«اختصاصی تابناک باتو» امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیهی یک بیسکویت ساده و خوشمزه آشنا کنیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
آرد: 2 پیمانه
کره (به دمای اتاق رسیده باشد): نصف پیمانه
تخم مرغ: یک عدد
شیر خشک: نصف پیمانه
شکر: نصف پیمانه
وانیل: نصف قاشق چایخوری
بکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
کره را در ظرفی ریخته و شکر و شیر خشک را به آن اضافه و خوب مخلوط میکنیم. تخم مرغ را به مواد قبلی اضافه کرده و خوب هم میزنیم. آرد را به همراه وانیل و بکینگ پودر، به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کرده و ورز میدهیم تا خمیری نرم و یکدست داشته باشیم.
خمیر را به مدت 15 دقیقه کنار میگذاریم تا استراحت کند. سپس آن را بر روی یک سطح آردپاشی شده، پهن میکنیم و به شکل دلخواه قالب میزنیم.
بیسکویتهای قالب زده شده را در سینی فر قرار داده و آن را داخل فر میگذاریم. برای پخت این بیسکویت، فقط از شعلهی پایین فر، استفاده کنید. مدت زمان پخت، تا زمانی است که قسمت پایینی بیسکویتها کمی قهوهای رنگ شود. دمای مناسب فر برای پخت این بیسکویتها، 180 درجه سانتیگراد است.
ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: cookpad