مواد لازم:_کره یک قاشق غذا خوری
_پیاز بزرگ نازک خرد شده یک عدد
_قارچ قطعه قطعه شده شش عدد
--شکر قهوهای یک قاشق چای خوری
_ سیب زمینی 300 گرم
_میگو متوسط پوست کنده شده 20 عدد
_خامه ترش کم چرب سه قاشق غذاخوری
_فلفل قرمز یک قاشق چای خور
-ریحان تازه خرد شده دو قاشق غذا خوری
_رنده شده پنیر پارمسان یک چهارم فنجان
_مقدار کمی زعفران
طرز تهیه:کره را در یک ماهیتابه ذوب میکنیم و پیاز ، قارچ و شکر قهوهای را درونش تفت میدهیم تا پیاز به رنگ قهوهای تبدیل شود که حدودا 10 دقیقه به طول میانجامد.
یک قابلمه را از آب پر کرده و سپس سیب زمینیها را درون قابلمه ریخته و 3 دقیقه اجازه میدهیم بجوشد و سپس تخلیه کنید.
حال یک ماهیتابه میآوریم و میگوها را درونش ریخته و حدود 5 دقیقه بعد از اضافه کردن پیاز روی حرارت متوسط تفت میدهیم تا رنگ شفاف صورتی رنگی پیدا کند سپس خامه ترش ، فلفل قرمز و زعفران را اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا بجوش آید و غل ریز بزند.سپس سیبزمینیها را به همراه پنیر پارمسان و ریحان خرد شده و میگوها در ظرف میکشیم و به سلیقه خود تزئین کنید.
نوش جان.
آشپز باشی