برای این پست آموزش طرز تهیه کباب بره را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید.
مواد لازم برای کباب بره (6-7 نفر):
شانه یا ران بره ای : 1 کیلو
پیاز چهار قاچ : 2 عدد
سیب زمینی : 1 کیلو
گوجه فرنگی سفت جهار قاچ : 2 – 3 عدد
فلفل دلمه ای سبز خورد کرده : 2 عدد
سبزی خشک مخلوط : 1 قاشق غذاخوری
کره فرانسوی : 4 – 5 قاشق غذاخوری
روغن زیتون : 3 – 4 قاشق غذاخوری
مرزنجوش ، مرزه ، برگ بو ، آویشن : به میزان دلخواه
نمک ، فلفل : به میزان لازم
طرز تهیه کباب بره :
سبزی خشک را با اندکی نمک و فلفل در روغن زیتون بریزید و هم بزنید. این مخلوط را روی گوشت بریزید، زیر و رو کنید و 2 ساعت بیرون از یخچال بخوابانید یا اگر در یخچال می گذارید،چند بار از یخچال بیرون بیاورید و زیر و رو کنید.
سیب زمینی را در فر یا (ماکروویو) تنوری کنید، سپس در دیس بگذارید،وسط هر دانه سیب زمینی را شکاف بدهید . 1-2 فندق از کره فرانسوی لای آن بگذارید.
گوشت و پیاز و فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را یک در میان(گوشت- پیاز- گوشت- فلفل- گوشت- گوجه فرنگی- گوشت) به سیخ بکشید و سیخ کباب را روی آتش زغال یا در کباب پز آتش بدهید(کباب خشک نشود!).
این کباب را با تره بار آب پز و تفت داده در کره سر سفره بگذارید.
نمکستان