سه روش فُرم دادن به خامه
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۹۷۷۱
تعداد نظرات: ۷۳ نظر
تاریخ انتشار: 2015 September 04    -    ۱۳ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۵
خامه ای مناسب برای کار است که پس از باز کردن درب پاکت بصورت قالبی از پاکت خارج شود ، اگر خامه شما بافتی نرم داشت و قالبی از پاکت خارج نشد مناسب برای تهیه خامه فرم گرفته نمیباشد.

سه روش فُرم دادن به خامه1.خامه قنادی ۲.پودر خامه ۳. خامه صبحانه

سه روش فُرم دادن به خامه

روش اول: فرم دادن خامه با استفاده از خامه شیرین قنادی

خب این روش، آسونترین راه فرم دادن خامه ست..شما فقط نیاز به خریدن خامه شیرین قنادی دارید..این خامه ها توی بسته های 5 کیلویی و 1 کیلویی و کمتر توی بازار هست و خودش حاوی اسانس و پودر قند هست و نیاز به هیچ افزودنی ندارد. درصد چربیشون هم بالاست و به همین دلیل خیلی خیلی خوب فرم می گیرد.
این خامه ها یخ زده هستند،وقتی می خریم میگذاریم توی فریزر و موقع استفاده در می اوریم.(اگه بسته های بزرگ داشتید وقتی کمی نرم شد مقدار مورد نیازتان را در ظرف بریزید و بقیه را بگذاریددر فریزر )....کمی توی محیط میگذاریم بمونه و بعد منتقلش می کنیم به ظرف .اگه هوا گرمه و محیط هم گرمه ظرف خامه رو بذارین توی یخچال تا نرم بشه و سرماش رو هم از دست نده... تا حدی میذاریم نرم بشه که آب آب نشه... وقتی از اطراف کمی نرم شد یکم با قاشق هم می زنیم و کمک می کنیم تا بقیه قسمتهای یخی هم وا شه...
وقتی به حدی رسید که یکم هنوز یخی هست با همزن شروع می کنم به هم زدنش ... اول با دور کم، تا یکدست بشه و بعد با دور تند، 7 تا 10 دقیقه زمان می بره.
البته این زمان اصلا استاندارد نیست و بستگی کامل به مقدار خامه و مهم تر از اون، دمای محیط داره...توی زمستون و محیط خنک مسلما این زمان کمتره.
وقتی دیدید کم کم داره از حالت شل بودن خارج میشه و رد همزن محو نمیشه و اینجا دیگه خامه فرم گرفته و رد پره های همزن هم محو نمیشه وقتی ظرف رو برگردونبم مثه سفیده تخم مرغ فرم گرفته، از ظرف نمی ریزه
خامه مون فرم گرفته. یه ربع میذاریم توی یخچال بمونه و بعد ازش استفاده می کنیم.
این خامه رو برای لای کیک، روکش کیک و تزیینات و دسرها می تونین استفاده کنین... هرقدر بیشتر درست کنین بهتره...یعنی مثلا برای یه کیک، یکی از همین بسته ها رو آماده کنین..فوقش اگه زیاد اومد میشه توی کیسه فریزر بریزین و فریز کنین .اینو هم بگم خامه فرم گرفته ای که فریز بشه دوباره باید همین مراحل رو برین و کمتر از بار اول هم فرم می گیره و بیشتر بهتره برای مصرف دسرها استفاده بشه نه تزیین کیک.

