محمدحسین عزیزی رئیس انجمن صنایع غذایی ایران، با اشاره به استفاده از
شربت معده در روغنهای سرخکردنی اظهار کرد: روغنهای سرخ کردنی برای تهیه
شیرینی و به خصوص زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان کاربرد دارد و بر طبق
اصول بهداشتی باید هرچند وقت یکبار این روغنها را تعویض کرد.
وی
عنوان کرد: در برخی از کارگاههای ساخت شیرینی متاسفانه از روغنهای
سرخکردنی به دفعات فراوان استفاده میکنند و همین امر سبب سیاه شدن روغن
میشود و متاسفانه بسیاری از افراد برای از بین بردن سیاهیهای روغن و شفاف
کردن آن شربت معده را با آن ترکیب میکنند.
عزیزی تاکید کرد: با
ترکیب شربت معده با روغنهای سرخکردنی رسوب سیاهیهای موجود در آن شده و
همین مسئله باعث بروز بیماری های خطرناک برای مصرف کنندگان میشود.
وی
اظهار کرد: استفاده فراوان از روغن سرخکردنی خطر بروز سرطان را در افراد
چند برابر میکند و اگر برای سرخکردن روغنهای سرخکردنی از شربت معده
استفاده شود خطر استفاده از آن برای افراد دو چندان میشود.
عزیزی
گفت: باید بر روی کارگاههای تولیدی شیرینیجات کنترل ونظارت صورت بگیرد تا
از مصرف روغنهای فاسد برای تهیه شیرینی و به خصوص زولبیا و بامیه در این
ماه جلوگیری شود.
وی یادآور شد: هنگامی که از یک روغن به دفعات
فراوان استفاده شود، رنگ آن کدر و همین مسئله باعث بروز سرطانهای مختلف در
بدن انسان میشود.
باشگاه خبرنگاران