فرایند خشک کردن صدها تن گوجه فرنگی در منطقه اژه ترکیه با استفاده از نور خورشید آغاز شده است. گوجه فرنگی های برداشت شده از مزارع کشاورزی به یک دشت وسیع که با پارچه های سفید پوشانده شده منتقل شده و در آنجا کارگران گوجه ها را نصف می کنند. این کار از صبح همزمان با طلوع خورشید آغاز شده و گوجه ها یکی یکی برش داده می شوند.
«تابناک با تو» - فرایند خشک کردن صدها تن گوجه فرنگی در منطقه اژه ترکیه با استفاده از نور خورشید آغاز شده است.
گوجه فرنگی های برداشت شده از مزارع کشاورزی به یک دشت وسیع که با پارچه های سفید پوشانده شده منتقل شده و در آنجا کارگران گوجه ها را نصف می کنند.
این کار از صبح همزمان با طلوع خورشید آغاز شده و گوجه ها یکی یکی برش داده می شوند. پس از یک هفته گوجه های فرنگی که محصولات صادراتی این منطقه محسوب می شوند برای بسته بندی به کارخانه ها ارسال می شوند.
از هر 13 کیلوگرم گوجه فرنگی، یک کیلوگرم گوجه فرنگی خشک به دست می آید.
گوجه فرنگی خشک شده ترکیه به 60 کشور اروپایی و آمریکا صادر می شود. اروپایی ها از گوجه فرنگی خشک شده برای صبحانه استفاده می کنند و در ایتالیا در پیتزا و سس ها استفاده می شود.
منبع: فرارو
صنعتی با این وسعت باید مکانیزه باشد. اگر یه همچین عکسهایی رو روی بسته بندی گوجه های خشک شده بزنند اونوقت مشتری اول و آخرش خودشون خواهند بود.
دقیقا درست فرمایش کردین
تازه به مدت 2 هفته گوجه ها روی زمین می مونن ..چه شود...گرد و خاک و انواع جانوران و حشرات موذی . بعد هم موادی که برای جلوگیری از کپک می زنن به گوجه ها. با توجه به طولانی بودن زمان خشک شدن رنگشون هم تیره می شه
من خودم خشک می کنم . ولی با توجه به گرمای منطقه ما و زیر و رو کردن مداوم 2 روزه خشک می شه . با کیفیت و رنگ عالی
خوب شد امروز می خرم و خشک می کنم ببینم چه حوری میشه