طرز تهیه قطاب شیرینی سنتی و پرطرفدار
کد خبر: ۴۲۰۱۳
تاریخ انتشار: 2016 July 06    -    ۱۶ تير ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۰
bato-adv
bato-adv
کره نرم شده و نصف لیوان شکر را با هم خوب مخلوط کنید سپس ماست و تخم مرغ را اضافه کنید و انقدر با همزن بزنید تا صاف و یکدست شود.
 مواد لازم:
 
ماست نصف لیوان  .  تخم مرغ 1 عدد  .  کره 100 گرم  .  شکر 1 لیوان  .  آرد 3 لیوان

بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری  .  گردو خرد شده نصف لیوان  .  پودر هل 1/2 قاشق چایخوری

پودر نارگیل نصف لیوان  .  پودر دارچین 1 قاشق چایخوری  .  پودر پسته و پودر قند برای تزیین
 
طرز تهیه قطاب شیرینی سنتی و پرطرفدار
طرز تهیه :
 
کره نرم شده و نصف لیوان شکر را با هم خوب مخلوط کنید سپس ماست و تخم مرغ را اضافه کنید و انقدر با همزن بزنید تا صاف و یکدست شود.

ارد الک شده را با بیکینگ پودر مخلوط کنید و کم کم به مخلوط اضافه نمائید ( تا اندازه ای ارد نیاز است که خمیر به دست نچسبد ) ، سپس خمیر را درون کاسه ای که چرب کرده اید قرار داده و روی کاسه را بپوشانید و حدود 1 ساعت در جای گرمی استراحت دهید.

تمام مواد خشک مخصوص داخل قطاب ( نصف لیوان شکر ، گردو خرد شده ، پودر دارچین ، پودر هل ، پودر نارگیل ) را با هم مخلوط کنید.

پس از مدت زمان لازم برای استراحت خمیر را خوب پهن کنید و به شکل گرد قالب بزنید

داخل هر تکه خمیر حدود 1 قاشق از مواد خشک بریزید ، لبه های خمیر را روی هم بگذارید و با فشار انگشتان لبه های خمیر را به هم بچسبانید سپس از یک سمت به سمت دیگر لبه های خمیر را پیچ دهید.

تمام خمیرها را به همین روش آماده کنید ( میتوانید به جای پیچاندن لبه های خمیر را با فشار چنگال به هم بچسبانید ) ، درون قابلمه روغن فراوان بریزید سپس تک تک قطاب ها را درون روغن داغ سرخ کنید.

قطاب را در طول سرخ شدن خوب حرکت دهید تا تمام سطح قطاب برشته و طلایی شود ، پس از سرخ شدن قطاب ها را درون صافی بریزید تا روغن اضافی اش گرفته شود سپس داخل پودر قند بزنید و با پودر پسته تزیین کنید.

آشپزباشی
bato-adv
bato-adv
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv