مواد لازم برای کاسه گوشتی :
گوشت چرخ کرده 400 گرم
پیاز یک عدد
نمک ، فلفل به مقدار لازم
پودر سوخاری 1-2 قاشق غذاخوری
مواد میانی :
سس سفید 1 پیمانه
پیاز دو عدد
اسفناج به مقدار دلخواه
قارچ 200 گرم
طرز تهیه :
گوشت ، پیازرنده شده ، پودر سوخاری و نمک وفلفل رو حسابی باهم ورز بدهید یا در دستگاه غذاسازبریزید . یادتان باشد اگه پیاز را رنده میکنید ، آب پیاز را بگیرید.
خمیر گوشتی را در یخچال بگذاریدتا یک ساعت استراحت کند و منسجم شود.
بعد از خمیر به اندازه یک نارنگی درشت بردارید و در دستتان به شکل کاسه گوشت را فرم بدهید یا گوشت رادر قالب کیک یزدی بریزید و به شکل قالب تو خالی گوشت را فرم بدید.
کاسه ها را داخل سینی فری که قبلا چرب کردید بچینید و با حرارت 200درجه در فر بگذارید تا کاسه ها نیم پز شوند .
برای تهیه مواد میانی :
اسفناج را خرد کنید و جداگانه بپزید و سرخ کنید تا آب اسفناج کاملا کشید شود.قارچ را جدا همراه با مقداری کره تفت بدهید.
پیاز داغ را آماده کنید بعد قارچ و اسفناج سرخ شده را هم به آن اضافه کنید . نمک و فلفل را اندازه کنید.
وقتی کاسه ها نیم پز شد با مواد آماده شده داخل کاسه ها رو پر کنید و روی مواد رو با سس سفید بعد پنیر پیتزا بپوشانید دوباره کاسه ها رو برای 10 دقیقه در فر با دمای 180 بگذارید تا سس به خورد مواد برود و پنیر طلایی شود.
طرز تهیه سس بشامل یا سس سفید:
4 قاشق غذا خوری آرد را همراه با 50 گرم کره ،کمی نمک و نیم لیتر شیر روی حرارت مدام هم بزنید تا سس به غلظت فرنی برسد.
آشپزخانه من
باتو ، می شود که طرز تهیه سوخاری ها را هم بگذارید (مرغ و میگو و ...) که مثل بیرون در بیایند
متشکریم