فوت یک بیمار مشکوک به تب کنگو در شیراز
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۷۵۳۷۸
تاریخ انتشار: 2017 June 04    -    ۱۴ خرداد ۱۳۹۶ - ۲۱:۳۰
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به درگذشت بیمار مشکوک به تب کریمه کنگو در بیمارستان نمازی شیراز بیان داشت : این بیمار با علایم مشکوک به این بیماری از یاسوج اعزام شده بود که قبل از اقدام درمانی و قبل از دریافت خدمات سلامت فوت کرد.

دکتر محمد هادی ایمانیه یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار اظهار داشت: برای تشخیص کامل بیماری این فرد نمونه های آزمایشگاهی گرفته شده ولی هنوز ابتلای قطعی به بیماری تب کریمه تایید قطعی نشده است.

وی بیان کرد :امسال تا کنون با نظارت های صورت گرفته موردی از ابتلا به تب کریمه در استان فارس مشاهده نشده است .

ایمانیه با بیان اینکه انتقال بیماری تب کریمه از دام آلوده به انسان معمولا از طریق دام های قاچاق صورت می گیرد گفت: افرادی که با دام سروکار دارند باید دراین زمینه بیشتر دقت و مراقبت کنند .

کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی شیراز استفاده از دستکش را برای قطعه قطعه کردن گوشت مورد تاکید قرار دادند و معتقدند : بیماری ویروسی تب خونریزی دهنده کریمه کنگو (CCHF) با گزش یک کنه از خانوادهBunyaviridaeمنتقل می شود. اگرچه میزبان اصلی آن حیوانات است، اما موارد پراکنده آن در انسان نیز دیده می شود.

به گفته این کارشناسان شهروندان حتما گوشت و فرآورده‌های خام دامی را از مراکز مجاز تحت نظر دامپزشکی خریداری کنند. گوشت باید به مدت 18 تا 24 ساعت در دمای یخچال نگهداری شود و سپس به مصرف برسد، دل و جگر (آلایش خوراکی) باید به مدت 48 ساعت در دمای یخچال نگهداری شود و سپس به مصرف برسد و در هنگام قطعه ‌قطعه کردن گوشت، استفاده از دستکش را فراموش نکنیم و جدی بگیریم.
 
ايرنا
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv
bato-adv