در این بخش، تصمیم داریم شما را با مراحل پخت یک نان خوشمزه، آشنا کنیم. این نان در برخی از کشورهای عربی، مانند عراق، طرفداران زیادی دارد و حتی می توان از آن به عنوان یک وعده غذایی استفاده کرد.
حال شما را با مراحل پخت این نان، آشنا می کنیم.
مواد لازم:
آرد::: نیم کیلو
روغن::: کمی
مایه خمیر::: یک قاشق سوپخوری
ادویه کاری::: به میزان دلخواه
نمک::: به میزان دلخواه
پیاز::: یک عدد کوچک
گوشت گوساله یا گوسفندی (خردشده)::: 150 گرم
سبزی خرد شده شامل گشنیز، جعفری و نعنا::: به میزان دلخواه
آب: به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا آرد، مایه خمیر، نمک و ادویه کاری را با هم مخلوط کرده، سپس روغن را به آن اضافه می کنیم.
سپس کم کم به مواد بالا، آب اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا خمیری یک دست، آماده شود. بعد آن را کنار می گذاریم تا خمیر به عمل آید.
در مرحله دوم کار، ابتدا پیاز خرد شده را در مقداری روغن تفت می دهیم تا طلایی رنگ شود.
سپس، گوشت خرد شده را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم:
در مرحله آخر، سبزی را به مواد فوق، اضافه می کنیم و به دلخواه نمک و ادویه به این مواد می افزاییم.
زا
حال به سراغ خمیری که حالا به عمل آمده می رویم و آن را با مواد گوشتی مخلوط می کنیم.
سینی فر را کمی چرب کرده و به اندازه دلخواه از خمیر برداشته و به صورت دایره در سینی فر قرار می دهیم. می گذاریم پنج دقیقه در هوای آزاد بماند و بعد سینی را داخل فر قرار می دهیم تا نان های ما پخته شوند.
حرارت فر را به گونه ای تنظیم کنید که نان ها خشک نشوند. نان خوشمزه ما آماده است.
منبع: hayah.cc