زن جوانی که بعد از ۳ماه خوردن هویج، نارنجی شد!
کد خبر: ۲۹۵۷۳۰
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: 2023 November 01    -    ۱۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۶:۲۰
 بسیاری از ما ممکن است هویج را با بهبود بینایی و تامین برخی ویتامین‌ها یا مواد مغذی مرتبط بدانیم. اما یک زن در چین پس از مصرف هویج دچار عارضه‌ای کمتر شناخته شده گردید و به رنگ نارنجی درآمد!

 بسیاری از ما ممکن است هویج را با بهبود بینایی و تامین برخی ویتامین‌ها یا مواد مغذی مرتبط بدانیم. اما یک زن در چین پس از مصرف هویج دچار عارضه‌ای کمتر شناخته شده گردید و به رنگ نارنجی درآمد!

زن جوانی که بعد از ۳ماه خوردن هویج، نارنجی شد!

این زن به امید کاهش وزن، به مدت سه ماه هر روز ۵۰۰ گرم هویج خورد. او بعداً متوجه شد که پوستش شروع به نارنجی شدن کرده است و پس از مراجعه به پزشک به او گفته شد که هویج مقصر تغییر رنگ است.

پزشکان به او گفتند که آب بیشتری بنوشد و از غذا‌های رنگی پرهیز کند تا بتواند در عرض دو ماه بهبود یابد.

ر حوالی تعطیلات روز ملی چین در ۱ اکتبر، او به آینه نگاه کرد و از اینکه صورتش کاملاً نارنجی رنگ بود، شوکه شد. دوستانش همگی وارد عمل شدند تا بررسی کنند که چرا پوست او نارنجی شده بود. آن‌ها از او خواستند که فوراً به پزشک مراجعه کند.

در بیمارستان، دکتر به او گفت که مصرف بیش از حد هویج مقصر این وضعیت عجیب است.

زن که در ابتدا از باور آن امتناع کرد، از پزشک درخواست آزمایش کبد کرد، شاید از ترس اینکه ممکن است زردی گرفته باشد، بیماری که پوست را نیز زرد می‌کند. اما حق با دکتر بود و آزمایشات هیچ مشکلی در کبد او پیدا نکرد؛ بنابراین پزشک به او توصیه کرد که آب بیشتری بنوشد و از خوردن غذا‌های رنگارنگ خودداری کند. به این ترتیب، او می‌تواند در حدود دو ماه پوست خود را به رنگ طبیعی بازگرداند.

به نظر ادعایی واهی به نظر می‌رسد که خوردن هویج می‌تواند پوست شما را نارنجی رنگ کند. با این حال، این پدیده در علم پزشکی کاملاً شناخته شده است.

هویج و سایر میوه‌ها و سبزیجات نارنجی رنگ سرشار از رنگدانه‌ای به نام بتاکاروتن هستند. از آنجایی که این زن چینی بیش از حد هویج خورده بود، بتاکاروتن زیادی مصرف کرده و روده کوچک او سرشار از ویتامین A شد. به این ترتیب، رنگدانه به جای آن در داخل جریان خون او گردش کرد. به دلیل مصرف منظم هویج، رنگدانه پایدار در خون او پوست او را نارنجی کرد، وضعیتی به نام کاروتنمی.

او حتی گاهی هویج را با زردچوبه می‌پوشاند و سرخ می‌کرد. پودر زردچوبه‌ای که او با هویج خورد حاوی رنگدانه متفاوتی است که باعث تغییر رنگ پوست می‌شود و به طور موثر باعث می‌شود ظاهر نارنجی خود را برجسته کند.

این وضعیت بی ضرر است و زن امیدوار است بتواند با مدیریت بهتر رژیم غذایی به فرم قبلی خود بازگردد.

فرارو

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Canada
|
۱۲:۳۶ - ۱۴۰۲/۰۸/۱۳
0
0
یاد نارنجی در برنامه عروسکی مدرسه موشها افتادم.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار