مضرات استفاده از شکلات صبحانه
کد خبر: ۵۵۴۰
تاریخ انتشار: 2015 July 22    -    ۳۱ تير ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۵
bato-adv
bato-adv
والدین نیز در وعده صبحانه غالبا از یک شیشه پر از فندوق مغذی و کمی شکلات برای کودکان خود استفاده می کنند.

متاسفانه باید گفت مصرف این محصولات بخش عظیمی از خوراک و صبحانه افراد را پر کرده است.
در واقع باید گفت نوتلا برای سلامتی هیچ خاصیتی ندارد، چرا که تنها در 2قاشق غذاخوری از این محصول چیزی حدود 11 گرم چربی (3.5 گرم نوع اشباع) و 21گرم شکر می باشد و تقریبا 200کالری دارد. این در حالی است که در شکلات های معمولی 250کالری و 12تا 16 گرم چربی وجود دارد.

لیست مواد تشکیل دهنده برای یک شیشه نوتلا عبارت است از:

شکر، روغن پالم ، فندق، کاکائو، شیر کم چرب، کشک بدون آب معدنی، لسیتین سویا به عنوان امولسیفایر، وانیلین به عنوان طعم دهنده مصنوعی

شکر به عنوان مهم ترین مواد تشکیل دهنده محصولات نوتلا در جایگاه سوم قرار دارد.

بر اساس آزمایشات به عمل آمده در سال 1997 ماده فعال موجود در روغن پالم باعث افزایش سطح کلسترول خون می گردد.

همچنین بر اساس مطالعات دیگر روغن پالم اکسیده شده که در اکثر غذاهای فراوری شده موجود است، باعث سمی شدن کلیه، کبد، ریه و قلب می گردد.

کشک محصول گاوی است که از  GMOs ،هورمون و آنتی بیوتیک ها تغذیه شده اند.

این ماده طی فرایندی آب خود را از دست داده و بیش از 90٪ ازمواد معدنی آن از بین رفته است ، که می توان گفت به عنوان منبع تغذیه کاملا بی فایده است.
bato-adv
bato-adv
برچسب ها: شکلات ، صبحانه ، نوتلا ، پالم
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv