طرز تهیه سس پستوی ریحان
کد خبر: ۷۳۰۸۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: 2017 May 13    -    ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۱
پاستا را ایتالیایی بخورید؛

طرز تهیه سس پستوی ریحان

در مطلب زیر برای شما طرز تهیه سس پستوی ریحان برای انواع پیتزا و پاستا را آماده کرده ایم. با ما همراه باشید. یک کاسه ی کوچک آب یخ آماده کنید. آب را در یک شیرجوش کوچک بریزید تا نصف آن را پر کند و به جوش بیاورید.
طرز تهیه سس پستوی ریحانبه گزارش «تابناک با تو»؛ مطلب زیر برای شما طرز تهیه سس پستوی ریحان برای انواع پیتزا و پاستا را آماده کرده ایم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:


برگ ریحان   ۴۰ گرم

سیر   ۱ حبه

دانه کاج (کمی بو داده)  ۳۵ گرم

روغن زیتون   ۱/۲ فنجان

پنیر پارمسان (رنده شده)  ۱/۲ فنجان

نمک و فلفل    به مقدار لازم
 
طرز تهیه سس پستوی ریحان 
 
طرز تهیه:

یک کاسه ی کوچک آب یخ آماده کنید. آب را در یک شیرجوش کوچک بریزید تا نصف آن را پر کند و به جوش بیاورید.

برگ ریحان ها را 5 تا 10 ثانیه داخل آب جوش غوطه ور کنید تا پلاسیده شوند. سپس فوراً آنها را داخل آب یخ بریزید تا جلوی پخته شدن گرفته شود. آبکش کنید و فشار دهید تا آب اضافی گرفته شود سپس با حوله ی آشپزی یا حوله ی کاغذی آن را خشک کنید.

حبه ی سیر را بکوبید و پوست بگیرید سپس خوب ریز کنید. سپس با یک چاقوی بزرگ ریز ریز کنید و روی تخته بمالید تا له شود و خمیری نرم به وجود بیاید. 
 
خمیر سیر را با دانه ی کاج در کاسه ی غذاساز بریزید . ۲ تا ۳ مرتبه بزنید تا همه چیز ریز خرد شود. ریحان را اضافه کنید و سپس در حالیکه دستگاه روشن است روغن زیتون را کم کم داخل کاسه ی آن بریزید. وقتی همه ی روغن زیتون اضافه شد، غلظت پستو را چک کنید.ما می خواهیم کمی بافت داشته باشد. اگر شما دوست دارید یکدست تر باشد بیشتر بزنید.
 
طرز تهیه سس پستوی ریحان

پستو را داخل یک کاسه بریزید سپس پنیر را اضافه کرده و هم بزنید و با نمک و فلفل مزه دار کنید. بلافاصله استفاده کنید یا برای بعد کنار بگذارید.

برای نگهداری پستو یک لایه ی نازک روغن زیتون به آن اضافه کنید تا از نفوذ هوا به درون آن جلوگیری کند. سپس درب ظرف را بگذارید یا روی آن را با پوشش پلاستیکی بپوشانید و ۱ تا ۲هفته در یخچال نگه دارید. می توانید پستو را تا ۱ ماه در فریزر نگه دارید.

این سس با گوشت قرمز و ماهی و پاستا خوشمزه میشه.
 
طرز تهیه سس پستوی ریحان
 
با بو دادن دانه های کاج آنها مغز دار تر می شوند. این یک کار اضافی است اما ما فکر می کنیم ارزش انجام دادن دارد.

برای این کار، دانه ها را داخل یک تابه ی کوچک بریزید و روی شعله ی کم قرار دهید. بالای سر تابه بمانید و هر از گاهی تابه را بچرخانید تا دانه ها قهوه ای روشن شوند. مواظب باشید که نسوزند. خیلی سریع ممکن است از بودادگی به سوختن برسند.

یک روش دیگر این است که آنها را داخل یک ظرف مخصوص فر بریزید و در فر با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی گراد) به مدت 5 تا 10 دقیقه قرار دهید. اگر حوصله ی این اقدام اضافی را ندارید از دانه ی بونداده استفاده کنید. پستو در اینصورت هم خوشمزه خواهد بود.
 
مجله آشپزی مثبت
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
Hamid
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۳۲ - ۱۳۹۶/۰۲/۲۵
0
2
بجاى دانه كاج كه درايران نيست مى تونيد از بادم كه خيس وپوست آن گرفته شده استفاده كرد
آخرین اخبار