سه روش فُرم دادن به خامه

روش دوم: فرم دادن خامه با استفاده از پودر خامه

مواد لازم :
پودر خامه گیاهی 6 ق غ
پودر قند 4 ق غ
شیر سرد یک فنجان

روش تهیه :
خیلی ساده و راحت پودر قند و پودر خامه را با هم مخلوط میکنیم و توی یک کاسه میریزم و وسط موادمون شیر میریزیم و با دور تند همزن به مدت 3 دقیقه هم میزنیم و حدود هشت دقیقه با دور کند همزن هم میزنیم. هر وقت رد پره های همزن روی خامه تون موند یعنی خامه شما کاملا پوک شده و به اصطلاح خامه فرم گرفته شده.
به راحتی توی این زمان خامه شما فرم گرفته و آماده استفاده میباشد.
اگر بخواهید خامه رنگی داشته باشید نوک قاشق از رنگ دلخواه به خامه افزوده و با لیسه هم بزنید.
اگر دوست دارید اسانس خاصی به خامه بیافزایید تا طعم مورد علاقه تون داشته باشه.
درب پودری که اضاف میکند را کاملا ببندید و توی کمد نگه داری کنید.
خامه فرم گرفته اضافه کرده هم به مدت کم توی یخچال و برای طولانی مدت توی فریزر میتونید نگهداری کنید.

روش سوم : فرم دادن خامه با استفاده ازخامه صبحانه

مواد لازم:
خامه پاستوریزه پاکتی پرچرب 2 بسته
پودر قند یا شکر 100 گرم

طرز تهیه:
ابتدا آب اضافی خامه را دور بریزید ، خامه را درون کاسه فلزی بریزید و شکر را به آن اضافه کنید و کمی مخلوط نمائید ( هم نزنید فقط شکر لابلای خامه برود کافی است ) سپس درون فریزر قرار دهید تا خامه یخ بزند.
کاسه حاوی خامه را به مدت 30 دقیقه درون فریزر قرار دهید ( خامه باید یخی شود اما تا اندازه ای که بتوانید رگه های یخی در خامه مشاهده کنید ) ، اگر رگه های یخی ایجاد نشد مدت زمان بیشتری در فریزر قرار
خامه یخی را درون کاسه ای بریزید ( ظرف باید بزرگ باشد چون حجم خامه چند برابر میشود ) و با همزن برقی شروع به هم زدن خامه کنید.
در ابتدای هم زدن خامه کاملا شل میشود ، همچنان با همزن بزنید ( 5 – 10 دقیقه زمان میبرد ) تا خامه یکدست شود ، خامه را تا جایی بزنید که اثر پره های همزن روی خامه باقی بماند و با برگرداندن کاسه
پس از آماده شدن خامه میتوانید 2 قطره از اسانس مورد علاقه تان را به خامه اضافه کنید و برای تزئین کیک و … استفاده نمائید ، خامه اضافه را میتوانید درون فریزر در ظرف در بسته نگهداری کنید و برای استفاده مجدد فقط باید با همزن چند دقیقه خامه را بزنید تا مجدد فرم بگیرد.

