رابطه بیماریهای عصبی و غذای سرد در زمستان
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۶۲۱۴۶
تاریخ انتشار: 2017 January 24    -    ۰۵ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۹:۱۰
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
در کلیات طب سنتی ایران آمده است که مزاج زمستان مانند بلغم سرد و تر، مناسب افرادی با مزاج گرم و خشک (صفراوی) است و برای پیران و افراد بلغمی‌مزاج مناسبی نیست.

استفاده از غذاهای سرد و مرطوب در فصل زمستان باعث می‌شود که بخارات آنها به‌سمت سر صعود پیدا کند و از بینی نزول پیدا کند که افزایش این بخارات در برخی از اعضا، اگر ضعیف باشند مانند دستگاه تنفس، سر، چشم و... بیماری‌هایی چون سرماخوردگی، سرفه، نزله، سینه‌درد، سردرد، بیماریهای عصبی و حتی سکته ایجاد می‌کند.

به‌علت افزایش حرارت غریزی در فصل زمستان، هضم بهتر صورت می‌گیرد؛ گوشت و خون بیشتری تولید می‌کنند, در سرما منافذ پوست بسته می‌شود و اخلاط در بدن ساکن می‌شوند، پس افراد باید ورزش سنگین انجام دهند.

افراد در فصل زمستان بیشتر از غذاهای گرمی‌بخش استفاده کنند و میوه‌های سردی‌بخش نخورند, خواب روز بیماریهای رطوبی را در این فصل افزایش می‌دهد؛ افراد در این فصل بعد از حمام در هوای آزاد قرار نگیرند, بهتر است در این فصل انجیر خیسانده مصرف شود که مانع بروز یبوست شود و شکم روان و نرم کار کند.

بهتر است در فصل زمستان از انجام فصد و حجامت خودداری کنند, از غذاهای معتدل و غلیظ مانند حلیم، آش، کله‌پاچه، آبگوشت، گوشت و ... و خوراکی‌هایی مانند گردو، فندق، پسته، پیاز، چای، لپه، نارگیل، نخود، دارچین، زیره، رازیانه، موسیر و... استفاده کنند.
منبع: خبرگزاری تسنیم
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv
bato-adv