طرز پخت لازانیا خوشمزه با گوشت چرخ کرده
کد خبر: ۲۸۸۷۰۸
تاریخ انتشار: 2023 August 23    -    ۰۱ شهريور ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۵
لازانیا یه غذای خیلی خوشمزه‌اس که وقتی بهش فکر کنی یا جایی باشی که دارن لازانیا می‌پزن قطعا نمیتونی جلو گشنگیت رو بگیری و همه‌ی فکرت رو درگیر خودش میکنه. لازانیا به عنوان یه عضو از خانواده پاستا که البته خیلی هم قدیمیه، تشکیل شده از ورقه‌های پاستا، مایه گوشت و البته پنیر و سس که به صورت لایه لایه روی هم قرار میگیرن و به شدت دلبری میکنن.

طرز تهیه لازانیا (مجله قرمز)

طرز تهیه لازانیا (مجله قرمز)«تابناک با تو» - لازانیا یه غذای خیلی خوشمزه‌اس که وقتی بهش فکر کنی یا جایی باشی که دارن لازانیا می‌پزن قطعا نمیتونی جلو گشنگیت رو بگیری و همه‌ی فکرت رو درگیر خودش میکنه.

لازانیا به عنوان یه عضو از خانواده پاستا که البته خیلی هم قدیمیه، تشکیل شده از ورقه‌های پاستا، مایه گوشت و البته پنیر و سس که به صورت لایه لایه روی هم قرار میگیرن و به شدت دلبری میکنن.

تاریخ لازانیا بنا بر یه سری شواهد برمیگرده به زمان قرون وسطی و شهر ناپل. البته یه سری‌ها هم میگن این غذا از یونان، و بعد از حمله رومی‌ها به ایتالیا آورده شده.

طرز تهیه لازانیا طی چند مرحله متفاوت انجام میشه و درست کردن هرکدوم از این مراحل خیلی آسونه که نیاز به تکنیک خاصی نداره و، فقط لازمه بدونی چطور مواد رو ترکیب کنی.

درست کردن این پاستای ورقه‌ای و چند لایه که خیلی مخصوص و مجلسیه برای مهمانی‌ها به شدت توصیه میشه. لازانیا غذاییه که خوشمزگی بیش از حدش باعث میشه که تا حد ترکیدن هم دست از خوردن برنداری.

برای تهیه لازانیا می‌تونید از سلیقه خودتون استفاده کنید و هر طور که مایلید مواد میانی این غذا رو تهیه کنید، به این معنی که دستور غذاییه محدودی نداره.

برای درست کردن این وعده غذاییه خیلی دلچسب، ما برای شما دستور پختن لازانیا در فر و بدون فر رو آماده کردیم که طبق معمول این دستور حاوی نکات مهمیه که امیدوارم خوشتون بیاد.

دستور اول

طرز تهیه لازانیا در فر

مواد لازم برای لازانیا مخصوص در فر
ورق لازانیا ۱ بسته
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
قارچ ۱۵۰ گرم
پنیر پیتزای رنده شده ۲۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
پیاز ۱ عدد متوسط
فلفل دلمه‌ای ۱ عدد
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری
زرد چوبه نوک قاشق چای خوری
پاپریکا (اختیاری) نوک قاشق چای خوری
روغن به اندازه کافی
مواد لازم برای سس بشامل
آرد سفید ۲ قاشق
کره ۳۰ گرم
شیر ۱ لیوان
نمک و فلفل سیاه نوک قاشق چای خوری
خامه (اختیاری) ۱ قاشق غذا خوری

قبل از شروع پخت لازانیا بهتره که سس بشامل رو در صورت تمایل، آماده کنید.

طرز تهیه سس بشامل برای لازانیا

- آرد رو با حرارت ملایم تفت بدید که بوی خامش رفع بشه، اما نزارید که رنگ آرد تغییر کنه.
- کره‌ای که به دمای محیط رسیده، با آرد قاطی کنید و به خوبی هم بزنید که با هم ترکیب بشن.
- شیر رو بهتره به صورت گرم شده و، کم کم به مخلوط آرد و کره اظافه کرده و به خوبی هم بزنید.
- با حرارت ملایم مدام سس رو هم بزنید که غلیظ بشه. بهتره که از همزن دستی استفاده کنید.
- اگه دوست داشتید ادویه رو به سس اظافه کنید که طعم بگیره و به مخلوط کردن ادامه بدید.
- برای داشتن سس بشامل با غلظت زیاد، در صورت تمایل حرارت رو کم کرده و خامه رو اظافه کنید.
- بعد از اظافه کردن خامه، قابلمه رو از روی گاز بردارید ویه مقدار هم بزنید که سرد بشه.

طرز تهیه لازانیا خوشمزه با گوشت چرخ کرده

نکته: قبل از شروع کار فر رو روشن کنید که گرم بشه و فلفل دلمه‌ای و قارچ رو خورد کرده و آماده کنار بزارید.

- طرز تهیه لازانیا با فر رو با خورد کردن پیاز به صورت نگینی شروع کنید و در ادامه یه تابه مناسب و جادار روی حرارت ملایم بزارید و پیاز رو تفت بدید.
- رنگ پیاز که طلایی شد، گوشت چرخ کرده رو به تابه اظافه کنید و به خوبی تفت بدید و در ادامه فلفل دلمه‌ای رو داخل تابه بریزید و با بقیه مواد مخلوط کنید.
- روند پخت مایع میانی لازانیا رو با اظافه کردن نمک و فلفل‌سیاه و زردچوبه به مواد داخل تابه ادامه بدید، به خوبی مواد رو با هم تفت بدید که بوی مطبوع از مواد بلند شه.
- حالا قارچ رو به تابه اظافه کرده و به خوبی تفت بدید که قارچ آب بندازه و در ادامه مواد داخل تابه رو به یک سمت جمع کنید و رب گوجه فرنگی رو داخل تابه بریزید و به خوبی تفت بدید.
- برای بهتر شدن طعم لازانیا بهتره که رب رو به خوبی سرخ کنید که بوی خامی رب، گرفته بشه و در ادامه مواد رو به هم مخلوط کرده و نصف لیوان آب به مواد اظافه کنید و درب تابه رو ببندید که با حرارت ملایم، روند پختن طی بشه.
- پختن مواد میانی که تموم شد، تابه رو از روی حرارت بردارید و کنار بزارید. حالا نوبت به آماده کردن ورق‌های لازانیا میرسه.
- برای این کار داخل یه ظرف مناسب رو پر از آب کنید و ورق‌های لازانیا رو به مدت ۳ ذقیقه داخل ظرف بزایرد که نرم بشن و فراموش نکنید که به صورت جداگانه ورق‌ها رو توی ظرف بزارید که به هم نچسبن.
- پختن لازانیا رو با انتخاب یه ظرف پیرکس مناسب ادامه بدید، واسه اینکه لازانیا به ظرف نچسبه، کف و دیواره داخلی اون رو با روغن مایع چرب کنید و به اندازه کافی، کف ظرفتون رو با سس بشامل بپوشونید.
- حالا یکی از ورقه‌های لازانیا رو روی سس بشامل بزارید و از مایع گوشت روی اون بریزید و با پشت قاشق مواد رو پخش کنید که همه ورقه رو، به طور مساوی بپوشونه.
- نکته: بهتره به جای اینکه مواد بین ورقه‌ها رو زیاد کنید، تعداد لایه‌های لازانیا رو بیشتر کنید که بعد از پخت و برش دادن، مایع لازانیا از بین ورقه‌ها بیرون نزنه.
- در ادامه روی مایع گوشت، سس بشامل بریزید و برای چسبندگی بهتر لایه‌ها، پنیر پیتزا رو روی سس بریزید و به خوبی پخشش کنید که همه جای ورقه رو پوشش بده.
- طرز چیدن لایه‌های لازانیا رو به همین طریق ادامه بدید که به بالای ظرف برسید و همه‌ی مایع گوشتی تموم بشه، به ترتیب؛ ورقه لازانیا، مایع گوشت، سس بشامل و پنیر پیتزا و دوباره ورقه لازانیا.
- خب حالا که داریم به لحظات خوشمزه پختن لازانیا نزدیک میشیم، در آخر یه ورقه رو روی مواد قرار بدید و روش رو با سس بشامل و بعد، پنیر پیتزای زیاد پر کنید که لایه آخر خشک نشه.
- ظرف حاوی لازانیا رو به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر که از قبل گرم شده بزارید که لازانیایی که پختید آماده بشه و از -خوردن دستپخت خودتون لذت ببرید.

منبع: مجله قرمز

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار