آموزش طرز تهیه کباب بره فرانسوی
کد خبر: ۳۴۳۲۱
تاریخ انتشار: 2016 April 22    -    ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۸:۳۶
برای این پست آموزش طرز تهیه کباب بره را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید.
آموزش طرز تهیه کباب بره فرانسویبرای این پست آموزش طرز تهیه کباب بره را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید.

مواد لازم برای کباب بره (6-7 نفر):

شانه یا ران بره ای : 1 کیلو

پیاز چهار قاچ : 2 عدد

سیب زمینی : 1 کیلو

گوجه فرنگی سفت جهار قاچ : 2 – 3 عدد

فلفل دلمه ای سبز خورد کرده : 2 عدد

سبزی خشک مخلوط : 1 قاشق غذاخوری

کره فرانسوی : 4 – 5 قاشق غذاخوری

روغن زیتون : 3 – 4 قاشق غذاخوری

مرزنجوش ، مرزه ، برگ بو ، آویشن : به میزان دلخواه

نمک ، فلفل : به میزان لازم

آموزش طرز تهیه کباب بره فرانسوی

طرز تهیه کباب بره :

سبزی خشک را با اندکی نمک و فلفل در روغن زیتون بریزید و هم بزنید. این مخلوط را روی گوشت بریزید، زیر و رو کنید و 2 ساعت بیرون از یخچال بخوابانید یا اگر در یخچال می گذارید،چند بار از یخچال بیرون بیاورید و زیر و رو کنید.

سیب زمینی را در فر یا (ماکروویو) تنوری کنید، سپس در دیس بگذارید،وسط هر دانه سیب زمینی را شکاف بدهید . 1-2 فندق از کره فرانسوی لای آن بگذارید.

گوشت و پیاز و فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را یک در میان(گوشت- پیاز- گوشت- فلفل- گوشت- گوجه فرنگی- گوشت) به سیخ بکشید و سیخ کباب را روی آتش زغال یا در کباب پز آتش بدهید(کباب خشک نشود!).

این کباب را با تره بار آب پز و تفت داده در کره سر سفره بگذارید.

نمکستان
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار