7ایرانی که با تابعیت کشورهای دیگر به المپیک آمدند
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۴۶۲۷۷
تعداد نظرات: ۹ نظر
تاریخ انتشار: 2016 August 16    -    ۲۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۹
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
بازی‌های المپیک هر چهار سال یک‌بار هیجان و حال و هوای خود را وارد دنیای ما می‌کند. حواشی این بازی‌ها در نوع خود جالب است. اما امروز قصد داریم به موضوع جدیدی از این بازی‌ها مربوط به کشور ایران بپردازیم. ایرانی‌هایی که در بازی‌های المپیک برای کشوری جز ایران شرکت کرده‌اند.
7ایرانی که با تابعیت کشورهای دیگر به المپیک آمدندبازی‌های المپیک هر چهار سال یک‌بار هیجان و حال و هوای خود را وارد دنیای ما می‌کند. حواشی این بازی‌ها در نوع خود جالب است. اما امروز قصد داریم به موضوع جدیدی از این بازی‌ها مربوط به کشور ایران بپردازیم. ایرانی‌هایی که در بازی‌های المپیک برای کشوری جز ایران شرکت کرده‌اند.

در این مطلب به یک لیست هفت نفره از ایرانیانی که تا به امروز با تابعیت کشورهای دیگر در بازی‌های المپیک شرکت کرده‌اند اشاره می‌کنیم. با ما همراه باشید.

 سیامک غفاری

سیامک غفاری قهرمان جهانی کشتی فرنگی است. او که بعدها به مت غفاری معروف شد در ۲۰ آبان سال ۱۳۴۰ در تهران به دنیا آمده است. غفاری در دوران جنگ ایران و عراق به آمریکا پناهنده شد و در سال ۱۹۸۴ از دانشگاه ایالتی کلیولند در رشته بازرگانی فارغ‌التحصیل شد.
 
 هفت ایرانی که با تابعیت کشورهای دیگر به دهکده المپیک آمدند
 
او پیش از المپیک ۱۹۸۸ با کشور ایران تماس گرفت و مصرانه خواستار بازی برای ایران در المپیک شد. مسئولان ایران به دلیل پناهنده شدن به آمریکا درخواست او را رد کردند.
 
غفاری پس‌ازآن در سال ۱۹۸۹ به عضویت تیم ملی آمریکا درآمد و در دو المپیک ۱۹۹۲ و ۱۹۹۶ برای آمریکا شرکت کرد و توانست در المپیک ۱۹۹۶ آتلانتا در مسابقات کشتی فرنگی ۱۳۰ کیلوگرم مدال نقره بگیرد. او ۳ مدال مسابقات جهانی نیز دارد و با ۴ مدال طلای جام جهانی در تیم ملی آمریکا رکورددار است.
 


 بابک امیرطهماسب

بابک امیرطهماسب متولد ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۵ در تهران، قایقران کایاک و کانوی ایرانی–فرانسوی است. او در المپیک ۲۰۰۰ سیدنی و ۲۰۰۴ آتن برای فرانسه پارو زد. امیرطهماسب در سال ۲۰۰۱ برنده مدال طلای مسابقات جهانی در رشته ۱۰۰۰ متر شده‌ است. وی در رشته ۵۰۰ متر، در المپیک ۲۰۰۰ در جایگاه چهارم قرار گرفت و در المپیک ۲۰۰۴ هفتم شد.

هفت ایرانی که با تابعیت کشورهای دیگر به دهکده المپیک آمدند
 

 
 سعید آذربایجانی

او متولد ۲۷ دی ۱۳۵۳ در تهران و کشتی‌گیر آزادکار ایرانی-کانادایی است. او در بازی‌های المپیک تابستانی ۲۰۰۸ در وزن ۶۰ کیلوگرم برای کشور کانادا شرکت کرد و در یک‌هشتم نهایی این وزن مارتین بربریان از کشور ارمنستان را شکست داد و در یک‌چهارم نهایی در مقابل مراد محمدی از ایران نتیجه کشتی را واگذار کرد.

هفت ایرانی که با تابعیت کشورهای دیگر به دهکده المپیک آمدند
 

 
 فرزاد تاراش‎‎

او متولد ۹ مهر ۱۳۶۵ و کشتی‌گیر سبک آزاد استرالیایی است. تاراش مهندس ساکن ملبورن است و تنها کشتی‌گیر استرالیایی شرکت‌کننده در المپیک ۲۰۱۲ لندن بود. او در وزن ۶۰ کیلوگرم به رقابت پرداخت و از صعود به مراحل بالاتر ناکام ماند. در این وزن مسعود اسماعیل‌پور از ایران نیز حضور داشت.
 
هفت ایرانی که با تابعیت کشورهای دیگر به دهکده المپیک آمدند
 

 
 سیده مارال فیض‌بخش بازرگانی

مارال فیض بخش متولد ۳۱ شهریور ۱۳۶۹ در تهران و دونده ایرانی–آلمانی است که در بازی‌های المپیک تابستانی ۲۰۱۲ در دوی ۴۰۰ × ۴ متر تیمی برای آلمان به میدان رفت. تیم او در گروه ۱ دور اول مسابقه در جای هشتم قرار گرفت و از صعود بازماند.
 
هفت ایرانی که با تابعیت کشورهای دیگر به دهکده المپیک آمدند
 

 
سامان طهماسبی

تا اینجای فهرست کسانی را دیدیم که به خاطر اخذ تابعیت سایر کشورها ورزش را نیز در همان کشورها دنبال کرده بودند. داستان سامان طهماسبی اما قدری متفاوت است. او برای ادامه ورزشش در جمهوری آذربایجان تابعیت این کشور را اخذ کرد.
 
 هفت ایرانی که با تابعیت کشورهای دیگر به دهکده المپیک آمدند
 
سامان طهماسبی متولد ۱۳۶۴ در سنندج است و از سال ۲۰۱۰ برای تیم ملی آذربایجان کشتی می‌گیرد و دو مدال برنز قهرمانی جهان برای ایران و دو مدال نقره و یک مدال برنز قهرمانی جهان را برای آذربایجان کسب کرده است. وی در المپیک ۲۰۰۸ پکن برای ایران و در المپیک ۲۰۱۲ لندن برای آذربایجان مسابقه داد. طهماسبی در فینال ۸۴ کیلوگرم مسابقات جهانی بوداپست مجارستان در سال ۲۰۱۳ با نتیجه ۳ بر ۵ مغلوب طالب نعمت پور شد و به مدال نقره رسید.

آذربایجانی‌ها برای کشتی‌گیرانی که صاحب مدال جهانی شوند از ۱۰۰ تا ۲۰۰ هزار دلار پاداش در نظر گرفته و حقوق ماهیانه قهرمانان‌شان نیز حدود ۴ هزار دلار است. این شرایط مالی باعث شده تا بسیاری از کشتی‌گیران روسی و در این مورد ایرانی برای آذربایجان کشتی بگیرند.
 

 
رسول امانی

او متولد ۱۰ آذر ۱۳۴۳ در تهران و کشتی‌گیر فرنگی کار ایرانی-نیوزلندی است. وی در المپیک ۲۰۰۰ سیدنی برای نیوزیلند در بازی‌های کشتی فرنگی در وزن ۶۲ کیلوگرم شرکت کرد و با شکست در برابر یاسوتوشی موتوکی از ژاپن از دور مسابقات حذف شد. او نهایتاً در جای بیستم المپیک قرار گرفت.

به این فهرست باید نام آندره آغاسی تنیسور ایرانی‌تبار را نیز افزود. پدر او امانوئل آغاسی یک ایرانی ارمنی تبار و مادرش آمریکایی بود. او در المپیک ۱۹۹۶ آتلانتا مدال طلای تک‌نفره مردان را در رشته تنیس کسب کرد.
 
ویاتک
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۹
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
محمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۴۶ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۶
1
31
ولی بعد از بازی تهماسبی یه نفر دیگه هم بود که واسه اذربایجان بازی کرد و ایرانی بود...
راحله اسمانی هم که واسه بلژیک بازی میکنه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۴۷ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۶
1
29
صباح شریعتی هم اصالتاً ایرانی و متولد سنندج هست.
کشتی گیر فرنگی کار تیم آذربایجان
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۴۲ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۷
5
13
یک سوال ساده
اگر ما در المپیک برنده شویم یا بازنده چه نفع یا ضرری برای کشور دارد؟
سوال را به صراحت پرسیدم لطفا پاسخی قانع کننده بدهید
پاسخ ها
محمد
| |
۰۰:۱۴ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۹
هیچ فایده معتنابهی ندارد.یعنی در خور توجه.فقط پول وسرمایه کشور تلف میشه مردم هم یک خورده علاف میشن .مادرخیلی زمینه ها به راحتی میتوانیم حرف اول رادر دنیا بزنیم .مثلا درفن جرزنی !!!!!!!!!!!!.بدون اینکه این همه خودمون را اذیت کنیم .نگاه کنید چه قدر بهانه میارن برای اول نشدن بابا هیچ کس تو دنیا هست تو کار خودش این همه دبه در بیاره !!بی خود مردم را رسانه ها معطل المپیک میکنن .
حامد
| |
۰۱:۴۱ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۹
صهیونیزم بین الملل چگونه طاقت می آره کشوری که سر تا پا تحریمش کرده مثلا از 3 چهارم کشورای اروپایی با مثلا 6 طلا بالاتر باشه؟
ناشناس
| |
۱۲:۴۴ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۹
کلا المپیک سیاسیه و درست برخلاف هدف اصلی آن که ایجاد دوستی و نزدیکی بین کشورهاست می باشد. ورزشکاران کشورها سعی می کنن به هر قیمتی شده برای خود و کشورشان برتری و به اصطلاح افتخار کسب کنن . رقابت باعث اختلاف و جدایی می شه ... بنابراین المپیک بیشتر ملت ها را از هم جدا می کنه به جای اینکه همه ی ملل جهان را متحد و یکی بکنه پس چیزی جز وقت کشی، ملی گرایی و نفس پرستی و اصراف هزینه نیست
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۱۷ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۹
2
11
مطلب واقعاً ضعیفی بود !
صباح شریعتی و راحله آسمانی هم بودن
حمید کلباسی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۲۸ - ۱۳۹۵/۰۶/۰۲
0
0
فلسفه المپیک مبارزه و رقابت شرافتمندانه است که
ناداوران پلید المپیک ریو ، با برنده کردن ورزشکار مورد نظرشان ، روح المپیک را آزرده کردند
احسان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۲۰ - ۱۳۹۵/۰۶/۰۲
0
0
این رقابت های ورزشی برای ما یک ورزش و افتخارآفرینی ورزشی است ولی برای بعضی کشورها مثل کشورهای استقلال یافته از شوروی سابق وسیله ای تبلیغاتی برای اعلام موجودیت و شناساندن خود به سایر ملل و کشورهای دنیاست . از اینرو مسئولین این کشورها سالیانه مبلیونها دلار برای خرید ورزشکار، مربی ، داور و ... از سایر کشورهای دنیا هزینه می کنند.
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv
bato-adv