طرز تهیه آش خیار چمبر
کد خبر: ۳۵۶۲۲
تاریخ انتشار: 2016 May 03    -    ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۸:۱۹

طرز تهیه آش خیار چمبر

عدس را از چند ساعت قبل خیس کنید سپس عدس و گندم را بهمراه 3 لیوان آب درون قابلمه بریزید و بپزید.
 مواد لازم:

خیار چمبر یک کیلو
گوشت 200 گرم
نعنا خشک 2 قاشق غذاخوری
سیر 10 حبه
پیاز 3 عدد
گندم یک لیوان
عدس یک لیوان
نان خشک 2 قاشق غذاخوری
کشک یک لیوان
نمک و فلفل مقدار لازم

طرز تهیه آش خیار چمبر

طرز تهیه:

عدس را از چند ساعت قبل خیس کنید سپس عدس و گندم را بهمراه 3 لیوان آب درون قابلمه بریزید و بپزید.

گوشت را چند تکه کنید و با یک عدد پیاز خرد شده تفت دهید سپس 3 لیوان اب بریزید و بگذارید گوشت بپزد، وقتی آب گوشت به 1/3 کاهش یافت می‌توانید عدس و گندم پخته شده را به گوشت اضافه کنید.

خیار چمبرها را پوست بگیرید و نصف کنید سپس تخم‌های خیار را خارج کنید ، خیارها را مانند کرفس حلقه‌ای خرد کنید ، درون ماهی‌تابه مقداری روغن بریزید سپس خیارهای خرد شده را کمی تفت دهید تا نرم شوند ( له نشوند).

2 عدد پیاز و سیرها را خرد کنید و در روغن با مقداری نمک و فلفل تفت دهید تا طلایی شوند ، نعنا خشک را نیز جداگانه در مقداری روغن حدود یک دقیقه تفت دهید و کناری بگذارید.

خیارهای تفت داده ، نان خشک ، نصف سیر داغ و نصف پیاز داغ را به قابلمه آش اضافه کنید ، پس از اینکه مواد پخته شدند و آش جا افتاد می‌توانید نمک ، فلفل و کشک را اضافه نمائید ، 5 دقیقه صبر کنید سپس آش را از روی حرارت بردارید ، آش را در ظرف بکشید و روی ان را با نصف باقی مانده سیر داغ و پیاز داغ، کشک و نعنا داغ تزئین کنید.

آشپزی مثبت
آخرین اخبار