مراقب «لبنیات سنتی»‌ها باشید
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۱۱۸۱۹۷
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: 2018 August 14    -    ۲۳ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۰
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv

پیام محبی رئیس انجمن دامپزشکان ایران با انتقاد از رشد قارچ گونه مغازه‌های لبنیات سنتی در کشور اظهار کرد: با توجه به فقدان نظارت بر لبنیات سنتی با اطمینان می‌گویم که کیفیت و بهداشت غیر قابل تایید و بیماری‌های غیر قابل تشخیص در این لبنیات غیر بهداشتی وجود دارد.

به گفته وی شیر‌های دارای بار میکروبی بالا، آنتی بیوتیک، فلزات سنگین و سایر افزودنی‌ها توسط یک سری دلال جمع آوری شده و بدون هیچ نظارتی در مغازه‌های لبنیات سنتی به فروش می‌رسد و این درحالی است که فروشندگان لبنیات سنتی ادعایی مبنی بر ارگانیک بودن آن دارند که این موضوع به هیچ عنوان صحت ندارد.

محبی با اشاره به اینکه به کاربردن لبنیات سنتی تنها برای فریب مشتری است، بیان کرد: از رئیس اتحادیه فروشندگان لبنیات سنتی باید پرسید که مبنای سنتی بودن چیست؟ چرا که سنت از تاریخ می‌آید و در کجای تاریخ کلمه لبنیات سنتی استفاده شده است؟

این مقام مسئول در توصیه‌ای به افراد گفت: به خانوار‌ها توصیه می‌شود که به هیچ عنوان از لبنیات غیر بهداشتی استفاده نکنند، هر چند که در این صنوف افرادی هستند که بیش از ۱۰۰ سال است که نسل در نسل در این شغل فعالیت دارند و کار آن‌ها بر اساس اصول است، اما رشد قارچ گونه آن در هر کوچه و خیابانی نشان می‌دهد که سود هنگفتی در این کار است که افراد سوء استفاده‌گر را به سمت و سوی این شغل سوق می‌دهد.

به گفته وی با توجه به فقدان نظارت بر عرضه لبنیات غیر بهداشتی و فله‌ای به افراد توصیه می‌شود همانگونه که افراد بی هویت را به منزل خود راه نمی‌دهند، از خرید این محصولات نیز اجتناب کنند.

محبی با اشاره به دلایل گرایش مردم به استفاده از لبنیات سنتی و بی کیفیت اظهار کرد: در ۵ تا ۶ سال اخیر با مطرح کردن اظهار نظر غیر کارشناسی مبنی بر استفاده از پالم در لبنیات پاستوریزه از سوی وزیر بهداشت موجی منفی در کشور به وجود آمد که در نهایت موجب شد بسیاری از افراد به سمت و سوی مصرف لبنیات فله گرایش پیدا کنند و این درحالی است که در آن بازه زمانی با مجوز دولت به ماست و بستنی بالای ۳.۵ و ۵ درصد چربی پالم اضافه می‌شد.

رئیس انجمن جامعه دامپزشکان در پایان با بیان اینکه سازمان دامپزشکی تنها مسئول نظارت بر فرآورده‌های خام است، تصریح کرد: این مسئله یکی از خلا‌های قانونی پیش روست چرا که وزارت بهداشت به دلیل درگیری‌های متعدد چشم خود را بسته است در حالیکه می‌داند چه اتفاقی در حال رخ دادن است.

باشگاه خبرنگاران

bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
سید مرتضی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۶ - ۱۳۹۷/۰۵/۲۳
0
0
توصیه های جالبی بود برای کارخانه هایی که شیرخشک و روغن پالم رو بسته بندی میکنن میدن به خورد مردم.
ولی اینکه نظارتی روی کار لبنیات سنتی انجام نمیشه رو دریت می فرمائید. فقط متوجه باشید که رو هیچ صنفی نظارت درست انجام نمیشه .
اتاق اصناف یکی رو میخواد رو کار خودش نظارت کنه
علی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۳۴ - ۱۳۹۷/۰۵/۲۳
0
0
با سلام.
اتفاقا اگر بحث مواد غذایی باشد این مواد از موادی که شما تائید میکنید سالمتر هستند. توی دوغ سوسک دیده شده ولی این آقای دم از وجود باکتری درون لبنیات مخلی میزند. خخخخ
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv
bato-adv