توصیه یک متخصص درباره خوردن همبرگر
کد خبر: ۳۱۸۷۰۷
تاریخ انتشار: 2024 July 13    -    ۲۳ تير ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۰

توصیه یک متخصص درباره خوردن همبرگر

«امیلی فیلد»، متخصص تغذیه می‌گوید براساس شواهد علمی و سازوکارهای بدن، همیشه باید در مصرف مواد غذایی تعادل در دریافت مواد مغذی مختلف را در نظر بگیریم، و ازاین‌رو بهتر است به‌جای یک همبرگر با سیب‌زمینی، دو همبرگر بخورید.
«امیلی فیلد»، متخصص تغذیه می‌گوید براساس شواهد علمی و سازوکارهای بدن، همیشه باید در مصرف مواد غذایی تعادل در دریافت مواد مغذی مختلف را در نظر بگیریم، و ازاین‌رو بهتر است به‌جای یک همبرگر با سیب‌زمینی، دو همبرگر بخورید.
 
توصیه یک متخصص درباره خوردن همبرگر
 
براساس پژوهشی در سال ۲۰۱۷، تعادل در غذاخوردن به‌دلیل نقشی که در تأمین مواد مغذی مختلف دارد و باعث تنظیم سطح قند خون ما می‌شود، مهم است. به‌عبارتی انرژی که سلول‌های ما حمل و بعد از صرف غذا در سراسر بدن توزیع می‌کنند، از مزایای تعادل در تغذیه محسوب می‌شود.
 
امیلی فیلد برای مسئله تعادل، مصرف یک همبرگر معمولی را مثال می‌زند. یک همبرگر با دو تکه نان کوچک و گوشت، بدون پنیر یا سس، حاوی ۳۰۰ تا ۴۰۰ کالری است.
 

از سویی یک ظرف سیب‌زمینی سرخ‌شده، فقط مقدار زیادی چربی و کربوهیدرات دارد، اما پروتئین آن بسیار کم است. شما با تعویض سیب‌زمینی سرخ‌شده با یک همبرگر دوم، مصرف پروتئین خود را تقریباً دو برابر می‌کنید و درعین‌حال میزان چربی و کربوهیدراتی را که می‌خورید کاهش می‌دهید.

چندثانیه

آخرین اخبار