اختصاصی تابناک باتو؛ کم کم به فصل سرما نزدیک میشویم و سوپ، یکی از پیش غذا یا غذاهای اصلی پرطرفدار در این فصل است. امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیهی یک سوپ لذیذ و مقوی آشنا کنیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
اسفناج: یک کیلوگرم
آب مرغ یا گوشت: شش پیمانه
روغن زیتون: سه قاشق غذاخوری
پیاز خلالی خرد شده: سه عدد متوسط
نمک و فلفل: به میزان لازم
مواد لازم برای توپکهای بلغور:
بلغور نرم، شسته شده و خیس خورده: دو پیمانه
سیر رنده شده: دو حبه
سفیدهی تخم مرغ: یک عدد
ادویه: دو قاشق چایخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا برای تهیهی توپکهای بلغور، بلغور را به همراه سیر، سفیدهی تخم مرغ، نمک و ادویه، در ظرفی ریخته و با یکدیگر مخلوط میکنیم. سپس گلولههای کوچکی از مواد آماده شده، درست کرده و در کناری قرار میدهیم.
روغن را در ظرف ریخته و روی حرارت ملایم قرار میدهیم. پیاز را اضافه کرده و آن را تفت میدهیم تا طلایی رنگ شود. آب مرغ یا گوشت را به پیاز اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا به نقطهی جوش برسد.
حرارت را کم میکنیم و در این مرحله، توپکهای بلغور را به سوپ اضافه میکنیم.
نمک و فلفل را اضافه میکنیم و پس از گذشت پنج دقیقه، اسفناج شسته و خرد شده را به سوپ اضافه میکنیم.
وقتی سوپ جا افتاد، آن را در ظرفی مناسب ریخته و سرو میکنیم.
تهیه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: yumyume