طرز تهیه نان سوخاری خانگی
کد خبر: ۵۱۰۵۰
تاریخ انتشار: 2016 October 05    -    ۱۴ مهر ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۹
مایه خمیر را به همراه یک قاشق شکر و آرد با آب یا شیر ولرم مخلوط کرده , رویش را بپوشانید و 10 دقیقه استراحت دهید تا پف کند و....


مواد لازم:
 آرد:                                    250 گرم
 شکر:                                  50 گرم
 شیر یا آب ولرم:                     یک دوم پیمانه
 مایه خمیر:                           یک قاشق سوپخوری
 کره:                                    30 گرم
 وانیل:                                  یک چهارم قاشق چایخوری
 نمک:                                   یک چهارم قاشق چایخوری
 تخم مرغ:                             یک عدد
 زرده تخم مرغ:                       یک عدد
 کنجد:                                  به میزان لازم

طرزتهیه:
 
مایه خمیر را به همراه یک قاشق شکر و آرد با آب یا شیر ولرم مخلوط کرده , رویش را بپوشانید و 10 دقیقه استراحت دهید تا پف کند و به اصطلاح عمل بیاید.تخم مرغ را به همراه مابقی شکر، کره و وانیل خوب بزنید تا یکدست شود.خمیر مایه عمل آمده را اضافه کرده، آرد را روی مواد الک کنید وکاملا ورز دهید تا خمیر صاف ویکدستی بدست آید.خمیر را درجای گرم قرار دهید رویش را بپوشانید وحدود یک ساعت اجازه دهید، تا استراحت کند و حجمش دو برابر شود.قالب مستطیلی لوف را چرب کرده آرد پاشی کنید.خمیر را مجددا روی سطح کار ورز داده داخل قالب گذاشته سطحش را صاف کنید زرده تخم مرغ را با قلم مو رویش بزنید کنجد یا هرمغز دلخواه بپاشید، دوباره 30 دقیقه دیگر استراحت دهید، تا پف کرده قالب را پر کند.

قالب را درون فر از پیش گرم شده با حرارت 200 درجه سانتیگراد به مدت 35 دقیقه قرار دهید.بعد از پخت نان و خارج کردن از فر رویش را با پارچه تمیزی بپوشانید واجازه دهید ،تا کاملا خنک شود، نان را از قالب جدا کرده برشهای مساوی بزنید.

تکه‌های برش خورده را درون سینی فر چیده درفر داغ با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید تا نانها سوخاری شوند اگر دوست داريد خشك تر شود زمان بيشترى بزاريد تو فر باشه تا برشته تر بشه .
 
آشپزی مثبت
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار