نامه علوم پزشکی به بهمن کیارستمی
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۴۳۱۴۴
تعداد نظرات: ۸ نظر
تاریخ انتشار: 2016 July 15    -    ۲۵ تير ۱۳۹۵ - ۲۰:۱۵
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv

 رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران، در جواب پیام گلایه آمیز بهمن کیارستمی، فرزند عباس کیارستمی، کارگردان فقید ایرانی، به وزیر ارشاد، نامه‌ای نوشت.

در نامه دکتر سید جواد حاجی میراسماعیل به فرزند عباس کیارستمی آمده است: «جناب آقای بهمن کیارستمی! با سلام؛ پیام گلایه آمیز شما خطاب به وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی را مطالعه کردم و به دلیل مسئولیتی که در حوزه بهداشت و درمان دارم، ذکر چند نکته را لازم دیدم. طی چند روز گذشته از سوی برخی  هنرمندان با ادبیاتی ناصواب، جامعه پزشکی کشور مورد خطاب قرار گرفته است؛ همکارانم این رفتار ناپسند را به دلیل غم بزرگی می‌ دانند که از درگذشت نه تنها یک کارگردان که استادی یگانه بر شانه‌ های جامعه فرهنگی کشور سنگینی می‌کند.

وی در ادامه نامه، به فرزند مرحوم کیارستمی پیشنهاد میکند: سخنان تیم تخصصی رسیدگی به پرونده درمانی مرحوم کیارستمی را تنها از زبان خودشان بشنوید و نظرات خود را هم با آنها در میان بگذارید.

رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران ادامه می دهد: ای کاش دلیل نوشتن یادداشت‌ شما، اعتراض به اظهار نظر وزیر ارشاد درباره یک پرونده پزشکی بود؛ اما در هر صورت خوب است بدانید موضوع درمان مردم کشور نه یک فیلم است؛ نه پایانی دارد و نه تماشاچی می‌خواهد، اما مصلحان و منتقدان مطلع، همیشه راهنمای جامعه پزشکی بوده و خواهند بود و ملت شریف ایران، بهترین قاضی این عرصه هستند.

وی همچنین  به جمله «به همراهی شما در روند درمان چشم امید نداشتیم» در پیام فرزند عباس کیارستمی به وزیر ارشاد اشاره میکند و می نویسد: نمی‌ دانم منظورتان باز هم وزیر ارشاد است یا پزشکان معالج؛ آنچه مهم است این است که مردم باور دارند و هر روز شاهد هستند بار اصلی سلامت هموطنان بر دوش جامعه پزشکی کشور است، اما حفظ آبروی نظام پزشکی کشور هیچگاه بر سلامت مردم ترجیح داده نشده است.

 حاج میر اسماعیل در بخش دیگری از نامه خود، با انتقاد از لحن تند پیام بهمن کیارستمی مینویسد: طی مدتی که مرحوم کیارستمی در بیمارستان بستری بودند، پزشکان، پرستاران و کادر درمانی با توجه به علاقه ‌ای که به ایشان داشتند، بدون هیچ انگیزه شخصی، خدمات فراوان و ارزشمندی به پدر شما ارائه کردند و پس از آن حادثه تلخ، چون فرزندی در غم از دست دادن ایشان اشک ریختند؛ جا داشت حداقل از آنها تشکر می‌کردید به جای آن که نمک بر زخم ‌شان بپاشید. اینجانب فقط بیش از سی بار معاون درمان دانشگاه را مأمور رسیدگی و بررسی سیر درمان آن استاد ارجمند کردم.

وی در ادامه با اشاره به علاقه شخصی وزیر بهداشت به مرحوم کیارستمی افزوده است: وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز در همین زمره بودند. از نگاه شما کسی که در کشور، منطقه و مراکز معتبر بین المللی، فردی شناخته شده و دارای بالاترین مدارج علمی است، چه نیازی به چند عیادت از بیمار یا بیماران دارد. آنگونه که متوهمین آنرا تمایل به گرفتن عکس یادگاری میپنداشتند؟! دکتر هاشمی همانطور که به مناطق محروم سرکشی کرده، از مراکز درمانی بازدید می‌کنند و از نحوه درمان هموطنان در گوشه و کنار کشور مطلع می‌شوند. بر اساس احترام و علائق شخصی خود به عیادت مرحوم کیارستمی هم رفتند و روند درمان آن استاد فقید را شخصا پیگیری کردند. خوب است نگاهی بیندازید به هجمه‌هایی که آن روزها به این دیدارها می‌شد و هزینه هایی که پرداخت شد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران همچنین در این نامه به دیدارهای آخر وزیر بهداشت و مرحوم کیارستمی نیز اشاره می‌کند و می نویسد: به یقین دیدارتان همراه جناب صمدیان با وزیر بهداشت را در دفتر ایشان به خاطر دارید. همان موقع که درخواست حضور پزشکی از فرانسه را بر بالین پدر داشتید و دکتر هاشمی شخصا این موضوع را پیگیری کردند و برای بار دوم با سفر استاد به فرانسه مخالفت کردند.

 حاج میر اسماعیل در ادامه تاکید میکند که انتقال مرحوم کیارستمی به خارج از کشور اشتباه بود و اضافه می‌کند: ما همچنان باور داریم اگر مرحوم کیارستمی در ایران می ماندند، مانند بسیاری از بیمارانی که چنین سیر درمانی را طی می کنند و گاهی اوقات هم عارضه‌ ای برایشان پیش می ‌آید و رفع می‌شود، به سلامت از بیمارستان مرخص میشدند. شما اما تصمیم متفاوتی گرفتید، پس تبعاتش را نیز بپذیرید و انگشت اتهام را به سوی دیگران نگیرید. البته آن چه در فرانسه اتفاق افتاده و این که مرحوم کیارستمی در چه مرکز درمانی و با چه امکاناتی بستری شده ‌اند، حتما در کمیته تخصصی بررسی و اعلام  خواهد شد.