نکته : میتوانید از مقداری کره برای تهیه خامه ای بهتر استفاده کنید ( نصف خامه و نصف کره ).
خامه ای مناسب برای کار است که پس از باز کردن درب پاکت بصورت قالبی از پاکت خارج شود ، اگر خامه شما بافتی نرم داشت و قالبی از پاکت خارج نشد مناسب برای تهیه خامه فرم گرفته نمیباشد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۷۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
نرجس
|
United States
|
۰۹:۵۷ - ۱۳۹۴/۰۶/۲۴
6
11
لطفأ آموزش خامه برای تزئین کیک رابا خامه ی پر چر ب محلی هم توضیح بدید. ممنونم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۵۹ - ۱۳۹۵/۰۹/۰۵
10
17
چگونه خامه ای که اب انداخته رو فرم دهیم
پاسخ ها
ناشناس
| |
۲۰:۵۰ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۲
نمیدونم
ناشناس
| |
۱۷:۳۶ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۴
بفرس باشگاه
ناشناس
| |
۱۴:۲۲ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۴
باید بزاری تو فریز یخ بزنه بعد
پارسا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۵۰ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۹
8
29
سلام نمیشه بادست این کارارو انجام دادباید حتما هم زن برقی باشه لطفا راهنمایی کنید
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۴:۲۲ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۴
بله فرم نمیگیره
زینب
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۰۱ - ۱۳۹۵/۱۰/۰۳
10
27
سلام خسته نباشید این خیلی خوب که کم خرج باشه موادی که استفاده می کنیم من علاقه زیادی دارم من کیک رولتی درست کردم موقع رولت کردن ازهم جدا یا ترک برداشته بود دلیلش چی ممنون اگر بگید
بیقرار
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۳۷ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۰
9
33
سلام،من خامه قنادی خریدم و با همزن زدم اما از فرمش دراومده!!چیکارکنم؟؟؟
منیره
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۳۱ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۹
15
32
سلام من خامه ام خوب در نیومدچیکار کنم؟
پاسخ ها
امیر صالح
| |
۱۴:۳۱ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۱
خوب
Fateme
| |
۲۳:۱۵ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۲
ببین عزیزم زیر ظرف خامت یخ زیادی بزار بعدش به خامت اگ مقدار کمی هست یک قاشق پودر خامه بزن به مدت ۱۰ الی ۱۵ دیقه بزن تا فرم‌بگیره ....
اشکان کوچولو
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۵۳ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۱
6
15
سلام یه وال دوستان مزه خامه فرم گرفته با خامه مثل همون طرز تهیه با سفیده تخم مرغه مزه هاشون مثل همه؟
اعظم
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۴۰ - ۱۳۹۵/۱۱/۱۹
9
11
سلام من خامه صبحانه گرفتم درست کردم اصلا مثل خامه بیرون نشد طعمش چکار کنم چه اسانسی بهش اضافعه کنم ممنون میشم اگه راهنمایی کنین
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۷:۴۱ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۲
اسانس وانیل
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۰۳ - ۱۳۹۵/۱۱/۲۱
7
7
خیلیم عالی ممنون
شهرزاد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۵۴ - ۱۳۹۵/۱۱/۲۴
6
22
سلام ببخشید من خامه قنادی گرفتم با همزن هم زدم اما برعکش شل شده
نازی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۲:۰۰ - ۱۳۹۶/۰۱/۰۷
6
38
سلام من همزن برقی ندارم میشه از مخلوط کن استفاده کرد یا نه؟
پاسخ ها
شيوا
| |
۱۵:۰۹ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۱
بهتره با همزن دستي بزني
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۰۰ - ۱۳۹۶/۰۱/۱۵
7
38
سلام من با خامه صبحانه درست کردم ولی خیلی شل شد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۳۸ - ۱۳۹۶/۰۱/۲۴
3
12
من هر وقت درست میکنم شل میشه
صدیقه
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۲۵ - ۱۳۹۶/۰۱/۲۶
4
11
من موبه موهمه اینکارهارو انجام میدم باخامه صبحانه ولی خامه شل مشه
پاسخ ها
Ariyel
| |
۱۸:۲۰ - ۱۳۹۸/۰۱/۰۳
عزیزم باید حتما توی ی کاسه ی یخ انجام بدی کلا باید محیطش کاملا سرد باشه
مریم
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۲۴ - ۱۳۹۶/۰۳/۱۳
2
16
سلام وقتی خامه قنادیرو هم زدم شل شده چیکار کنم
نازنین
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۳۰ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۶
5
17
اگر همزن نداشتیم چه کارکنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ ها
Saw
| |
۱۰:۲۳ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۷
باید با قدرت ذهنت همش بزنی بشین نگاش کن خودش هم میخوره⁦
حسین
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۲۴ - ۱۳۹۶/۰۴/۱۴
3
13
با سلام
من تمامی این دستورات رو اجرا کردم و هر سه بسیار خوب شد اما با خامه صبحانه فقط مقداری طعمش مناسب نبود و طعم شیر میداد
افرادی که خامه هاشون شل میشه بهتره مواد خامشون رو داخل یه ظرف بریزید و یه ظرف بطرگتر بردارید و قالب های یخ کوچولو رو بریزید داخلش و ظرف خامه رو بزارید روش و بعد شروع به هم زدن کنید اینجوری هم زودتر فرم میگیره هم بهتر میشه و شل نمیشه
میتونید از سفت کننده های خانه هم که لوازم قنادیا دارند استفاده کنید
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۰۴ - ۱۳۹۶/۰۴/۱۸
6
10
سلام خسته نباشید من ازخامه صبحانه استفاده کردم ولی خیلی شل وطعمه بدی داشت اطفا راهنمای کنید
مرجان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۴۰ - ۱۳۹۶/۰۵/۰۸
5
23
سلام ببخشیدمن هرموقع خامه درست میکنم وقتی میام تزیین کنم روی کیک اب میشه چیکارکنم لطفاراهنماییم کنید
هدیه
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۵۶ - ۱۳۹۶/۰۵/۲۶
2
18
سلام.ممنون ازاموزشتون.من خامه اماده ی قنادی روزیادزدن وشل شدوازحالت سفتی دراومد.دوباره توفریزرگذاشتمش ویخ زده.الان میشه ازش استفاده کرد؟فرم میگیره؟
ندا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۳:۲۸ - ۱۳۹۶/۰۵/۲۷
6
12
سلام دوستان من ی تجربه ای که دارم اینه که برای استفاده از خامه های صبحانه حتما از اون خامه صورتیا که پاکتی هستن استفاده کنین و در اضای هر ۱۰۰ گرم خامه ۴۰ گرم پودر شکر لازم هستدرصورت تمایل وانیل هم میتونین اضافه کنین و اگه خامه زیادی هم زده بشه و خیلی رو دور تند زده بشه تبدیل ب کره میشه و ی کم رنگش ب زردی میزنه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۱۹ - ۱۳۹۶/۰۷/۰۹
2
6
سلام ..من باپودر خامه قنادی درس کردم خیلی خوب شد..
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۲۱ - ۱۳۹۶/۰۷/۲۶
3
6
سلام خامه از قنادی تهیه کردم بهد از همزدن شل شده چه کنم
فاطمه
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۰۱ - ۱۳۹۶/۰۷/۳۰
2
16
من برای فرم دادن خامه قنادی همزن برقی ندارم می تونم از همزن دستی استفاده کنم
شبنم
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۲۲ - ۱۳۹۶/۱۰/۰۸
4
13
آیا خامه قنادی رو میشه توی مخلوص کن ریخت؟؟؟
خدمتی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۰۶ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۴
1
12
سلام.من با تخم مرغ خامه درست کردم طعم و ظاهرفوق الهاده ایی داشت ولی بعداز تزیین روی کیکم آب شد.ایراد کارم چی بوده لطفا راهنماییم کنید
یگانه
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۵۱ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۶
4
8
چرا نمیگید اگه همزن برقی نداشته باشیم چه کنیم؟؟
خب توضیحی ، راهنمایی، چیزی......یعنی هیچ راه دیگه ای نیست؟
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۵:۱۳ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۷
نميشه عزيزم هيچ راهي نداره بدون همزن فرم بگيره با مخلوط كن هم بذتر شل ميشه
آتوسا
| |
۱۷:۱۹ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۸
سلام
البته من یه کاری انجام میدم نمیدونم درسته یا غلط اما حداقل باعث میشه خامه شل نشه. پودر بیسکوییت با اسانس مورد نظرم قاطی خامه میکنم. البته خامه سفید نمیمونه و رنک هم بهش میدم. مثلا میخوام خامه صورتی با طعم توت فرنکی بشه همون بیسکوییت با صورتی قاطیش میکنم البته باید حواستون به مقدار باشه چون زیادیش بیشتر خمیرش میکنه. ما هم چون همزن برقی نداریم تنها راهمون همین بود که با کلی ازمون و خطا همراه بوده. شمام قبلش تست کنید نزارید روزی که خیلی نیاز دارین و یهویی خراب بشه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۳۴ - ۱۳۹۶/۱۱/۰۹
7
10
سلام ببخشید من بار اوله که خامه درست میکنم نمیدونستم از اولش با هم زن هم زدم یعنی خراب میشه خامه من
Rahelh
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۰۸ - ۱۳۹۷/۰۳/۰۳
2
10
سلام من تا حالا کیک خامه درست نکردم و باره اولم هست!!
یه سوال داشتم چطوری باید خامه ای که از شیرینی فروشی میگیریم استفاده کنیم؟؟؟؟؟؟
فا طمه
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۰۷ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۲
1
7
سلام خامه برای مسقطی چتور پیدا کنم
پاسخ ها
ناشناس
| |
۰۱:۴۳ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۲
خامه میگیری میزاری فریزر هر موقع خواستی با همزن باید بزنی تا حجمش دو برابر بشه وبر نگرده باید خامه ثابت بمونه وقتی ظرفو پشتو رو میکنی
مامان عسل
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۳۲ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۹
2
2
دوستان سلام
من خیلی سایتار گشتم بجای همزن برقی نوشته بود که از غذا ساز هم استفاده کنید
شل شدن خامه بخاطر فضای گرمتون هست
زیرش یه ظرف یخ بریزید یکمی هم اب بریزید توش بعد ظرف خامتونو بزارید روش همبزنید تا زودتر فرم بگیره
این خامه برای بین کیک و لایه کشی روی کیک خوبه
یه خا خوندم که برای تزیین روی کیک مثلا گل بزنید و اینا باید توی خامتون پودر خامه بزنید تا اب نشه و حالت بگیره ولی من هنوز امتحان نکردم این روشو
برای اونایی هم که با خامه صبحانه درست کردید یه مقدار وانیل بزنید تا طعمش عوض بشه
shgha
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۱:۲۷ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۹
2
6
خامم رو کیک اب شد چیکارکنم
ملیس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۲۶ - ۱۳۹۷/۱۰/۰۳
3
1
اثلا شبیه خامه های قنادی نشد.
هستی باجلان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۴۲ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۸
1
6
سلام روز بخیر من خامه قنادی گرفتم ولی وقتی با همزن همش زدم فرم گرفت و سفت و خوب بود ولی وقتی داشتم کیک رو تزئین میکردم خامه فرم خودش رو از دست داد حتی قبل استفاده هم نشاسته ذرت زدم به خامه تا خوب فرم بگیره ولی باز فرمش رو از دست داد حالا چه کار کنم که این مشکل حل بشه؟؟؟؟ لطفا جواب بدید ممنون میشم ...
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۵:۳۷ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۳
خامه ای که برای تزیین اسفاده میکنی باید سفت تر باشه و در دمای خنکتر نگهداری بشه بعد از تزئئن . البته بستگی به مارک خامه هم داره .میهن از همه بهتره
eli
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۲۰ - ۱۳۹۷/۱۱/۲۸
3
1
سلام خامه قنادی رو با همزن هم زدم کمی شل که شد گذاشتم دوباره تو فریزر چون همزن برقی نداشتم تا چن مرحله باید اینکارو بکنم تا فرم بگیره
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۴۷ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۴
1
3
سلام میشه خامه ی صبحانه و شکر و سفیده ی تخم مرغ و مقداری کره رو مخلوط کنیم تا خامه درست شه؟؟؟
ارش
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۱۸ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۰
3
0
سلام
تنها راه حلی که تو خونه میتونید یه خامه صفت و خوش حالت داشته باشید و موندگاریش از لحاظ صفتی زیاد باش .
خامه خشک با ابااب سرد. رو با میکسر خوب قاطی کنید
حله اوکی
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۲:۴۴ - ۱۳۹۷/۱۲/۲۱
0
2
سلام من خامه قنادی از بیرون تهیه کردم اما خیلی شیرینه و دل ادمو میزنه طعمش مثل خامه هایی ک روی کیک های اماده استفاده میشه نیست باید چی کار کنم ؟
نانا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۲۸ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۲
0
2
دوستانی که خامه شون شل میشه حتما مراحل مخلوط کردنو تو کاسه فلزی انجام بدن
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۰۰ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۴
0
2
سلام من خامه درست کردم همه مراحل رو درست انجام دا دم اما شله خیلیی هم با همزن همش زدم
رامین
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۴۳ - ۱۳۹۸/۰۴/۰۱
1
2
به نظر من تمام خامه ها اشغال شده چون چربیش کم شده تمام مارک ها اشغال شده پاک یه زمانی خوب بود ولی الان اشغال
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۵۲ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۵
0
1
من باخامه ی صبحانه شکروانیل درست کردم شل شده چه کنم سفت بشه
فاطمع
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۲۷ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۱
0
5
سلام من خامه قنادی گرفتم فرم داد بعد ک دراوردم تزئن کنم شل شد ایا مشکل از خامه اس من پیام هارو خوندم همشون مشکل منو داشتن
