«تابناک با تو» -“نرگسی اسفناج” یکی از غذاهای محلی شمال کشور است که بسیار مقوی و مفید میباشد.
نرگسی اسفناج با طرز تهیهای خوشمزه
برای تجربه لذت یک صبحانه خوشمزه و مقوی و البته متنوع، نرگسی اسفناج پیشنهاد امروز آموزش آشپزی ما است. یک رسپی ساده و در عین حال پرطرفدار که میتواند وعده غذایی سالم کم هزینه شما را تشکیل دهد. نرگسیها انواع مختلف دارند و شما به عنوان آشپزی، دستتان در انتخاب مواد اولیه تقریبا باز است.
مواد لازم نرگسی اسفناج
مواد لازم مقدار
اسفناج تازه نیم کیلو
پیاز ۲ عدد
تخم مرغ ۴ عدد
سیر ۴ حبه
طرز تهیه نرگسی اسفناج
- ابتدا اسفناجها را تمیز کنید و خوب بشویید. سپس آنها را داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. درب قابلمه را ببندید و به مدت یک ربع اجازه دهید اسفناجها با آبی که از خود پس میدهند، بپزند.
- در همین فاصله، تابهای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود.
- پیازها را خلالی کرده و به روغن در حال داغ شدن اضافه کنید؛ آنها را تفت دهید تا نرم و سبک شوند.
- سیرها را به پیازهای در حال تفت اضافه کنید و مرتب تفت دهید تا سیر و پیاز سرخ شوند.
- اسفناجهای پخته شده را به مخلوط پیاز و سیر اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.
- مقداری نمک و فلفل را روی اسفناجها بریزید و در آخر تخم مرغها را روی آنها بشکنید. طبق سلیقه خودتان، میتوانید
- نرگسی آماده شده را در ظرف مورد نظر خود بچینید و آماده سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد نرگسی اسفناج
- زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه
- و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۰ دقیقه میباشد.
- نرگسی اسفناج را میتوانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید.
- همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد.
- توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد.
منبع: نمناک