کارگاه تولیدی عسل تقلبی توسط کارشناسان معاونت غذا و دارو تبریز کشف و پلمب شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تبریز،
کارشناسان مواد خوراکی و آشامیدنی این معاونت در پی اطلاعات واصله و
بررسیهای به عمل آمده به محل تولید و بستهبندی عسل تقلبی واقع در کندرود
مراجعه و مقادیر زیادی عسل فله و بستهبندیشده تقلبی را توقیف کردند.
تولید عسل در این کارگاه غیرمجاز کاملا غیربهداشتی و دیگهای تولید عسل
بدون رعایت مسائل بهداشتی بوده و بهصورت دستی از مواد غیرمجاز، شکر و
اسانس در ظروف شیشهای پر میشد.
در این بازدید بیش از 5 تن عسل تقلبی بستهبندی شده با برندهای مختلف و مقادیر زیادی برچسب و کارتن کشف و توقیف گردید.
قابل ذکر است پرونده فرد خاطی به مراجع قضایی جهت بررسی و رسیدگی های قضایی ارجاع شد.
روابط عمومی معاونت غذا و دارو از عموم شهروندان خواست هنگام خرید هر
نوع محصول خوراکی و آشامیدنی به شماره پروانه ساخت درج شده در برچسب محصول
دقت کنند و موارد مشکوک، غیر مجاز و هر گونه شکایات از محصولات تولیدی
خوراکی، آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی را با شماره تلفن های 34421924 و
34429394 یا بصورت حضوری به معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تبریز
اطلاع دهند تا در اسرع وقت اقدامات لازم در این خصوص انجام گیرد.