مزایای عجیب ظروف مسی برای سلامتی
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۳۰۴۵۰
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار: 2016 March 10    -    ۲۰ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۶:۲۲
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
رئیس جامعه گران طب ایرانی استفاده از ظروف تفلون و غیر مس را یک اقدام بیوتروریسم (بیوتروریسمBioterrorism تروریسمی شامل انتشار عمدی عوامل بیولوژیک است. این عوامل٬ باکتری‌ها٬ ویروس‌ها یا سموم‌اند که ممکن است به شکل طبیعی‌شان یا به فرم دستکاری شده انسان باشند.

این روش در جنگ‌ها استفاده می‌شود.) در کشور دانست و گفت: در رابطه با ظروف آشپزی اعتقاد داریم که مسئله بیوتروریسم در کار است و در روند خط مسائل بیوتروریستی ظروف مردم را به گونه‌ای ترسیم می‌کنند که مردم از ظروف مسی استفاده نکنند و با ورود بیماری‌های مختلف در بدن بواسطه استفاده از ظروف غیر مسی، دارو‌های مختلف شیمیایی را به مردم به فروش برسانند.

مؤلف کتاب بیوتروریسم ادامه داد: در ظروف مسی یکسری ریز مغزی‌هایی وجود دارد که این عناصر مغذی مورد نیاز بدن است، بنابراین ظروف مسی دارای عناصری در خود است که نه تنها برای بدن ضرر ندارد بلکه دارای خاصیت هم است.

رئیس جامعه گران طب ایرانی، خوشمزگی غذا و سلامت بدن را دو محور اصلی استفاده از ظروف مسی دانست و افزود: ظرف مسی، چدن، سفال، سنگی، روحی و برنجی از جمله ظروف قابل استفاده و بی‌ضرر برای بدن است که سبب خوشمزگی و لذیذ شدن غذا می‌شود و مواد غذایی با این ظروف ترکیب نمی‌شوند و در نتیجه ایجاد کسالت و بیماری در بدن به وجود نمی‌آید؛ در مقابل ظروفی که تفلون هستند و دارای برچسب نیستند نباید مورد استفاده قرار گیرند.

معاون فرهنگی مرکز غذای سالم، به ارتباط بین زانو درد و استفاده نکردن از ظروف مسی اشاره کرد و گفت: اگر ظروفی که استفاده می‌کنید دارای مس نباشد یقیناً دچار درد به خصوص در ناحیه زانو می‌شوید و امروزه افزایش بیماران مبتلایان به درد زانو در جامعه با ظروفی که استفاده می‌کنند بی‌ارتباط نیست؛ مس و روی از جمله عناصر ریز مغذی هستند که بیشترین کاربرد آن‌‌ها در مفاصل زانو است که با نبودشان زانو دچار مشکل و درد می‌شود.

این متخصص بیولوژی، فرهنگ‌سازی در استفاده از ظروف مسی برای پیشگیری از سرطان و مشکلات گوارشی در افراد را بسیار مهم و ضروری برشمرد و افزود: افراد مرفه جامعه به دلیل علمی که مرتبط با مسائل سلامت است و حتی خود اروپائیان از ظروف مسی به آن صورت استفاده نمی‌کنند زیرا متاسفانه برخی از مردم ما استفاده از ظروف مسی را بی‌کلاسی می‌دانند و با استفاده از ظروفی که آلاینده‌های شیمیایی دارد عامل بسیاری از بیماری‌‌ها به خصوص مشکلات گوارشی و سرطان در بدن خود می‌شوند که این موضوع نیازمند فرهنگ‌سازی از سوی رسانه‌های عمومی است.

باشگاه خبرنگاران جوان
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۴۲ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۰
0
1
البته غذا پختن در ظروف مسی به سبکی که غذا با مس در تماس باشد خطرناک است و این ظروف باید سفید شده باشند
مرتضی کازری
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۵۰ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۰
1
2
متن پایگاه خبری وزارت بهداشت خطر مس برای کبد را توضیح داده است ."صورتي كه ظروف مسي، قلع اندود نشده باشد، ورود مس به غذا در طولاني مدت، سبب تاثير نامطلوبي بر احشاء و اندام داخلي بدن شده و ذخيره شدن آن در كبد به مرور به از كار افتادن اين عضو، كمك مي‌كند. به همين دليل آن را با فلزي ديگر مثل قلع مي‌پوشانند. بنابراين بايد در هنگام شستشو احتياط كرد كه اين لايه از بين نرود يا خش بر ندارد. از سوي ديگر مواد اسيدي يا غذاهاي ترش، سبب از بين رفتن لايه رويي ظروف مسي مي‌شود بنابراين هر چند وقت يكبار، بايد اين ظروف، قلع‌اندود شود."
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۴:۰۹ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۱
1
1
دقت کردید یکجورایی به ارتجاع روی اوردیم. یعنی کم کم می فهمیم قدیمیها یکسری چیزها را بهتر از ما می دانستند و ما فکر می کنیم پیشرفت کردیم که البته در همه زمینه ها صدق نمی کند ولی در مورد خوردنی ها و داروهای سنتی احتمالا درست است.
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv
bato-adv