دفن انگور به شیوه افغانی +عکس
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۸۳۴۵۲
تاریخ انتشار: 2017 August 24    -    ۰۲ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۸:۱۲
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
برای هر کسی به طور قطعی پیش آمده است که میوه‌ای را در خارج از فصل آن هوس کنند اما در آن زمان راهی برای از بین بردن این هوس وجود ندارد جز تحمل کردن.

مردم افغانستان برای هوس انگور خود از شیوه‌ای سنتی با نام «کنگینه» استفاده می‌کنند تا انگور را در هر فصلی از سال به صورت تازه داشته باشند.
 
در این روش، انگور را درون کاسه‌های گلی قرار داده و دفن می‌کنند تا در فصلی که انگور نیست، به همان تازگی و خوشمزگی از این میوه آبدار مصرف کنند.
 
دفن انگور به شیوه افغانی
 
جام نیوز
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv
bato-adv