آب‌ِ این گوشت سبز است!
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۲۸۳۰۰۲
تاریخ انتشار: 2023 June 19    -    ۲۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۷:۳۰
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
اگر دلتان یک آبگوشت جدید و خوش‌رنگ می‌خواهد حتما این نوع را امتحان کنید. یک آبگوشت خوشمزه و مقوی که آن‌قدر انرژی دارد که برای یک تفریح درست و حسابی آماده‌تان کند.

اگر دلتان یک آبگوشت جدید و خوش‌رنگ می‌خواهد حتما این نوع را امتحان کنید. یک آبگوشت خوشمزه و مقوی که آن‌قدر انرژی دارد که برای یک تفریح درست و حسابی آماده‌تان کند.

 
 
 

غذای پردردسری هم نیست. موادش هم در دسترس است؛ گوشت و سبزی و لوبیا.  

آب‌ِ این گوشت سبز است!

مواد لازم

۳۰۰ گرم گوشت با استخوان گوسفند

یک پیمانه لوبیا سفید

یک استکان برنج

۳۰۰ گرم تره و جعفری

 نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی

 ۲ عدد پیاز

۱. گوشت را با پیاز و لوبیای سفید و کمی ادویه بگذارید تا خوب بپزد.  

۲. بعد از دو ساعت سبزی‌ها را همان‌طور خرد نکرده به گوشتتان اضافه کنید.  

۳. بعد از اینکه سبزی‌ها کمی پختند و رنگشان تغییر کرد، یک استکان برنج را به آن اضافه کنید و بگذارید خوب بپزد.  

۴. پس از آنکه برنجتان پخت و آب گوشتتان لعاب انداخت می‌توانید قابلمه را از روی حرارت بردارید.  

۵. حالا نوبت کوبیدن گوشت است. استخوان گوشت را دربیاورید. آب گوشت را از آن جدا کنید و بقیه مواد را خوب با هم بکوبید. درست مثل گوشت‌کوبیده آبگوشت‌های معمولی.  

۶. گوشت کوبیده‌تان باید کشدار و به هم چسبیده باشد. بعد از اینکه خوب گوشت‌ها با سبزی‌ها مخلوط شد آنها را درون ظرف بکشید. آب گوشت سبزتان را هم مثل آبگوشت‌های قدیم داخل کاسه بریزید و در آن نان تریت کنید. خیلی خوشمزه است نوش‌جان!

فوت‌وفن

وقتی می‌خواهید گوشتتان را بکوبید همه آب آن را بگیرید، در غیر این صورت آبگوشتتان شل و وارفته می‌شود.

برنج این آبگوشت اگر نیم دانه باشد بهتر است. یادتان باشد برنجتان باید خوب بپزد و لعاب داشته باشد. همه کشدار شدن این آبگوشت به خاطر وجود برنج به دست می‌آید.

فلفل سیاه را بعد از اینکه گوشت را خوب کوبیدید به آن اضافه کنید تا طعم و رنگش را حفظ کند.

همشهری آنلاین

bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv
bato-adv