۵ اشتباه که عطر و طعم چای را خراب می‌کند
کد خبر: ۳۱۹۲۴۷
تاریخ انتشار: 2024 July 19    -    ۲۹ تير ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۵

۵ اشتباه که عطر و طعم چای را خراب می‌کند

دم کردن چای به ظاهر ساده، ظرافت‌ها و فوت و فن‌هایی دارد که می‌تواند یک فنجان چای معمولی را به معجونی دلچسب تبدیل کند.
دم کردن چای به ظاهر ساده، ظرافت‌ها و فوت و فن‌هایی دارد که می‌تواند یک فنجان چای معمولی را به معجونی دلچسب تبدیل کند.
 
۵ اشتباه که عطر و طعم چای را خراب می‌کند
 
چای، نوشیدنی محبوب و پرطرفدار در سراسر جهان، به عنوان اکسیر آرامش و تمرکز شناخته می‌شود. در این مطلب، مراحل دم کردن صحیح چای و همچنین اشتباهات رایج که عطر و طعم چای را تحت الشعاع قرار می‌دهند، بررسی می‌کنیم.
 
 
موارد لازم:
 
آب تصفیه شده یا آب معدنی
 
چای (متناسب با ذائقه: سیاه، سبز، سفید، دمنوش)
 
قوری چینی یا شیشه‌ای
 
کتری یا سماور
 
صافی
 
فنجان
 
اگر در تابستان هر روز آب هندوانه بنوشید چه اتفاقی برای بدن می‌افتد؟
 
مراحل دم کردن چای :
 
آب: از آب تصفیه شده یا آب معدنی استفاده کنید. آب شیر به دلیل املاح و کلر موجود، طعم چای را تحت تاثیر قرار می‌دهد.
 
جوش آوردن آب: آب را تا دمای جوش (حدود ۹۰ درجه سانتی‌گراد برای چای سیاه و ۸۰ درجه برای چای سبز) بجوشانید. جوشیدن بیش از حد، اکسیژن آب را از بین می‌برد و طعم چای را نامطلوب می‌کند.
 
گرم کردن قوری: قبل از ریختن چای، قوری را با آب جوش گرم کنید تا گرمای آن حفظ شود.
 
مقدار چای: به ازای هر نفر، یک قاشق چای‌خوری چای (یا مقداری معادل یک کیسه چای) در نظر بگیرید.
 
ریختن چای: چای را داخل قوری گرم شده بریزید.
 
دم کردن: آب جوش را به آرامی روی چای داخل قوری بریزید و درب آن را ببندید.
 
مدت زمان دم کشیدن:
 
چای سیاه: ۳ تا ۵ دقیقه
 
چای سبز: ۲ تا ۳ دقیقه
 
چای سفید: ۱ تا ۲ دقیقه
 
صاف کردن و سرو: بعد از اتمام زمان دم کشیدن، چای را با صافی داخل فنجان بریزید و از نوشیدن آن لذت ببرید.
 
اشتباهات رایج در دم کردن چای:
 
استفاده از آب نامناسب: آب شیر به دلیل املاح و کلر موجود، طعم چای را تحت تاثیر قرار می‌دهد.
 
جوش آمدن بیش از حد آب: جوشیدن بیش از حد، اکسیژن آب را از بین می‌برد و طعم چای را نامطلوب می‌کند.
 
استفاده از قوری نامناسب: قوری‌های فلزی طعم چای را تحت تاثیر قرار می‌دهند. قوری‌های چینی یا شیشه‌ای بهترین گزینه برای دم کردن چای هستند.
 
دم کردن بیش از حد: دم کردن بیش از حد چای، باعث تلخی و astringency (گس شدن) آن می‌شود.
 
عدم استفاده از صافی: تفاله‌های چای طعم و رنگ چای را تحت تاثیر قرار می‌دهند.
 
با رعایت نکات ذکر شده، می‌توانید از نوشیدن یک فنجان چای خوش عطر و خوش طعم لذت ببرید.
 
نکات تکمیلی:
 
می‌توانید از طعم دهنده‌های طبیعی مانند هل، دارچین، زنجبیل، گل محمدی و ... برای افزایش عطر و طعم چای استفاده کنید.
 
برای دم کردن چای‌های طعم‌دار مانند چای نعناع یا چای ترش، از آب ولرم استفاده کنید.
 
ظروف چای را بعد از هر بار استفاده بشویید و خشک کنید.

 

آخرین اخبار