روش خشک کردن گوجه فرنگی در ترکیه
کد خبر: ۱۸۵۵۷۶
تعداد نظرات: ۱۳ نظر
تاریخ انتشار: 2020 July 22    -    ۰۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۷
فرایند خشک کردن صدها تن گوجه فرنگی در منطقه اژه ترکیه با استفاده از نور خورشید آغاز شده است. گوجه فرنگی های برداشت شده از مزارع کشاورزی به یک دشت وسیع که با پارچه های سفید پوشانده شده منتقل شده و در آنجا کارگران گوجه ها را نصف می کنند. این کار از صبح همزمان با طلوع خورشید آغاز شده و گوجه ها یکی یکی برش داده می شوند.

فرش قرمزی به وسعت یک دشت؛ روش خشک کردن گوجه فرنگی در ترکیه«تابناک با تو» - فرایند خشک کردن صدها تن گوجه فرنگی در منطقه اژه ترکیه با استفاده از نور خورشید آغاز شده است.

گوجه فرنگی های برداشت شده از مزارع کشاورزی به یک دشت وسیع که با پارچه های سفید پوشانده شده منتقل شده و در آنجا کارگران گوجه ها را نصف می کنند.

این کار از صبح همزمان با طلوع خورشید آغاز شده و گوجه ها یکی یکی برش داده می شوند. پس از یک هفته گوجه های فرنگی که محصولات صادراتی این منطقه محسوب می شوند برای بسته بندی به کارخانه ها ارسال می شوند.

از هر 13 کیلوگرم گوجه فرنگی، یک کیلوگرم گوجه فرنگی خشک به دست می آید.

گوجه فرنگی خشک شده ترکیه به 60 کشور اروپایی و آمریکا صادر می شود. اروپایی ها از گوجه فرنگی خشک شده برای صبحانه استفاده می کنند و در ایتالیا در پیتزا و سس ها استفاده می شود.

