پوست این میوه ها را به هیچ عنوان دور نریزید
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۲۹۴۳۶۸
تاریخ انتشار: 2023 October 18    -    ۲۶ مهر ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۰
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
ما به طور معمول قسمتی از میوه را به همراه پوست آن بیرون می ریزیم در حالی که پوست میوه هم مراحل رسیدن و جذب مواد مغذی را همراه با خود میوه طی کرده است. بنابراین می توان از پوست آن هم استفاده  کرد تا جذب مواد مغذی کامل‌تر شود. 

ما به طور معمول قسمتی از میوه را به همراه پوست آن بیرون می ریزیم در حالی که پوست میوه هم مراحل رسیدن و جذب مواد مغذی را همراه با خود میوه طی کرده است. بنابراین می توان از پوست آن هم استفاده  کرد تا جذب مواد مغذی کامل‌تر شود. 

 
پوست این میوه ها را به هیچ عنوان دور نریزید
 

در ادامه به پنج میوه که می توان از پوست آن هم استفاده کرد اشاره می کنیم :

پوست موز

پوست موزمانند میوه آن حاوی  پتاسیم، فیبر غذایی، چربی غیر اشباع و اسید‌های آمینه‌ است و به ویژه پوست نارس آن سرشار از آنتی اکسیدان است.می‌توانید پوست موز را در مخلوط کن به صورت اسموتی دربیاورید و  مصرف کنید.

پوست پرتقال

پوست پرتقال حاوی آنتی اکسیدان‌، کلسیم ویتامین B و  A و C است. جالب است بدانید فیبر پوست پرتقال از داخل آن بیشتر است.

پوست لیموترش

پوست لیموترش مواد مغذی‌همچون کلسیم پتاسیم و ویتامین C دارد. 

پوست کیوی

پوست کیوی از فیبر غنی است. فیبر پوست این میوه تقریباً سه برابر خود میوه است.

ساقه کلم بروکلی

ساقه‌های این سبزی هم به اندازه بوته آن  مغذی و خوش طعم و دارای آنتی اکسیدان و فیبر ویتامین و فولات  است.

صدآنلاین

bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv
bato-adv