اطلاعات کامل در مورد میوه تابستانی هلو و انواع آن
کد خبر: ۲۱۵۷۱۰
تاریخ انتشار: 2021 June 29    -    ۰۸ تير ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۲

مبارزه سخت بازیگر زن ایرانی در رینگ بوکسهُلو یا شفتالو میوه آبدار درخت هلو (نام علمی: Prunus Persica) و دارای هستهٔ سخت، گوشت زرد، یا نسبتاً سفید و پوستی مخملی است. بر اساس چسبیدن گوشت به هسته، این میوه به دو دسته هسته‌جدا و هسته‌چسب تقسیم می‌شود.

اطلاعات کامل در مورد میوه تابستانی هلو و انواع آن

نوعی دیگر از خانواده هلو است، که در ایران شفتالو به میوه دیگری غیر از هلو گفته می‌شود که از هلو شیرین‌تر است، به بزرگی هلو نیست، هسته اش همیشه چسبیده‌است و پوست آن از هلو کرک کمتری دارد، رنگش کمی متفاوت‌تر از هلو است، و برگه آن مرغوب‌تر از هلو می‌باشد)

اطلاعات کامل در مورد میوه تابستانی هلو و انواع آن

شفتالو

یکی دیگر از میوه‌هایی که تا حد زیادی با هلو ارتباط دارد شلیل است. ارتباط شلیل‌ها با هلو تا حدی است که در واقع گاهی اوقات محصولات هلو حاوی تعداد کمی شلیل است و برعکس. شلیل در واقع نوعی هلو با ژن مغلوب است که میوه‌های بدون کرک تولید می‌کند. گزارش آمار جهانی نشان دهنده این امر است که هلو پرطرفدارترین میوه در کل جهان از نظر طعم و مزه است. درخت هلو سه نوع شاخه ساده، مرکب و کاذب تولید می‌کند. شاخه‌های ساده فقط جوانه رویشی تولید می‌کنند. شاخه مرکب، جوانه رویش و زایشی و شاخه کاذب در طول شاخه جوانه زایش و در نوکم جوانه رویشی تولید می‌کند که در هنگام هرس نوک شاخه کاذب حذف می‌شود. جوانه گل هلو ساده است و در جانب شاخه‌های یک ساله تشکیل می‌شود) یکی دیگر از نام‌های هلو انجیری، هلو کتابی است.
محتویات

۱ خواص
۲ انواع
۳ انواع هلو
۴ نگهداری
۴.۱ کنه‌ها
۴.۲ آفات
۵ نگارخانه

خواص

هلو مثل تمام میوه‌ها خواص ادرارآور و ملین دارد. گوشت هلو دارای سلولوز‌های نرم است و کاملاً هضم می‌شود. هلو میوه‌ای نسبتاً کم ترشی است. مواد قندی و نشاسته‌ای آن به آسانی هضم می‌شود و معده به راحتی هضم آن را تحمل می‌کند.

هلو سرشار از انواع ویتامین هاست، به خصوص ویتامین‌های ب۱، ب۲ و آ.

اطلاعات کامل در مورد میوه تابستانی هلو و انواع آن

انواع

هلو داری انواع مختلف با گونه‌ها و طعم‌های متفاوت است. از انواع مختلف این میوه می‌توان به بلخی، کاردی، زعفرانی (که دارای دو نوع هسته جدا و هسته چسب موجود است و مورد استفاده قرار می‌گیرد)، هلو انجیری، هلو هلندری (که شباهت فریبنده‌ای به زرد آلو دارد) نام برد. هلوی بلخی، که بسیار بزرگ و شیرین است، از تولیدش بسیار کاسته شده‌است، زیرا بلافاصله بعد از تماس لک می‌شود و چهرهٔ بدی به خود می‌گیرد.
انواع هلو

هلو انواع مختلفی دارد که بیش از ۳۰۰ رقم هلو تنها در آمریکای شمالی رشد می‌کند.
نام خصوصیات
هلو زرد، این هلو نسبت به هلو‌های سفید دارای مزه تند و اسیدی است.
هلو سفید، هلو سفید به خاطر اسیدی بودن کم نسبت به هلو‌های زرد شیرینتر است. همچنین، دارای بافت نرم و خوشمزه تری نسبت به هلو‌های زرد هستند.
هلو فریاستون، هلو فریاستون به دانه نمی‌چسبد و می‌توان آن را با دست جدا کرد. این هلو‌ها نسبت به هلو‌های کلینگاستون بزرگتر بوده و آب کمی دارند.
هلو کلینگ استون دارای گوشتی هستند که به دانه چسبیده‌اند. آن‌ها نرمتر، شیرینتر و آبدارتر از هلو‌های فریاستون هستند.
هلو انجیری یا هلو کتابی این نوع هلو در بازار‌های کشاورزان و بازار‌های تخصصی در ماه‌های ژوئیه و اوت در دسترس می‌باشد.
شلیل شلیل طعم سبکتری داشته و هلو‌ها طعم بیشتری دارند. بر اساس ظاهر، فاقد وجود کرک روی پوست شلیل است، و هستهٔ آن به گوشته نمی‌چسبد و کمتر از هلو آب دارد

نگهداری

هلو در دمای ۰ درجه سانتیگراد و ۳۲ درجه فارنهایت و رطوبت بالا ذخیره می‌شود. هلو بسیار آسیب پذیر است و بعد از برداشت در عرض دو هفته باید به کنسرو تبدیل شود یا استفاده شود. هلو از نظر اقلیمی میوه‌ای است که پس از برداشت هم همچنان به رشد میوه‌ها ادامه داده‌است.

کنه‌ها

کنه قرمز اروپا یا زرد در درختان هلو یافت می‌شود.

آفات

درختان هلو مستعد آفاتی همچون حلقه برگ هستند؛ که معمولاً به‌طور مستقیم روی میوه تأثیر نمی‌گذارد، اما از رشد درخت جلوگیری می‌کند چندین دارو می‌تواند با این آفت مقابله کند. از جمله مخلوط بردو که از نوعی قارچ گرفته می‌شود و سایر افت کش‌ها که از عناصر مس ساخته می‌شوند این میوه مستعد پوسیدگی یا قهوه‌ای یا قرمز است.

ویکی پدیا

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار