هرگز گوشت را این مدلی نخرید
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۲۹۰۸۱۶
تاریخ انتشار: 2023 September 11    -    ۲۰ شهريور ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۰
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
 رئیس شبکه دامپزشکی فردوس از مردم خواست گوشت چرخ‌کرده را فقط به صورت بسته‌بندی بهداشتی که در مراکز بسته‌بندی مجاز و با درج مشخصات و نام و نشان واحد بسته‌بندی و تاریخ تولید و انقضا عرضه می‌شوند تهیه کرده و از خرید و مصرف گوشت چرخ کرده فله‌ای از پیش آماده شده خودداری کنند.
 رئیس شبکه دامپزشکی فردوس از مردم خواست گوشت چرخ‌کرده را فقط به صورت بسته‌بندی بهداشتی که در مراکز بسته‌بندی مجاز و با درج مشخصات و نام و نشان واحد بسته‌بندی و تاریخ تولید و انقضا عرضه می‌شوند تهیه کرده و از خرید و مصرف گوشت چرخ کرده فله‌ای از پیش آماده شده خودداری کنند.
 
هرگز گوشت را این مدلی نخرید
 
جواد اسماعیلی، امروز یکشنبه ۱۹ شهریور به رسانه‌های گروهی گفت: عرضه گوشت نامرغوب به صورت چرخ کرده یکی از رایج‌ترین و شایع‌ترین روش‌های فروش گوشت نامرغوب به شمار می‌رود و برخی واحدهای قصابی اقدام به چرخ کردن گوشت و سایر اجزای لاشه دام می‌کنند که از جمله تقلبات احتمالی در گوشت چرخ‌کرده می‌توان به استفاده از گوشت حیوانات پیر و لاغر و دیرپز، گوشت مانده و تاریخ منقضی و فاسد، گوشت منجمد یخ‌زدایی (دیفراست) شده، استفاده از گوشت سایر دام‌ها که ارزش غذایی پائینی دارند (مانند سنگدان مرغ و گوشت گله گاوی).
 
وی افزود: در گوشت چرخ کرده فله‌ای به دلیل اینکه بافت آن در اثر چرخ کردن از هم گسسته شده و همچنین خونابه ایجاد می‌شود، امکان رشد باکتری‌های بیماری‌زا در آن افزایش یافته و سریع‌تر فاسد می‌شود.
 
رئیس شبکه دامپزشکی فردوس گفت: البته این به معنای تعمیم اقدامات متقلبانه‌ به تمام قصابان و فعالان عرضه و توزیع گوشت قرمز نیست و در واقع کم نیستند افراد و گروه‌های سالمی که در این عرصه مشغول به فعالیت هستند.
 
اسماعیلی بیان کرد: بهترین روش برای تهیه گوشت چرخ کرده سالم مراجعه به قصابی معتبر دارای مجوز، تهیه گوشت، شستشو و چرخ کردن آن است. با این کار اطمینان کامل از سلامت گوشت و نداشتن مواد افزودنی یا نگهدارنده حاصل می شود. اما در صورت نیاز می‌توان این نوع گوشت را به صورت آماده و بسته‌بندی شده از فروشگاه‌های معتبر و شناخته شده تهیه کرد.
 
وی افزود: در این شرایط لازم است در زمان خرید به اطلاعات مندرج روی محصول (تاریخ تولید و انقضا، محتویات، نشان و کد رهگیری  دامپزشکی) توجه شود. علاوه بر این سالم بودن بسته‌بندی و نداشتن پارگی اهمیت زیادی دارد.
 
اسماعیلی در مورد گوشت مصرفی کبابی‌ها و غذاخوری‌ها گفت: نمونه‌برداری از این واحدها انجام می‌گیرد و نظارت مستقیم بر کبابی‌ها و مراکز طبخ بر عهده مرکز بهداشت و معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوده و همراهی دامپزشکی در قالب تفاهم نامه‌ها و بازدیدهای مشترک با دانشگاه علوم پزشکی (مرکز بهداشت) صورت می‌گیرد.
 

وی، خطر استفاده از افزودنی‌های غیرمجاز (مثل ترکیبات نیتریت و یا خون) را جهت افزایش عمر ماندگاری و پررنگ کردن مطلوب در گوشت چرخ کرده فله‌ای را محتمل دانست و از مردم خواست به هیچ وجه گوشت چرخ کرده فله‌ای نخرند و در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی موارد را با شماره تلفن ۳۲۷۲۸۴۰۶ یا ۱۵۱۲ درمیان بگذارند.

ایسنا

bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv
bato-adv