طرز تهیه نرگسی اسفناج؛ غذایی ارزون و خوشمزه
کد خبر: ۲۸۷۶۸۴
تاریخ انتشار: 2023 August 10    -    ۱۹ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۵
برای تجربه لذت یک صبحانه خوشمزه و مقوی و البته متنوع، نرگسی اسفناج پیشنهاد امروز آموزش آشپزی ما است. یک رسپی ساده و در عین حال پرطرفدار که میتواند وعده غذایی سالم کم هزینه شما را تشکیل دهد. نرگسی‌ها انواع مختلف دارند و شما به عنوان آشپزی، دستتان در انتخاب مواد اولیه تقریبا باز است.

طرز تهیه نرگسی اسفناج؛ غذایی ارزون و خوشمزه (نمناک)

طرز تهیه نرگسی اسفناج؛ غذایی ارزون و خوشمزه (نمناک)«تابناک با تو» -“نرگسی اسفناج” یکی از غذا‌های محلی شمال کشور است که بسیار مقوی و مفید می‌باشد.

نرگسی اسفناج با طرز تهیه‌ای خوشمزه

برای تجربه لذت یک صبحانه خوشمزه و مقوی و البته متنوع، نرگسی اسفناج پیشنهاد امروز آموزش آشپزی ما است. یک رسپی ساده و در عین حال پرطرفدار که میتواند وعده غذایی سالم کم هزینه شما را تشکیل دهد. نرگسی‌ها انواع مختلف دارند و شما به عنوان آشپزی، دستتان در انتخاب مواد اولیه تقریبا باز است.

طرز تهیه نرگسی اسفناج؛ غذایی ارزون و خوشمزه (نمناک)

مواد لازم نرگسی اسفناج

مواد لازم مقدار

اسفناج تازه نیم کیلو
پیاز ۲ عدد
تخم مرغ ۴ عدد
سیر ۴ حبه

طرز تهیه نرگسی اسفناج؛ غذایی ارزون و خوشمزه (نمناک)

طرز تهیه نرگسی اسفناج

- ابتدا اسفناج‌ها را تمیز کنید و خوب بشویید. سپس آن‌ها را داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. درب قابلمه را ببندید و به مدت یک ربع اجازه دهید اسفناج‌ها با آبی که از خود پس می‌دهند، بپزند.
- در همین فاصله، تابه‌ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود.
- پیاز‌ها را خلالی کرده و به روغن در حال داغ شدن اضافه کنید؛ آن‌ها را تفت دهید تا نرم و سبک شوند.
- سیر‌ها را به پیاز‌های در حال تفت اضافه کنید و مرتب تفت دهید تا سیر و پیاز سرخ شوند.
- اسفناج‌های پخته شده را به مخلوط پیاز و سیر اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.
- مقداری نمک و فلفل را روی اسفناج‌ها بریزید و در آخر تخم مرغ‌ها را روی آن‌ها بشکنید. طبق سلیقه خودتان، میتوانید
- نرگسی آماده شده را در ظرف مورد نظر خود بچینید و آماده سرو کنید.

نکات تکمیلی در مورد نرگسی اسفناج

- زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه
- و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۰ دقیقه میباشد.
- نرگسی اسفناج را می‌توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید.
- همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد.
- توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد.

منبع: نمناک

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار