با آمدن عید همه در تکاپوی آماده شدن برای این روز هستند. از جمله کارهایی که خانم های خانه دار پیش از عید نوروز انجام می دهند درست کردن انواع شیرینی های خانگی است. البته توصیه تابناک باتو نیز همین است که خودتان در منزل شیرینی مصرفی این روزها را آماده کنید. در اینجا شما را با شیرینی کنجدی عربی آشنا می کنیم.
با آمدن عید همه در تکاپوی آماده شدن برای این روز هستند. از جمله کارهایی که خانم های خانه دار پیش از عید نوروز انجام می دهند درست کردن انواع شیرینی های خانگی است. البته توصیه تابناک باتو نیز همین است که خودتان در منزل شیرینی مصرفی این روزها را آماده کنید. در اینجا شما را با شیرینی کنجدی عربی آشنا می کنیم.
مواد لازم
شکر: 2 پیمانه
کنجد: 3 پیمانه
آب: یک و نیم پیمانه
هل: به مقدار لازم
طرز تهیه
کنجدها را در ظرفی گود ریخته روی حرارت قرار می دهیم و مدام هم می زنیم تا رنگ آنها تغییر کند و به اصطلاح، برشته شوند. سپس آنها را کنار می گذاریم تا خنک شوند. در ظرفی جداگانه آب و شکر را با هم مخلوط می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم تا به آرامی جوشیده و قوام آید. در آخر به آن هل سابیده شده را اضافه می کنیم. مایع به دست آمده را کنار قرار می دهیم تا مقداری از حرارت آن کاسته شود. سپس شربت به دست آمده را با کنجدها مخلوط می کنیم. داخل یک سینی، کیسه فریزر را پهن کرده و سپس ماده به دست آمده را داخل آن پهن می کنیم و به شکل دلخواه آن را برش می دهیم. سینی را داخل یخچال قرار می دهیم و بعد از اینکه شیرینی کنجدی کمی سفت شد، از آن استفاده می کنیم.
منبع: cookpad