وی در پایان نامه خود به یکسان بودن حقوق همه بیماران برای  وزارت بهداشت تاکید میکند وادامه می‌دهد: دکتر هاشمی طی سه سال گذشته اثبات کرده‌اند در مورد سلامت مردم با هیچ کس رودربایستی ندارند. وقتی هم بررسی دقیق پرونده درمانی مرحوم کیارستمی را خواستند، به همکارانشان گوشزد کردند موضوع باید به دقت بررسی شود و نتیجه همانگونه که بوده اعلام شود و نه آنطور که به زعم برخی افراد، به مصلحت است. امروز حتی شخص وزیر هم منتظر نظر کارشناسی تیم بررسی کننده است؛ پس تا اعلام نتیجه بررسی، صبوری کنید و از قضاوت‌های عجولانه و غیر کارشناسی بپرهیزید».

ایسنا

bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
منصور
|
Netherlands
|
۲۲:۲۵ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۵
0
6
موضوع سر فرانسه رفتن یا نرفتن آقای کیارستمی نیست. بحث سر اینه که چرا پولیپ روده به اشتباه سرطان تشخیص داده شده و بدون انجام آزمایشات پاتولوژی بخشی از روده آقای کیارستمی بریده شده؟ به چه حقی پزشک ایشون در اوج مراحل درمان از کشور خارج شده؟ چرا عمل رو به دستیار خودش واگذار کرده؟
پاسخ ها
ناشناس
| |
۰۱:۲۰ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۷
چنین چیزی صحت ندارد
جواب پاتولوژی دیسپلازی گرید 3 بود که باید علاوه بر پولیپ, سگمان مبتلا برداشته شود.
البته این عمل در اسفند 94 انجام شد
اقای کیارستمی چند هفته(60 روز) بعد از ترخیص از اخرین عمل و در حالیکه بهبودی یافته بودند ,در فرانسه فوت شدند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۴۳ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۵
6
0
یک سری افراد از روی نااگاهی اظهارنظر میکنند به عنوان یه پزشک پیشنهاد میدم بهتره وزارت بهداشت جوابی نده چون افرادی که بی اطلاع روی قضیه ای اصرار میکنن هیچ جوابی روشون اثر نداره
حمید کلباسی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۲۴ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۶
0
4
از بعد اعتقادی باید قبول کرد که سرنوشت همه انسانها غیر قابل تغییر بوده و اجل آنان در زمان معین فرا میرسد و از سوی دیگر ، نه به خاطر مرگ کیارستمی که هنرمندی شناخته شده بود بلکه برای صیانت از حقوق بیماران ، باید خطای احتمالی پزشکان معالج کیارستمی معلوم شود
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۵۹ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۶
0
5
ای کاش متن را کامل می گذاشتید.

ضمنا وای به حال بقیه بیماران ، اگر نتیجه سی بار مامور کردن معاونت برای رسیدگی به وضعیت کیارستمی این بوده است.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۱۱ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۶
0
3
به رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران بفرمایید متاسفانه درمان در کشور دقیقا مانند یک فیلم است که برای بسیاری پایان تلخی دارد و زیاد پشت واژه هایی همچون تخصص و تیم تخصصی رسیدگی و مانند انها قایم نشوید که مردم با پوست و گوشت و خون وجانشان میبینند که وضعیت درمان کشور چگونه است وقتی برای عمل جراحی بینی یک فرد از بدن لخت بیمار عکس میگیرند و در شبکه های اجتماعی قرار میدهند وقتی یک دندان پزشک با اتهام تجاوز به دهها بانوی بیمار مواجهه میشود وقتی ده ها هزار سفط جنین غیر قانونی در کشور توسط افراد جامعه درمان صورت میگیرد وقتی .......... واژه هایی همچون تخصص چندان پوشش مناسبی برای دفاع از سهل انگاری یک پزشک نیست
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۴۹ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۶
0
1
جناب اقای دکتر حاج میر اسماعیل رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران با سلام خدمتتان عرض میکنم 28اسفند سال 89 مادر بزرگ دوستم را باحالتی دردناک به بیمارستان امام خمینی کرج بردیم پزشک جراح بعد از سی تی اسکن تشخیص انسداد روده و عمل فوری جراحی داد و صادقانه گفت بیمارتان سنش بالا است و من هم مسافر هستم و بعد از عمل احتیاج است متخصص کار امدی بالای سر بیمار باشد بهتر است بیمارتان را به بیمارستانی در تهران ببرید که متخصصین ان در تعظیلات عید نوروز در سر کار باشند بیمار را به بیمارستان امام خمینی تهران بردیم و پس از سالها هنوز ایشان سلامت و زنده هستند تفاوت کادر پزشکی مسئول و غیر مسئول در همین صداقت رفتاری است خواهشمندیم از دوستان غیر مسئولتان جانبداری نکنید
پاسخ ها
ناشناس
| |
۰۱:۲۴ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۷
خداوند ایشان را حفظ کند

اقای کیارستمی نه به دلیل عمل جراحی و یا عوارض اعمال جراحی فوت نکردند.
ایشان مدتها بعد از اعمال جراحی و ترخیص از بیمارستان ,و با تصمیم اشتباه اطرافیانشان به فرانسه رفتند.
ایشان به دلیل مشکلات قلبی وارفارین (داروی مهار کننده لخته )مصرف میکردند.
علت خونریزی بعد از عمل (روز 3 بعد از عمل )و نیز علت فوتشان ,(خونریزی مغزی) نیز همین دارو بوده است.
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv
bato-adv