طرز تهیه چلو مرغ عربی؛ غذایی با طعم خاص
کد خبر: ۲۷۸۵۸۷
تاریخ انتشار: 2023 May 06    -    ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۵
توصیه ما این است که روش‌های قدیمی طبخ مرغ را فراموش کنید و با ما همراه شوید تا با استفاده از یک روش جدید بتوانید یک چلو مرغ خوشمزه و خوش طعم را برای خود و اعضای خانواده تهیه کنید. چلو مرغ عربی یکی از انواع روش‌های طبخ مرغ است که با انواع ادویه و سبزیجات و رب انار تهیه می‌شود و بسیار خوش عطر است و طعم بسیار خاصی دارد.

مرغ در سفره ما و همچنین در برنامه غذایی خانواده ایرانی یکی از پروتئین‌های بسیار پر مصرف است که معمولا بیشتر از گوشت قرمز از آن استفاده می‌شود. مرغ در انواع خورش‌ها، پلوها، سالادها، فست فود‌ها و خوراک‌ها استفاده می‌شود؛ ولی استفاده از آن برای غذای اصلی و به صورت خورش و خوراک رواج بیشتری دارد. روش‌های طبخ مرغ معمولا با رب، زعفران و یا به صورت سرخ کرده است که می‌توان گفت همگی به اندازه کافی تکرار شده‌اند!

طرز تهیه چلو مرغ عربی؛ غذایی با طعم خاص

توصیه ما این است که روش‌های قدیمی طبخ مرغ را فراموش کنید و با ما همراه شوید تا با استفاده از یک روش جدید بتوانید یک چلو مرغ خوشمزه و خوش طعم را برای خود و اعضای خانواده تهیه کنید. چلو مرغ عربی یکی از انواع روش‌های طبخ مرغ است که با انواع ادویه و سبزیجات و رب انار تهیه می‌شود و بسیار خوش عطر است و طعم بسیار خاصی دارد.

در ادامه این مطلب طرز تهیه مرغ عربی همراه با نکات مهم و فوت و فن‌های مربوط به تهیه این مرغ تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه مرغ عربی

ران مرغ: ۳ عدد
برنج: ۲ پیمانه
سیب زمینی: ۱ عدد
هویج: ۲ عدد
پیاز درشت: ۱ عدد
فلفل دلمه‌ای: ۱ عدد
گوجه فرنگی: ۲ عدد
سیر: ۳ حبه
رب انار: ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده غلیظ: به میزان لازم
ماست: ۲ قاشق غذاخوری سر پر
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری سر پر
سس چیلی: نصف قاشق غذاخوری
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش: ۱ قاشق غذاخوری
رنده پوست لیمو: نصف قاشق چای‌خوری
ترکیب نمک، زردچوبه، پاپریکا، دارچین، پودر تخم گشنیز و پودر هل: ۲ قاشق مرباخوری
کره: ۲۰ گرم

ادویه‌های لازم برای برنج

ترکیب پودر پیاز و پودر سیر: نصف قاشق مرباخوری
پودر تخم گشنیز: یک چهارم قاشق مرباخوری
نمک: یک و نیم قاشق چای‌خوری

طرز تهیه چلو مرغ عربی

چلو مرغ عربی

۱ ـ برای شروع کار ابتدا با چاقو روی ران‌های مرغ چند برش ایجاد کنید؛ سپس ران‌ها را داخل یک کاسه مناسب بریزید.

۲ ـ گوجه فرنگی را خرد کنید و ادویه‌های گفته شده را همراه با ماست، رب انار، سس چیلی، رنده پوست لیمو و آبلیمو به آن اضافه کنید و با دستگاه میکسر یا غذاساز خوب بزنید تا کاملا پوره شود و به یک سس غلیظ تبدیل شود؛ سپس سس آماده را روی ران‌های مرغ بریزید و دو قاشق از سس را نگه دارید. سس را خوب روی مرغ بمالید تا همه قسمت‌های مرغ به سس آغشته شود؛ سپس روی ظرف را با سلفون بپوشانید و ظرف را به مدت یک ساعت داخل یخچال بگذارید تا مزه‌دار شود.

۳ ـ سیب زمینی، هویج و پیاز را خرد کنید و داخل تابه پیرکس بریزید؛ سپس سسی را که کنار گذاشته بودید، روی آن بریزید و خوب هم بزنید تا به مواد آغشته شود. ران‌های مرغ را بعد از یک ساعت که مزه‌دار شد، روی سیب زمینی و هویج‌ها بچینید و فلفل دلمه‌ای حلقه شده را روی مرغ‌ها بگذارید. حالا روی ظرف مرغ را با سلفون بپوشانید و ظرف را به مدت ۴۰ دقیقه داخل فر ۲۵۰ درجه سانتیگراد بگذارید تا بپزد؛ سپس فویل را از روی ظرف بردارید و دوباره ظرف را به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر ۱۷۰ درجه سانتیگراد بگذارید تا مرغ بپزد.

۴ ـ برای درست کردن برنج ابتدا کره را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا کره آب شود؛ سپس ادویه‌های گفته شده برای برنج را همراه با کمی زعفران داخل کره آب شده بریزید و هم بزنید تا بوی ادویه بلند شود؛ سپس برنج را داخل آن بریزید و هم بزنید. حالا مقداری آب داخل برنج بریزید تا جایی که به اندازه یک بند انگشت آب روی برنج باشد. بعد از اینکه آب برنج کشیده شد، دمکنی بگذارید و نیم ساعت زمان بدهید تا برنج با حرارت کم اجاق گاز دم بکشد. در نهایت برنج را داخل ظرف سرو بکشید و مرغ و سبزیجات پخته را کنار آن بگذارید، نوش جان.

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار