1.خامه قنادی ۲.پودر خامه ۳. خامه صبحانه
روش اول: فرم دادن خامه با استفاده از خامه شیرین قنادیخب این روش، آسونترین راه فرم دادن خامه ست..شما فقط نیاز به خریدن خامه شیرین قنادی دارید..این خامه ها توی بسته های 5 کیلویی و 1 کیلویی و کمتر توی بازار هست و خودش حاوی اسانس و پودر قند هست و نیاز به هیچ افزودنی ندارد. درصد چربیشون هم بالاست و به همین دلیل خیلی خیلی خوب فرم می گیرد.
این خامه ها یخ زده هستند،وقتی می خریم میگذاریم توی فریزر و موقع استفاده در می اوریم.(اگه بسته های بزرگ داشتید وقتی کمی نرم شد مقدار مورد نیازتان را در ظرف بریزید و بقیه را بگذاریددر فریزر )....کمی توی محیط میگذاریم بمونه و بعد منتقلش می کنیم به ظرف .اگه هوا گرمه و محیط هم گرمه ظرف خامه رو بذارین توی یخچال تا نرم بشه و سرماش رو هم از دست نده... تا حدی میذاریم نرم بشه که آب آب نشه... وقتی از اطراف کمی نرم شد یکم با قاشق هم می زنیم و کمک می کنیم تا بقیه قسمتهای یخی هم وا شه...
وقتی به حدی رسید که یکم هنوز یخی هست با همزن شروع می کنم به هم زدنش ... اول با دور کم، تا یکدست بشه و بعد با دور تند، 7 تا 10 دقیقه زمان می بره.
البته این زمان اصلا استاندارد نیست و بستگی کامل به مقدار خامه و مهم تر از اون، دمای محیط داره...توی زمستون و محیط خنک مسلما این زمان کمتره.
وقتی دیدید کم کم داره از حالت شل بودن خارج میشه و رد همزن محو نمیشه و اینجا دیگه خامه فرم گرفته و رد پره های همزن هم محو نمیشه وقتی ظرف رو برگردونبم مثه سفیده تخم مرغ فرم گرفته، از ظرف نمی ریزه
خامه مون فرم گرفته. یه ربع میذاریم توی یخچال بمونه و بعد ازش استفاده می کنیم.
این خامه رو برای لای کیک، روکش کیک و تزیینات و دسرها می تونین استفاده کنین... هرقدر بیشتر درست کنین بهتره...یعنی مثلا برای یه کیک، یکی از همین بسته ها رو آماده کنین..فوقش اگه زیاد اومد میشه توی کیسه فریزر بریزین و فریز کنین .اینو هم بگم خامه فرم گرفته ای که فریز بشه دوباره باید همین مراحل رو برین و کمتر از بار اول هم فرم می گیره و بیشتر بهتره برای مصرف دسرها استفاده بشه نه تزیین کیک.
روش دوم: فرم دادن خامه با استفاده از پودر خامهمواد لازم :پودر خامه گیاهی 6 ق غ
پودر قند 4 ق غ
شیر سرد یک فنجان
روش تهیه :خیلی ساده و راحت پودر قند و پودر خامه را با هم مخلوط میکنیم و توی یک کاسه میریزم و وسط موادمون شیر میریزیم و با دور تند همزن به مدت 3 دقیقه هم میزنیم و حدود هشت دقیقه با دور کند همزن هم میزنیم. هر وقت رد پره های همزن روی خامه تون موند یعنی خامه شما کاملا پوک شده و به اصطلاح خامه فرم گرفته شده.
به راحتی توی این زمان خامه شما فرم گرفته و آماده استفاده میباشد.
اگر بخواهید خامه رنگی داشته باشید نوک قاشق از رنگ دلخواه به خامه افزوده و با لیسه هم بزنید.
اگر دوست دارید اسانس خاصی به خامه بیافزایید تا طعم مورد علاقه تون داشته باشه.
درب پودری که اضاف میکند را کاملا ببندید و توی کمد نگه داری کنید.
خامه فرم گرفته اضافه کرده هم به مدت کم توی یخچال و برای طولانی مدت توی فریزر میتونید نگهداری کنید.
روش سوم : فرم دادن خامه با استفاده ازخامه صبحانهمواد لازم:خامه پاستوریزه پاکتی پرچرب 2 بسته
پودر قند یا شکر 100 گرم
طرز تهیه:ابتدا آب اضافی خامه را دور بریزید ، خامه را درون کاسه فلزی بریزید و شکر را به آن اضافه کنید و کمی مخلوط نمائید ( هم نزنید فقط شکر لابلای خامه برود کافی است ) سپس درون فریزر قرار دهید تا خامه یخ بزند.
کاسه حاوی خامه را به مدت 30 دقیقه درون فریزر قرار دهید ( خامه باید یخی شود اما تا اندازه ای که بتوانید رگه های یخی در خامه مشاهده کنید ) ، اگر رگه های یخی ایجاد نشد مدت زمان بیشتری در فریزر قرار
خامه یخی را درون کاسه ای بریزید ( ظرف باید بزرگ باشد چون حجم خامه چند برابر میشود ) و با همزن برقی شروع به هم زدن خامه کنید.
در ابتدای هم زدن خامه کاملا شل میشود ، همچنان با همزن بزنید ( 5 – 10 دقیقه زمان میبرد ) تا خامه یکدست شود ، خامه را تا جایی بزنید که اثر پره های همزن روی خامه باقی بماند و با برگرداندن کاسه
پس از آماده شدن خامه میتوانید 2 قطره از اسانس مورد علاقه تان را به خامه اضافه کنید و برای تزئین کیک و … استفاده نمائید ، خامه اضافه را میتوانید درون فریزر در ظرف در بسته نگهداری کنید و برای استفاده مجدد فقط باید با همزن چند دقیقه خامه را بزنید تا مجدد فرم بگیرد.
نکته : میتوانید از مقداری کره برای تهیه خامه ای بهتر استفاده کنید ( نصف خامه و نصف کره ).
خامه ای مناسب برای کار است که پس از باز کردن درب پاکت بصورت قالبی از پاکت خارج شود ، اگر خامه شما بافتی نرم داشت و قالبی از پاکت خارج نشد مناسب برای تهیه خامه فرم گرفته نمیباشد.
من تمامی این دستورات رو اجرا کردم و هر سه بسیار خوب شد اما با خامه صبحانه فقط مقداری طعمش مناسب نبود و طعم شیر میداد
افرادی که خامه هاشون شل میشه بهتره مواد خامشون رو داخل یه ظرف بریزید و یه ظرف بطرگتر بردارید و قالب های یخ کوچولو رو بریزید داخلش و ظرف خامه رو بزارید روش و بعد شروع به هم زدن کنید اینجوری هم زودتر فرم میگیره هم بهتر میشه و شل نمیشه
میتونید از سفت کننده های خانه هم که لوازم قنادیا دارند استفاده کنید
خب توضیحی ، راهنمایی، چیزی......یعنی هیچ راه دیگه ای نیست؟
البته من یه کاری انجام میدم نمیدونم درسته یا غلط اما حداقل باعث میشه خامه شل نشه. پودر بیسکوییت با اسانس مورد نظرم قاطی خامه میکنم. البته خامه سفید نمیمونه و رنک هم بهش میدم. مثلا میخوام خامه صورتی با طعم توت فرنکی بشه همون بیسکوییت با صورتی قاطیش میکنم البته باید حواستون به مقدار باشه چون زیادیش بیشتر خمیرش میکنه. ما هم چون همزن برقی نداریم تنها راهمون همین بود که با کلی ازمون و خطا همراه بوده. شمام قبلش تست کنید نزارید روزی که خیلی نیاز دارین و یهویی خراب بشه
یه سوال داشتم چطوری باید خامه ای که از شیرینی فروشی میگیریم استفاده کنیم؟؟؟؟؟؟
من خیلی سایتار گشتم بجای همزن برقی نوشته بود که از غذا ساز هم استفاده کنید
شل شدن خامه بخاطر فضای گرمتون هست
زیرش یه ظرف یخ بریزید یکمی هم اب بریزید توش بعد ظرف خامتونو بزارید روش همبزنید تا زودتر فرم بگیره
این خامه برای بین کیک و لایه کشی روی کیک خوبه
یه خا خوندم که برای تزیین روی کیک مثلا گل بزنید و اینا باید توی خامتون پودر خامه بزنید تا اب نشه و حالت بگیره ولی من هنوز امتحان نکردم این روشو
برای اونایی هم که با خامه صبحانه درست کردید یه مقدار وانیل بزنید تا طعمش عوض بشه
تنها راه حلی که تو خونه میتونید یه خامه صفت و خوش حالت داشته باشید و موندگاریش از لحاظ صفتی زیاد باش .
خامه خشک با ابااب سرد. رو با میکسر خوب قاطی کنید
حله اوکی
اگه خامه صبحانه بعداز یخ زدن وهم زدن 20 دقیقه فرم نگرفت می شه دوباره بزارم تو فریز ر یخ بزند ودوباره باهمزن بزنم تافرم بگیره
من خامم خیلی سفت میشه باید چی کار کنم؟
ممنون اگر بگیر
من از یکی از دوستامون که کیک پزی بلده یکی از روش های درست کردن کیک رو گرفتم و با خامه ی کاله اون کیک رو درست کردم اما خامم خیلی سفت شد چجوری میتونم یکم خامم رو شل تر کنم؟
ممنون میشم پاسخ سوالم بدید