دستور پخت ناهار آخر هفته با عطر و بوی شیراز
کد خبر: ۳۲۴۱۹۷
تاریخ انتشار: 2024 September 23    -    ۰۲ مهر ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۵

دستور پخت ناهار آخر هفته با عطر و بوی شیراز

ته چین، یکی از اصیل‌ترین و محبوب‌ترین غذاهای ایرانی است که با ترکیبات متنوعی تهیه می‌شود. ته چین مرغ و بادمجان، نسخه‌ای خوشمزه و مجلسی از این غذاست که ریشه در فرهنگ غذایی شیراز دارد.

ته چین، یکی از اصیل‌ترین و محبوب‌ترین غذاهای ایرانی است که با ترکیبات متنوعی تهیه می‌شود. ته چین مرغ و بادمجان، نسخه‌ای خوشمزه و مجلسی از این غذاست که ریشه در فرهنگ غذایی شیراز دارد. این غذا با ترکیب بی‌نظیر مرغ، بادمجان و برنج، طعمی دلنشین و ظاهری جذاب به خود می‌گیرد. در این مطلب، طرز تهیه مرحله به مرحله این غذای خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

دستور پخت ناهار آخر هفته با عطر و بوی شیراز

آخرین اخبار