طرز تهیه عدس پلوی هیئتی برای ۱۰۰ تا ۱۵۰ نفر
کد خبر: ۳۱۸۸۳۲
تاریخ انتشار: 2024 July 15    -    ۲۵ تير ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۵

طرز تهیه عدس پلوی هیئتی برای ۱۰۰ تا ۱۵۰ نفر

اگر قصد پخت غذاهای برنجی برای نذری دارید، باید بدانید برای بار گذاشتن عدس‌پلو یا لوبیاپلو چقدر مواد لازم است و چطور می‌توان غذاهایی با تعداد بالا در خانه با طعم لذیذ تهیه کرد. به‌ویژه آنکه تهیه برنج نذری برای تعداد زیاد کار راحتی نیست به‌خصوص اگر بخواهید برنج خوب قد بکشد و به هم نچسبد و ته‌دیگ عالی داشته باشد. مهراد عباسیان از مدرسان آشپزی مهارت‌های پخت چند نوع پلوی نذری در ماه محرم را آموزش داده است.

«تابناک با تو» - اگر قصد پخت غذاهای برنجی برای نذری دارید، باید بدانید برای بار گذاشتن عدس‌پلو یا لوبیاپلو چقدر مواد لازم است و چطور می‌توان غذاهایی با تعداد بالا در خانه با طعم لذیذ تهیه کرد. به‌ویژه آنکه تهیه برنج نذری برای تعداد زیاد کار راحتی نیست به‌خصوص اگر بخواهید برنج خوب قد بکشد و به هم نچسبد و ته‌دیگ عالی داشته باشد. مهراد عباسیان از مدرسان آشپزی مهارت‌های پخت چند نوع پلوی نذری در ماه محرم را آموزش داده است.

طرز تهیه عدس پلوی هیئتی برای ۱۰۰ تا ۱۵۰ نفر

مدت آماده‌سازی‌: ۳ساعت

زمان پخت: یک ساعت

مواد لازم:

برنج: ۱۶کیلوگرم

گوشت چرخ‌کرده: ۴کیلوگرم

کشمش: ۳کیلوگرم

عدس: ۸کیلوگرم

پیاز سرخ‌شده: ۸۰۰گرم

نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین: به میزان لازم

روغن جامد: ۳کیلوگرم

زعفران دم‌کرده: به میزان لازم

طرز تهیه:

۱. عدس را بپزید و سپس آبکش کنید. کمی نمک به آن بیفزایید. اگر عدس را زیاد بپزید، پوستش از آن جدا می‌شود.

۲. برنجی که چند ساعت خیس خورده را بپزید. سپس آبکش کنید. نان لواش را ته ‌دیگ بگذارید. سپس یک لایه برنج و یک لایه عدس بریزید و بگذارید دم بکشد.

۳. کشمش‌ها را در فاصله دم‌کشی برنج سرخ کنید. همچنین پیازها را خلالی برش بزنید و در روغن داغ تفت دهید.

۴. وقتی پیازها طلایی شدند، گوشت چرخ‌کرده را اضافه کنید و پس از سرخ‌شدن گوشت، نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین را بیافزایید.

۵. در انتها، غذا را در ظرف بریزید و گوشت و کشمش را روی آن قرار دهید.

نکته:

هنگام پخت عدس، اگر آن را نیم‌پز درست کنید، در پلو له نمی‌شود.می‌توانید گوشت‌ها را قلقلی کنید و ظاهر شکیل‌تری به آن دهید. برای این کار، گوشت را با ادویه و پیاز ترکیب کنید و خوب ورز دهید. گوشت را قلقلی کنید و در روغن تفت دهید.پس از دم‌کشیدن برنج، کمی از آن را با زعفران مخلوط کنید و برای تزئین روی غذا به‌کار ببرید.

همشهری آنلاین

آخرین اخبار