاد هستند و دوست دارند هر چیز باربط و بی‌ربطی را به هم وصل کنند و برای خود آشی درست کنند.

هم خبر مرگ آزاده نامداری و هم خبر توافق ایران و چین، از لحاظ حرفه‌ای در دسته خبرهای مهم و جذاب قرار می‌گیرد که رسانه‌ها وظیفه دارند به هر دوی آنها بپردازند.

عصرایران

bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
محمدی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۴۸ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۸
0
1
این برای همه ی ما هست گفتن کلمه آخ یا وای فلانی هم مرد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۱:۴۵ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۹
0
3
خدا داند وبس.........
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۵۲ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۹
2
5
عجب، بنظر ما برعكس امد، شايد بد نباشد نكاتي در اين زمينه مورد توجه قرار گيرد، نخست اينكه سند راهبردي همكاري يعني چه؟ هدف از سندي كه براي طرفين الزام اور نبوده و متضمن تعهد مشخصي نيست، چيست؟ و به لحاظ حقوقي چه ارزشي دارد؟ ضمن اينكه توجه به سابقه طرف مقابل در پايبندي به تعهدات مشخصي كه پيش از اين داشته براي هر طرف عاقلي ضروري است، طرف چيني در قراردادهاي الزام اور خود از جمله بزرگراه تهران شمال، يا قراردادهاي گازي در پارس جنوبي، علي رغم دريافت مبالغ عمده از قرارداد به هيچ تعهدي پايبند نبود، بنابراين قرارداد راهبردي با اين طرف چه منطق و مبنايي دارد؟
به شخصه اميدوارم اين قرارداد صرفا يك نمايش و شواف از جانب تيم شكست خورده جناب ظريف يا همان ماله كش اعظم باشد تا تحقيري كه از بابت برجام متحمل شده اند را كاهش دهند، رفتار زمامداران يك كشور طرف مقابل را وادار به پايبندي به قراردادها مي كند و در حال حاضر ايران به يك كشور ضعيف تبديل شده كه حتي افغانستان هم از ان باج مي طلبد و نفت را در برابر اب طلب مي كند، اصراربيهوده بر دشمني با امريكا و غرب، ايران را به دامان چين و روسيه انداخته است كه يكي از ديگري بدتر است، روسيه دشمن تاريخي اين سرزمين است و تمام تلاشش را براي ايراني زدايي در مناطق تحت تصرف خود كرد، چين هم صنايع توليدي ما را نابود كرد و به شدت كشور را وابسته به خود كرده است، در مجموع طرفداري از اين قرارداد را درست نمي دانم
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv
bato-adv