معصومه
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۴۰ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۷
1
1
سلام.اگه خامتونو هم زدید و خوب فرم گرفته موقع تزیین هم محیط کار هم کیک باید کاملا سرد باشه که فرم خامه از بین نره اگه کیک اسفنجی پختین قبلش حتما بذارید سرد بشه حتی مجازید که توی فریزر بذارید همیشه کیکتون رو چندروز قبل از استفاده بپزید بذارید سرد بشه لایه کنید خوب سلفون بکشید و داخل فریزر یا یخچال نگه دارید.
پری
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۳۰ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۹
0
2
سلام میشه روش تهیه خامه باتخم مرغ روهم اموزش بدید ممنون میشم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۱۹ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۵
0
0
سلام خسته نباشید
اگه خامه صبحانه بعداز یخ زدن وهم زدن 20 دقیقه فرم نگرفت می شه دوباره بزارم تو فریز ر یخ بزند ودوباره باهمزن بزنم تافرم بگیره
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۱۱ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۱
0
0
سلام من باروش شیف طیبه درست کردم بهش یه قاشق گلاب وکمی وانیل اضافه کردم طعمش عالیه ولی مناسب فرم دادن نیست بنظرم اگه پودرخامه بزنیم عین بیرونیابشه چون هرچی باشه جاذب آب خامه هست وسفتش می‌کنه.الان که کروناهست هیچ قنادی بازنیست من مجبور شدم به همین روش خامه درست کنم پودرخامه هم گیرنمیاددعاکنیدتولدپسرم کیکش خراب نشه
فاطمه پارساییان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۱۷ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۷
0
1
سلام من خامه قنادی گرفتم دوبار استفاده کردم و همزن برقی زدم اما کاملا سفت نشده که پوک پر حجم بشه و زود شل میشه و در ضمن پودر خامه خیلی گرونه
محیا
|
Netherlands
|
۱۰:۰۴ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۶
1
1
سلام من غذاساز ۱۷کاره دارم میشه خامه رو باغذاساز زد
میترامهدوی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۱:۵۱ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۲
0
0
بک پاکت پنیر ماسکارپونه به خامه اضافه کنید کاملا سفت میشه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۴۰ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۳
0
0
سلام
من خامم خیلی سفت میشه باید چی کار کنم؟
ممنون اگر بگیر
الیا الماسی 11 ساله
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۵۲ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۳
0
0
سلام
من از یکی از دوستامون که کیک پزی بلده یکی از روش های درست کردن کیک رو گرفتم و با خامه ی کاله اون کیک رو درست کردم اما خامم خیلی سفت شد چجوری میتونم یکم خامم رو شل تر کنم؟
ممنون میشم پاسخ سوالم بدید
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۲۱ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۱
0
0
خامه پاستوریزه. دارم تمیتونم فرمش بدم چیکار کنم
مریم
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۵۴ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۲
0
0
من خامه قنادی گرفتم زدم رو کیک اب شد میشه راهنمایم کنید ممنون میشم
هلنا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۵۳ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۷
0
0
فردادنش خيلي خوب بود ولي منوابجيم اولاش من فرمش مي داديم شل ميشد و داخلش مثل توپ توپ شده بود
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۳:۰۷ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۸
1
0
من با خامه صبحانه درست کردم عالی شد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۰۳ - ۱۳۹۹/۰۶/۰۳
0
0
سلام من چون همزن برقی نداشتم با همزن دستی زدم الان خامه من شل شده باید چیکار کنم خواهش میکنم بگین باید چیکار کنم
مريم شيرى
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۴۴ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۷
0
0
من با پودر قند وكره پنير خامه اى براى روى كيكم خامه درست كردم الان از خامه اضافه اومده ميتوانم فيريز كنم
مرادی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۰۶ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۳
0
0
سلام ممنون از اموزش پر فایده تون من همزن برقی ندارم میتونم از همزن دستی استفاده کنم
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار
نیازمندیها
بلیت هواپیما چارتر