فرش قرمزی به وسعت یک دشت؛ روش خشک کردن گوجه فرنگی در ترکیه

فرش قرمزی به وسعت یک دشت؛ روش خشک کردن گوجه فرنگی در ترکیه

فرش قرمزی به وسعت یک دشت؛ روش خشک کردن گوجه فرنگی در ترکیه

فرش قرمزی به وسعت یک دشت؛ روش خشک کردن گوجه فرنگی در ترکیه

فرش قرمزی به وسعت یک دشت؛ روش خشک کردن گوجه فرنگی در ترکیه

فرش قرمزی به وسعت یک دشت؛ روش خشک کردن گوجه فرنگی در ترکیه

فرش قرمزی به وسعت یک دشت؛ روش خشک کردن گوجه فرنگی در ترکیه

فرش قرمزی به وسعت یک دشت؛ روش خشک کردن گوجه فرنگی در ترکیه

فرش قرمزی به وسعت یک دشت؛ روش خشک کردن گوجه فرنگی در ترکیه

فرش قرمزی به وسعت یک دشت؛ روش خشک کردن گوجه فرنگی در ترکیه

فرش قرمزی به وسعت یک دشت؛ روش خشک کردن گوجه فرنگی در ترکیه

فرش قرمزی به وسعت یک دشت؛ روش خشک کردن گوجه فرنگی در ترکیه

فرش قرمزی به وسعت یک دشت؛ روش خشک کردن گوجه فرنگی در ترکیه

فرش قرمزی به وسعت یک دشت؛ روش خشک کردن گوجه فرنگی در ترکیه

فرش قرمزی به وسعت یک دشت؛ روش خشک کردن گوجه فرنگی در ترکیه

فرش قرمزی به وسعت یک دشت؛ روش خشک کردن گوجه فرنگی در ترکیه

فرش قرمزی به وسعت یک دشت؛ روش خشک کردن گوجه فرنگی در ترکیه

فرش قرمزی به وسعت یک دشت؛ روش خشک کردن گوجه فرنگی در ترکیه

فرش قرمزی به وسعت یک دشت؛ روش خشک کردن گوجه فرنگی در ترکیه

فرش قرمزی به وسعت یک دشت؛ روش خشک کردن گوجه فرنگی در ترکیه

فرش قرمزی به وسعت یک دشت؛ روش خشک کردن گوجه فرنگی در ترکیه

فرش قرمزی به وسعت یک دشت؛ روش خشک کردن گوجه فرنگی در ترکیه

فرش قرمزی به وسعت یک دشت؛ روش خشک کردن گوجه فرنگی در ترکیه

منبع: فرارو

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۴ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۱
13
17
با کفش و دامن و شلوار آلوده میان اونهمه گوجه ورق شده خیس نشسته اند و ساعتها کارمیکنند. اصلا" بهداشتی نیست.
پاسخ ها
ناشناس
| |
۰۷:۵۲ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۲
مشتری هایش افغانستان و بنگلادش نیست بلکه اروپا و امریکاست اگه غیر بهداشتی بود نمی خریدند.
ناشناس
| |
۱۰:۱۹ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۲
زیر آفتاب استریل میشن نگران نباش.تازه دارن یک ماده ای مثل گوگرد یا چیز دیگه روش میریزن
ناشناس
| |
۰۹:۱۳ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۳
ناشناس 07:52
صنعتی با این وسعت باید مکانیزه باشد. اگر یه همچین عکسهایی رو روی بسته بندی گوجه های خشک شده بزنند اونوقت مشتری اول و آخرش خودشون خواهند بود.
ستاری
| |
۱۱:۴۳ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۵
عرض سلام
دقیقا درست فرمایش کردین
تازه به مدت 2 هفته گوجه ها روی زمین می مونن ..چه شود...گرد و خاک و انواع جانوران و حشرات موذی . بعد هم موادی که برای جلوگیری از کپک می زنن به گوجه ها. با توجه به طولانی بودن زمان خشک شدن رنگشون هم تیره می شه
من خودم خشک می کنم . ولی با توجه به گرمای منطقه ما و زیر و رو کردن مداوم 2 روزه خشک می شه . با کیفیت و رنگ عالی
سعید
|
Germany
|
۱۴:۵۸ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۱
2
1
پس چرا از خاک وسنگ و زمین معمولی مثل توی ایران به صورت سنتی! استفاده نمی کنن؟
ناشناس
|
Germany
|
۱۶:۴۱ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۱
2
7
ترکیه نمونه موفقی از یک کشور با اقتصاد سرمایه داری و فاصله طبقاتی زیاد مثل ایران هست.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۶ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۲
1
13
دوستانی که تخصص دارن نظر بدن چرا این روش تو ایران اجرا نمیشه که اینقدر قیمت گوجه نوسان نداشته باشه
پاسخ ها
اهل مياندوآب
| |
۲۱:۲۳ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۴
اتفاقا اين روش تا بيست سال پيش در مناطق ترك نشين ايران هم انجام مي شد (شايد هم همچنان در بعضي از مناطق روستائي باشد) به اين كار «قاخ» كردن گوچه فرنگي مي‌گفتند و در زمستان كه گوجه فرنگي نبود يا كم بود از اين «قاخ» ها استفاده مي‌شد. فوق‌العاده خوش عطر و طعم است به خصوص در غذايي مثل آبگوشت.
دوست
| |
۰۸:۴۹ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۵
این روش بصورت سنتی در آذربایجان ایران و شاید جاهای دیگر برای مصارف خانوادگی انجام می شود. البته احتمالا باید بازارهای هدفی وجود داشته باشه وگرنه کسی اینها را نخواهد خرید.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۰ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۲
0
12
چرا مسولین همین کار را برای کشاوزان خودمون نمی کنند که هر سال چقدر ضایعات داریم
ناشناس
|
United States of America
|
۱۶:۱۳ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۴
0
2
من تو شهر تسوج آذربایجان دنیا اومدم .تا ۲۵ سال پیش هم ما گوجه فرنگی را خشک می کردیم .و حتی به شکل لواشک می خوردیم بعدش که گوجه زمستون هم اومد دیگر این کار را نمی کنند .
خوب شد امروز می خرم و خشک می کنم ببینم چه حوری میشه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۴۹ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۴
0
1
پول درآوردم راحته فقط باید عزم و اراده و جنم کار کردن داشته باشیم ..... کشاورز ما بخاطر بی تدبیر مسولین و ارزان شدن قیمت محصول . گوجه هاشو نریرزه جلو دام یا دور ریز نکنه ..... بلکه با ایجاد صنایع تبدیلی و از این قبیل کارها جلوی هدر رفت و ضایعات محصول را میتوان گرفت .... هرچند که کسی به فکر این کارها نیست فقط اختلاس حال میده
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار