کدام مواد خوراکی موجب افزایش ابتلا به سرطان روده می‌شوند؟
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۲۹۹۷۱۵
تاریخ انتشار: 2023 December 16    -    ۲۵ آذر ۱۴۰۲ - ۰۷:۰۰
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
با وجود اینکه تحقیقات مربوط به بیماری‌های سرطان مسیری طولانی طی کرده است، هنوز محققان علت ابتلا به این نوع بیماری‌ها و درمان آنها را کاملا درک نکرده‌اند. اما آنها اکنون مطمئن هستند که رژیم غذایی در افزایش یا کاهش خطر برخی از سرطان‌ها موثر است.
با وجود اینکه تحقیقات مربوط به بیماری‌های سرطان مسیری طولانی طی کرده است، هنوز محققان علت ابتلا به این نوع بیماری‌ها و درمان آنها را کاملا درک نکرده‌اند. اما آنها اکنون مطمئن هستند که رژیم غذایی در افزایش یا کاهش خطر برخی از سرطان‌ها موثر است.
 
کدام مواد خوراکی موجب افزایش ابتلا به سرطان روده می‌شوند؟
 
نادیا زکالوند: سرطان روده یکی از انواع سرطان‌هایی است که گاهی‌اوقات وخیم و حتی مرگبار می‌شود. محققان در حال بررسی روش‌های مختلف درمان یا کنترل این نوع سرطان هستند. آنها اخیرا دریافتند که برخی از مواد خوراکی موجب ابتلای فرد به سرطان روده می‌شود و برخی دیگر از این خطر می‌کاهد.
 
این محققان برای رسیدن به چنین نتیجه‌ای ۱۱۸هزار داوطلب آزمایش و ارتباط بین ۱۳۹ نوع خوراکی و سرطان روده را بررسی کردند. داوطلبان آزمایش باید اطلاعاتی نظیر سطح تحصیلات، سابقه خانوادگی سرطان روده،‌شاخص توده بدنی و میزان فعالیت بدنی خود را هم ارائه می‌دادند.
 
محققان در بررسی‌های خود دریافتند، تمام افرادی که به سرطان روده مبتلا بودند، ویژگی‌های مشابه‌ای داشتند. آنها مسن‌تر بودند، شاخص توده بدنی بیشتری داشتند و فعالیت‌های فیزیکی‌شان کمتر از افراد سالم بود.
 
درضمن آن دسته از افرادی که الکل و نان سفید مصرف می‌کردند،‌ بیش از دیگران در معرض خطر ابتلا به سرطان بودند. اما معلوم شد مصرف مواد مغذی حاوی کلسیم، منیزیم، فسفر، منگنز و فیبر فراوان از خطر ابتلا به سرطان روده تا حد زیادی می‌کاهد.
 
منبع:خبرآنلاین
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv
bato-adv